Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי a1 או איביזה fr

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש שחור מדהים.

קניה במחיר טוב,תמורה טובה בעד הכסף ללא תוספות יקרות במחיר מופקע,וללא dsg זבל.

פורסם

הA1 בגרסת הבסיס לא שווה את המחיר שלה בדרך כלל. היא אנמית בעיצוב בלי הקסנון והפנורמי אבל במחיר שאתה אומר זו תמורה די טובה. אני בחרתי את הA1 שלי בלבן מטעמי פרקטיות אבל אין ספק ששחור זה צבע מדהים לרכב הזה ובגלל שהוא בגרסת בסיס הוא יגרום לו להיראות עשיר יותר. סע בזהירות ושמור על עצמך, קנייה טובה מאד.

פורסם

תתחדש. אני אישית הייתי קונה יד 2 אבל מאובזרת. האוטו עם הג׳אנט הגדול, לדים, גג נפתח , מערכת מולטימדיה וכל שאר הירקות פשוט נראה מפלצתי. סיפור בין 2 חברים שאחד רכש בצבע אפור עכבר ללא אבזור, והשני עם חבילת שארפ. אין להשוות בכלל את החוויה בתוך הרכב, פשוט יוקרתי יותר. מקווה שלא ביאסתי אבל זה מה שאני חושב בכל מקרה. אה ולגבי הצבע, לבן שנהב !

אוטו-מאניה :-)

פורסם

אבל חברים אתם לא חושבים שבמחיר שקניתי אותה היא קנייה משתלמת?

אל תשכחו שהמחיר הרגיל שלה הוא 138,000 ש"ח התחלתי בלי שום תוספת.

גולף 99 ידנית 8)

פורסם
תתחדש שחור מדהים.

קניה במחיר טוב,תמורה טובה בעד הכסף ללא תוספות יקרות במחיר מופקע,וללא dsg זבל.

וזה אתה אומר כי ?

• תוכן חדש...