Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה רוצה גם אולי שהיא תכין לך קפה ותשטוף את הבית?

אתה קונה רכב ב8000₪, לא ב80,000₪, תאלץ לעשות פשרות.

כן, אני מבין שצריך להתפשר על משהו בסופו של דבר. פשוט מאחר ואני לא כל כך לחוץ על רכב בינתיים אני יכול להרשות לעצמי לחכות למשהו באמת "שווה" שיצוץ ביד2.

המשך לחסוך עוד כמה חודשים. כשתגיע ל-20-30 אש"ח פרסם כאן הודעה נוספת.

אין לי בעיה ברמת העיקרון להוציא גם היום 20 אלף, אבל אני מעדיף לשמור את הכסף לדברים קצת יותר חשובים לי כרגע מאחר ואני בתהליך רכישת דירה.

קבעתי לעצמי תקציב של כ10K שכולל את מחיר הקניה ויישור קו מינימאלי.

מה רע בזאת עם 1.4? אחלה מכונית, חסכונית וטובה.

אין שום דבר רע ב1.4 באופן כללי, אבל אני רוצה משהו עם קצת כוח. אני יורד מGTI6 בכל זאת.

חוץ מזה שהיתה לי 306 1.4. היה רכב נורא נוח אבל גם מאד עגלה, אני רוצה משהו יותר חזק.

בגלל זה אני מתמקד דווקא במשהו עם מנוע 1.6 ו-16 שסתומים. עם גיר ידני הן מספיק חסכוניות וחזקות יחסית.

פורסם

לפני שבוע הסתכלתי ביד 2 וראיתי 206 ידנית 110 כ"ס שנראית שמורה יחסית ביקשו עליה 10 אלף וכתבו במודעה שיש היסטוריית טיפולים במוסך מורשה של פיג'ו.

לדעתי שווה לבדוק אם יש רכב כזה שמור זו יכולה להיות אופציה טובה.

פורסם

מוזר מאד שפספסתי אותה, אני כל יום מרפרש את העמוד של 206XS 110כ"ס ובודק.

אני בטוח שאם הרכב באמת במצב טוב ועם היסטוריה הוא לא ייתקע בלוחות לאורך זמן.

כרגע יש רק 2 עם 110כ"ס ב10K, אחת כבר בדקתי, והשניה כמו שאמרתי, אין היסטוריה + דורשת יישור קו יקר לתקציב שברשותי.

פורסם

מחר אני נוסע לראות עוד רכב. לפי הטלפון נשמע כמו רכב שטופל כמו שצריך והבעלים מחזיק אותו כבר כמה שנים.

הרכב עומד ליד ביתו של חבר בעיר אחרת והרשיונות אצל הבעלים. הבעלים לא יגיע מחר כי הוא בעבודה.

דיברתי איתו ושאלתי לגבי לקיחת הרכב לבדיקה בת"א. המוכר אומר שאין לו בעיה, רק שאשאיר לו צ'ק עירבון או משהו אחר כמו תעודת זהות. אין לו זמן להתעסקות עם לקיחת הרכב לבדיקה אבל מצד שני אין לו בעיה שאקח אותו לבד.

מה אתם חושבים? מה התהליך של השארת עירבון?

פורסם

טוב, אז כמו ש-dorsht אמר צריך להתפשר על משהו.

בסוף הלכתי על מגאן עם ק"מ יחסית גבוה אבל ברובו בינעירוני אם להאמין למוכר. בוצעו בה רוב הטיפולים החשובים, הוחלף טיימינג, לצערי הוחלף גיר אך לפחות הקלאץ' חדש.

יש כמה דברים בעיתיים עם אוטו זול, כמו מצבר מת, מנוע צעדים מקרטע ועוד כמה דברים למטה.

מצד שני המחיר זול וזה ייאפשר לי לעשות לרכב יישור קו מספיק טוב לנסיעה בטוחה ואמינה לזמן הקרוב בתקציב שרציתי.

בסוף קניתי אותה ב4800, במקום ה-5500. אבל מהחיסכון 500 ישר הלכו למצבר חדש, צריך גם מראה חדשה כי גאון מסויים גנב אותה כשהאוטו חנה לאורך חודש-חודשיים.

פורסם

טוב, תתחדש, אני מקווה בשבילך שזו תהיה קניה מוצלחת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה :)

מנוע 1.6 עם 16 שסתומים, 2002 ו-290K, בצבע אפור.

הרכב דורש שטיפה וניקוי ייסודי, אבל המצב החיצוני דווקא לא רע. מצב פנימי נראה סביר - סביר מינוס, חלקי הדש בורד תקינים והמושבים קצת בלויים אבל לא קרועים.

הוא עדיין מופיע ביד2 ב5500.

פורסם

בהחלט נראה נחמד.

אני חושב על מה אני קניתי בשנת 2002, ב-12 אלף שקל - סובארו ליאונה 1300 בת 16, חלודה מכל הכיוונים, מנוע חלש, מעל 200 אלף ק"מ...

היום בסכומים נמוכים מאלה קונים רכבים בני עשור במצב סביר שלא גורמים להוצאות מוטרפות.

פורסם

תתחדש,יהיה מאוד מעניין לשמוע סיכום שנתי לאחר שנה עם הרנו,סך הכול במחיר שקנית נראית בסדר גמור.

צלם כמה תמונות מבפנים,מעניין לראות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...