Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום,

אחרי 5 שנים עם גולף ידנית 1.6 מודל 2002 הגיע הזמן להחליף למשהו מתקדם יותר בשנתונים (וגם כי הרכב כבר מראה סימני עייפות).

הכיוון הוא משפחתית שתשרת אותי לפחות 5 שנים כאשר צפוייה גם תוספת של עולל צעקני תוך שנתיים-שלוש.

חשוב לי ברכב-

1. צריכת דלק (כמובן יחסית לסגמנט המשפחתי- לא לרדת יותר מדי מ 1:12 בגולף)

2. בטיחות

3. עלויות אחזקה נמוכות (שוב- יחסית למשפחתומטית)

נוסע כל יום ~75 ק"מ (הלוך ושוב לעבודה)- סה"כ כולל נסיעות למשפחה וכד' -2,000 ק"מ לחודש (25 א' לשנה)- 80% בינעירוני

בגלל הפקקים על כביש 4 כל יום נשבר לי מידני והכיוון הוא אוטומט (וגם כדי שבת הזוג שלי תוכל לנהוג במקרה הצורך בלי לקטר "למה ידני??")

ביקור בטרייד-אין (כי למכור גולף 2002 בשוק החופשי זה לא כל כך ישים) העלה את האופציות הבאות-

1. מאזדה 3 מודל 2010 עם 90,000 ק"מ מליסינג ב- 50K (אחרי הטרייד אין על גולף- לפי משהו כמו 75% ממחירון יצחק לוי)- צריכת דלק 1:10 על פי רוב האתרים

2. רנו פלואנס 2010 עם 90,000 ק"מ מליסינג ב- 40K (אחרי הטריד אין על הגוף)- צריכת דלק 1:10 על פי רוב האתרים

ניסיתי בדרך גם איביזה 2011/2013- בראה טוב מבחוץ אבל מרגיש כמו אוטו השכרה זול מבפנים..

נצא מנקודת הנחה ששני הרכבים במצב טוב ללא ליקויים.

שאלות-

1. מי שתיהן עדיפה ובאילו פרמטרים?

2. התקציב קצת לחוץ - שווה לחסוך כ- 10K וללכת על מגאן 2008 או מאזדה 2008? מה ההבגדלים המהותיים?

3.רעיונות לעוד אלטרנטיבות באותה סקאלת מחירים שעונים על הדרישות?

תודה על העזרה!!

פורסם

אני מסכים עם הבחור שהמליץ על פורטה,

ומוסיף לך את היונדאי i30CW כאופציה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

במאזדה נסה להכנס לספסל האחורי או להתכופף פנימה, וחשוב איך זה יהיה כאשר תצטרך לטפל בתינוק במושב הבטיחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...