Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אני הולך לראות הונדה הצאבק 99 יד 05 167 אלף קמ

דורש עליו 17 וחצי

הרכב בתמונות נראה באמת במצב טוב גם מכנית הבחור מתחייב על הכל ברכב!!

ברכב יש תוספות הנמכה מוט מייצב עשה צביעה לרכב טסט לעוד 10 חודש

ועוד כל מיני תוספות מה אתם אומרים שווה להביא?

בעיקרון זה רכב שממש מושך אותי.

והאם אתם מכירים באזור פתח תקווה מכון בדיקה טוב?

ומה כיידי לבדוק ברכב לפני קנייה?

שלא יעשה לי בעיות בעתיד.

תודה על העזרה

פורסם

רק אותי מפליא המחיר???

17500 ש"ח על הונדה בת 15???

וואו..באוטו יש הנמכה ומוט מייצב..פששש....השקעה...

עכשיו ברצינות , אתה רוצה את הרכב??? קח אותו למוסך שאתה סומך עליו שירים את הרכב ויבדוק.

פורסם

לא מתלהב מיזה אחי אבל האוטו נראה נמב טוב.

והאמצ שפשוט גם אלה המחירים ביד 2 אחי.

הבעיה שאני לא מכיר כי אני מאזור הצפון בגלל זה גם רציתי שתעזרו לי בזה

פורסם

מצטער לאכזב אותך אבל אלה לא המחירים ביד 2, מי שרושם ככה ממש אופטימי.

דרך אגב, מבדיקה קטנה שעשיתי ביד 2 יש כאלה שרוצים על הרכב 10K וגם 12K וראיתי גם 22K אבל עזוב אותך שטויות. יש בכרמיאל, נתניה והאזור, אולי שווה לנסוע ולראות.

רכב כזה בן 15 גם אם הוא במצב טוב מאוד לא שווה 17.5K אלא אם כן שמו לו מנוע חדש {חדש חדש} טורבו, חלפים חדשים וצבע חדש ואלוהים יודע איזה תוספות ואתה ממש ממש רוצה רכב כזה.

אם ממש בא לך רכב כזה, תעשה עוד חיפוש קטן אבל קח בחשבון שרכב בן 15 אתה עושה לו בדיקת בלמים לפני טסט ורוב הסיכויים שתצטרך לעשות יישור קו איתו, להחליף ברקסים, צמיגים ועוד רבים וטובים.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אוהד, באמת נראה לך שסיוויק איכותית וגודשת שבמצב ממש ממש טוב תימכר ב17?

רק פרוייקט גדישה איכותי יעלה בסביבות הסכום הזה.

פורסם
רק אותי מפליא המחיר???

17500 ש"ח על הונדה בת 15???

וואו..באוטו יש הנמכה ומוט מייצב..פששש....השקעה...

עכשיו ברצינות , אתה רוצה את הרכב??? קח אותו למוסך שאתה סומך עליו שירים את הרכב ויבדוק.

כמה שזה נשמע הזוי ולא הגיוני, לרכב הזה בגרסא הידנית יש ביקוש פסיכי מזה שנים, ומכאן בא המחיר.

רכבים במצב טוב נעלמים מהלוחות תוך ימים אחדים.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
אוהד, באמת נראה לך שסיוויק איכותית וגודשת שבמצב ממש ממש טוב תימכר ב17?

רק פרוייקט גדישה איכותי יעלה בסביבות הסכום הזה.

אתה צודק אבל לפי התיאור של הרכב שהוא רוצה, אין מצב שיש לו גודש, הכוונה שלי הייתה להראות לו שרכב כזה לא נמכר ב-17K אלא בהרבה פחות.

המחירון שלו לפי יד 2 הוא 15K.

מעניין אם הוא עשה צבע בגלל שהוא רצה לעשות צבע או בכדי לכסות על משהו?

יש תמונות של הרכב? משהו?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

טוב חברה בסופו של דבר הבאתי את הרכב.

שמעו הוא עשה צבעיה לרכב הרכב בלי עיין רעה חברה נראה כמו חדש!!!!

בפנים בחוץ חדששששש...

מזגן מקפיא צמיגים איכותים וחדשים של טיוה ג'אנט 16 אני צריך לבדוק עם אפשר לאשר אותו בכלל =\

מה עוד החליף ברקסים הכל הנמכה מתכווננת מוט מייצב עליון אחורי אמממ מערכת ממש איכותי ברכב ויש עוד הרבה דברים שאני לא זוכר אבל באמת חברים שלי שפתחו את המכסה מנוע היו בשוק על המכני שלו בעיקרון מבסוט

ישלו אגזוז לחץ חלש לא רועש ממש אבל מציק לי קצת .

וטסט לשנה

בסוף הבאתי אותו ב17.5K לרכב כזה איך שראיתי אותו שמתי עליו עיין באמת חברה לא צריך להשקיע שקל על הרכב יודע שזה מעל מחירון ורכב ישן אבל זה ממש היה שאיפה שלי להביא כזה רכב אבל ממש

פורסם

קנית לא הבאת. תתחדש.

תבדוק את נושא הצמיגים והאגזוז, כי לדעתי צפויות לך אולי בעיות בטסט שנתי (את זה צריך לבדוק לפני קנייה). מקווה שלא.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...