Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חבר'ה,

בהמשך לשרשור הארוך והנהדר הזה שעזר לי מאוד : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?535915-%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%99%D7%90%D7%95-2011-2-0-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%90%D7%A7%D7%95%D7%91%D7%95%D7%A1%D7%98-(-%D7%92%D7%A8%D7%A1%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%98%D7%99%D7%98%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%95%D7%AA-)&highlight=%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93+%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%95+2011

אני זקוק לעזרתכם במספר דברים בכדי להיות מדוייק ובטוח:

1. האם למישהו יש את הקטלוג של שנת 2011 מבחינת האבזור? תמונות הרכב מהשנתון הזה של הטיטניום?

אני אסביר את עצמי, אני כרגע רואה מספר רכבים, אבל במושבי עור הכיוונון מתבצע אך ורק על ידי חיצים חשמליים אבל איפה הזכרונות של הנהג? כפי שראיתי בכל רחבי האינטרנט?

זאת אומרת שורה של זכרונות שכל אחד יכול לתכנת? או שהיו מספר גרסאות טיטניום למרות שזכורה לי רק אחת.

2. מושבי העור בגרסאת שנת 2011, מחוממים ומקוררים גם כן? ( מחוממים זה בטוח )

3. בקונסולה המרכזית ישנו פלסטיק שחור כזה מעוגל, מתחת לשמשה, למה הוא משמש בדיוק?

4. מערכת השמע של סוני, מגיעה עם 8 רמקולים כפי שהבנתי? ( הטיטניום ) השאלה היא, האם היא מוגברת? שהרי 8 רמקולים לא קטנים, מה בדיוק מגביר אותם? אין מצב שהרדיו המובנה של סוני מספק את ה "50X4" שאנחנו מכירים, נכון? אלה אם כן היחידות האלו מספקות הרבה יותר?

אני אשמח מאוד במידה ולמישהו יש קטלוג או תמונות מתוך הרכב לגבי האבזור ומה קיים אצלו, זה ממש עוזר לי כי ככל הנראה השבוע אני סוגר עסקה.

במידה ואפשרי אנא תצרו איתי קשר בפרטי אספק מייל ופרטים לשליחת קטלוג או תמונות של פנים הרכב שלכם בנקודות הספציפיות האלו.

פורסם

1. מושבים חשמליים לא בהכרח אומר שיש "זיכרונות".

בארץ יש רק גרסת טיטניום אחת, לא יודע בוודאות במונדיאו אבל יכול להיות שהאבזור השתנה קצת בתקופות יצור שונות.

2. לא בהכרח, הכי פשוט לבדוק, עד כמה שאני יודע כשלוחצים על המינוס הנורות צריכות להאיר בכחול כשהם "מאווררים".

3. אתה מתכוון לחיישן IR של בקרת האקלים?

4. אין מגבר, אצלי היא מחזיקה גם 11 רמקולים (כשאחד מהם סאב) מקוריים. הרמקולים המקוריים בכל מקרה לא דורשים כ"כ הרבה.

פורסם

3. סוג של צג חיווי למידת הקירבה לעצמים בחלק הקדמי של הרכב. זה מחולק לשמאל וימין ומשולב גם בציפצופים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תודה רבה על התגובות.

האם לאחד מכם יש זכרונות במושבים? במקרה?

לגבי המערכת שמע, 11 רמקולים מקוריים? זאת אומרת בשנתון אחר של הטיטניום נכון? כיוון שאני הבנתי ומבין לפי המפרטים שב 2011 זה מגיע עם 8 רמקולים או שיש מקום לעוד?

כן, ככל הנראה מדובר על ה IR באמצע הדאש בורד, רחב כזה מעוגל?

האם מישהו מכם החליף את המערכת של סוני במערכת מולטימדיה דמוי מקורית? הכוונה למערכת שנראית כאילו המקורית עם הפאנל המקורי ועם החתך לכפתור ההתנעה וכו' פשוט טאצ'? ( פופולארי ברשת )

לגבי המושבים, אני אבדוק זאת מחר בבדיקה שאבצע לרכב בכל מקרה, כיוון שהבנתי שהם גם מאווררים מלבד היותם מחוממים בחלק מהסרטוני REVIEW ברשת.

פורסם

11 מקוריים. אבל זה s max. לא החלפתי מערכת.

היבואן הציע מערכת znec או משהו דומה.

אין זכרונות למושבים.

פורסם

שוב תודה רבה על התשובה. למרות שיש לי עוד שאלה פתאום :/

הרכב הספציפי שאני רוצה, משום מה אין לו DLR הלדים מעל פנסי הערפל, מדוע? למרות שזאת שנת 2011 טיטניום? הרי מה שראיתי מגיע עם DLRים לא? מדוע זה לא מופיע אצלו?

להלן תמונה:

אולי זה רכבת סוף שנת 2010 ורשום כ 2011? או שאני לרגע לא בדקתי וזה בכלל 2.3 ליטר ולא אקובוסט? למרות שבמפורש רשם כך אבל מחר עושה בדיקה, אדבר איתו בבוקר.

מתי ה DLRים הופיעו באמת?

iphone backup 09.09.14 695.jpg

פורסם

הרכב שבתמונה הוא טרום מתיחת הפנים והוא כנראה 2.3 ליטר.

בדגם שאחרי מתיחת הפנים כל הפגוש הקדמי שונה ולא רק נוסף הפס לד של ה-DRL. בנוסף בדגם שאחרי מתיחת הפנים מאותתי הצד עברו למראות הצד וברכב הזה הם על הכנף.

פורסם

תודה רבה לעדכון ולהפניית תשומת ליבי לגבי הרכב, זה מה שהציק לי ולא הבנתי למה אני לא רואה את מה שאני אמור לראות על הרכב.

הדגם הזה בהחלט הוא טרום מתיחת פנים, גם התפרים האדומים הקיימים במתיחת הפנים, אינם. הלדים והאיתותים במראות וכו׳.

ככל הנראה הזכרונות גם כן נמצאים בדגם עם מתיחת הפנים.

אז האופציה הזאת נופלת מראש, מה גם שזאת הסדאן, עד כמה שהצבע נחמד לצערי זה לא זה.

אני מעדיף את גרסאת ה 5 דלתות ללא ספק.

אוקיי בחזרה להמשך החיפושים... יש מועמדות ככה שלא חסר. ( תכלס? חסר מאוד ! )

פורסם

להלן תשובות המתייחסות לדגם אוגוסט 2011:

1. אין זכרונות למושב

2. אין חימום ו/או קירור במושבים

3. אם מדובר בחלק שמורכב על הדשבורד, אזי מדובר בגלאי מרחק קדמיים

4. מערכת השמע. אז קודם כל מבירורים נרחבים שעשיתי, מערכת השמע היא לא באמת סוני אלה איזה יצרן אחר שמייצר תחת השם של סוני את המערכת הזו. איכות השמע סבירה אך לא מעבר לכך. בתחילת השיווק של הדגם הוא שווק ללא גלגל ספייר ועם מגבר שהורכב במקום הגלגל. עקב דרישות של הלקוחות לגלגל ספייר, היבואן שינה את המפרט ושיווק את הדגם עם גלגל ספייר וללא מגבר

פורסם

ב s max איכות השמע הרבה יותר מסתם ״סבירה״...

לא יודע אם זו אותה מערכת. יש כאמור 11 רמקולים.

פורסם

היום בדקתי מספר רכבים ובשישי אבדוק רכב נוסף ככל הנראה לקראת קניה סופית.

המערכת שמע הינה 4 מקדימה ו 4 בדלתות מאחורה.

היא כוללת רמקול וטוויטר בכל דלת כך שבסהכ יש 8 רמקולים .

תמיד ניתן להתקין עוד זוג או קומפוננט מאחורה וסאב.

לעת עתה, המערכת המקורית מאוד פאנצית ובאסיתבתור התחלה. הסאונד באמת לא רע בכלל ואף מעולה עבור מאזין ממוצע.

אחריי הכל הרכב מבודד מרעשים חיצוניים ודלתות מבודדות ועבות כך שזאת בהחלט נקודת פתיחה טובה וגם לשדרוג עתידי.

פורסם

2 שדרוגים בסיסיים שעשיתי ואצלי שיפרו מאוד, הוחלפו טוויטרים ורמקולים קדמיים.

זה הכל, הוופרים בדלתות הוחלפו בקומפוננטים של MB QUART, וגם הטוויטרים הוחלפו לזוג מאותו יצרן.

השיפור מורגש ומספיק לי (אומנם אוהב לשמוע מוזיקה אבל לא אודיופיל ולא אשקיע אלפי שקלים במערכת), השילוב של קומפוננט במקום וספרים טוויטרים עדיפים מאזן את הבס המאוד מורגש (לא רק בגלל הסאב אצלי, גם במערכת עם ה8 רמקולים).

פורסם

עניתי לך בפרטי לגבי כל השאלות ששלחת, אבל ארשום כאן למען הציבור.

מחירון רכב משנת 2011, גרסאת טיטניום עם ק"מ של בערך 60-70 אלף הוא 99,000 בערך. למרות שאם יש ק"מ נמוך השקלול יעלה.

מן הסתם, את כולם ניתן להוריד במחיר ואתה מראש תקבל מחירים באיזור ה 88,000 ש"ח ל 95,000 בהתאם לרכב. תמיד יש על מה להתמקח מכיוון שרכבים כאלו פשוט לא נמכרים כמעט וגם אם מוכרים, לוקח זמן מה כי אין ביקוש.

יש לעיתים מקרים מצחיקים שקרו לי, למשל רכב משנת 2012 גרסאת טיטניום בקילומטראז' סביר שהוצע לי ב 102,000 סופי דרך ליסינג אז... יש הפתעות.

• תוכן חדש...