Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולפעמים הבעיה היא דווקא בשקע שיש בבית, שהוא ישן ותואם תקנים ישנים יותר (עדיין יש כאלה שיש להם שקעים עם תקן ישן שבו החיבור בין הזכר לנקבה הוא באמצעות פינים שאינם עגולים אלא "מלבניים" כאלה, בעוד התקן העדכני מדבר על חיבור זכר נקבה שהוא עגול).

מצ"ב תמונה להמחשת דבריי

Israeli-type-H-plugs-and-socket.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

car_me - אתה צודק. לא הייתי מודע לסטנדרד המוזר הזה, ובחיפוש קטן מתברר כי לא מעט אנשים חשובים שהוא צרה צרורה.

מכל מקום - מצאתי מה שהבחור צריך

איציק - זכור לי שאנשים היו מגרדים\שוברים את השקעים כדי להכניס תקעים אירופיים. אבל התקן השתנה לפני 25 שנה, והשקעים הישנים צריכים להעלם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חפש מתאם דומה. פעם היה לי אחד אבל נעלם, כנראה במעבר הדירה.

לגבי מחירים שת מתאמים - הגעתי לפני 6 שנים ביום א' לסן פרנסיסקו, ולחרדתי גיליתי שמתאם מתקע אירופי לשקע אמריקאי אבד לי, ולא יכולתי לטעון את הסלולרי. במקרה עברתי ליד Radio Shack וקניתי שם מתאם - עלה לא פחות מ-$10. לקבלת פרופורציות - קניתי בואתה הזדמנות טלפון פריפייד של AT&T, עלה לי $25.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המתאמים האלה מפלסטיק שבצד אחד תוקעים בשקע ובצד השני את תקע המכשיר כנראה איבדו תקן או משהוא דומה.

מתאם שבעבר הייתי קונה בכל חנות ב 5 ש"ח, כיום כמעט ולא ניתנים להשגה.

בדיוק אתמול הפכתי את כל אזור חדרה/ פ"ח בכדי למצוא מתאם אמריקאי (רק הצורה של התקע, המכשיר הוא 110/220) ולאחר יום של התרוצצויות, לא מצאתי אפילו לא אחד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

את המעביר מאמריקאי לאירופי קונים מהסינים במחיר שלושה בדולר. הצורה שלהם דומה לזו של ההצעה שנסגרה, אבל איני יודע מה הקוטר. במחיר דולר כדאילהזמין שלישיה ולבדוק אם הם מתאימים.

• תוכן חדש...