Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב ידני שיספק ביצועים והנאה בשעת הצורך. וצריכת דלק טובה ביום יום.

קראתי קצת והגעתי למסקנה שבראבו היא מועמדת ראויה. הרכב נמכר עד 2012.

השאלות שלי הם:

מה מצב השוק? קל להתמקח בהתחשב בשם הרע של פיאט? מה המחיר שניתן להשיג אקזמפלר ממודל 2012

מה רמת האבזור ? מערכת שמע עם usb קיים?

מהי צריכת הדלק הממוצעת?

כדאי לנסות לחפש במגרשים של חברות הליסינג?

פורסם

לגבי בראבו ידנית, היא די נדירה בתצורת טורבו. רובן רובוטיות.

רוב הבראבו שתמצא תהיינה השכרה/ליסינג לשעבר.

השוק הוא בעייתי, גם כשתמכור אותה.

ישנו התקן USB.

לגבי דלק זה תלןי כמה הרגל שלך כבדה על הגז.

עירוני ממוצע 1:10

בין עירוני כ 1:13-14

יפעע..

פורסם

כמו שיריב אמר, נדיר למצוא ידני, עוד יותר נדיר למצוא ידני SENSATION.

עם רגל עדינה תוכל להגיע אפילו ל 1:14.6, הבעיה היא שקשה להיות עדין עם הרכב הזה.

בהחלט כדאי להסתכל במגרשי הליסינג, סביר ששם תוכל למצוא, אני יודע שיש מעט באלבר, בעיקר כאלו עם עבר מהשכרה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם (נערך)

יש בפורום לא מעט סיקורים. חפש גם בפורומים שונים בעולם, יש הרבה מאוד מידע.

הגיר מהיר תגובה, די אמין ותחזוקתו לא יקרה (יחסית למתחרים). בעיות ידועות הן החלפת קלאץ' מוקדמת יחסית (50K) ומשאבת לחץ ואוגר שמן שנופחים את נשמתם (100-150K ק"מ). יש כמה חיישנים שיכולים להתקלקל, אבל אלו חיישנים גנריים ולא מאוד יקרים. כמובן שיש גם בעלי בראבו שעברו יותר ק"מ בלי שום תקלה משמעותית. סך הכל רכב די אמין וכך גם התיבה הרובוטית שלו. קונצרן פיאט פיתח את התיבה הזאת עוד מאמצע שנות ה-90 וזאת לפי דעתי התיבה (החד-מצמדית) הטובה ביותר בשוק.

מה מצב השוק? קל להתמקח בהתחשב בשם הרע של פיאט?

הרכב די נדיר ויותר ויותר אנשים מבינים היום שמדובר במכונית לא רעה עם שילוב של שימושיות, ביצועים והתנהגות נדירים לסגמנט. המחירון גם ככה מגלם את "השם הרע של פיאט" (לא באופן הוגן לפי דעתי), אתה יכול להתמקח כמובן, אבל אני לא חושב שתצליח לסחוט יותר מדי הפחתה ממנו. בטח לא על רכב במצב שמור מיד פרטית. רכב ידני במצב טוב לפי דעתי יחליף ידיים מעל מחירון.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

כמה שהרכב טוב, מומלץ, תמורה מצויינת לכסף והכל, הוא נימכר באופר ניכר מתחת למחירון של "השמאי הלאומי". ניתן להתמקח, הן לא נחטפות מהלוחות.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

(הרכב שלנו לא עומד למכירה ולא מועמד למכירה עוד שנה לפחות- אני לא דוחף כאן פרסום סמוי)

תראה - להתמקח תמיד ניתן, הנחה ממחירון לוי יצחק אני מאמין שניתן לקבל (האמת שמעט מבקשים מחירון כזה על הרכב) אבל אני לא חושב שניתן להשיג הנחה "ניכרת". בראבו מיד פרטית במצב טוב לא נשארת הרבה זמן בלוח. אלו שנשארות הן הבעייתיות יותר.

• תוכן חדש...