Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הכוונה שלי לריבוי מחשבים ורכב מתוחכם היה בדור הראשון של סיטרואן החל מbx בשנות השמונים עד לc5 בדור הראשון.

אני מאמין שכל רכב אם תטפל בו בזמן לפי הספר עם חלקים מקוריים לא יהיו בעיות מיוחדות.

אז אתה רוצה את ה- C4 טורבו שלי שאי אפשר למכור? רכב מעולה, מטופל בקפידה רק במוסכי הרשת, ונהנה מטיפול תקופתי כל 15 במקום 30 שהיצרן ממליץ.

למה הוא זול? כי חברות הליסינג, כולל לובינסקי טרייד, מציפים את השוק ב- C4 הרגילות במחיר מצחיק. והקהל לא מבחין בין הדגמים למרות שאין ביניהם הרבה קשר. אז גם כשהתעניינתי בסיטרואן חדשה, לובינסקי עצמם הציעו לי 22% מתחת למחירון, שבעצמו צנח ב- 50% בארבע שנים.

ולגבי אמינות - זכיתי להחליף ולתקן ים של דברים. מה שקוראים בלובינסקי "חוסר מזל", אבל גם מודים בחצי פה שאני "לא הראשון שיש לו את התקלה הזו". הפצצה האחרונה היתה החלפת טורבו אחרי 100 אלף תמורת 13 אלף שקלים. ולובינסקי לא רצו להשתתף איתי בהוצאה אפילו בשקל.

עכשיו אתה עדיין רוצה סיטרואן עם מנוע טורבו?

פורסם
אז אתה רוצה את ה- C4 טורבו שלי שאי אפשר למכור? רכב מעולה, מטופל בקפידה רק במוסכי הרשת, ונהנה מטיפול תקופתי כל 15 במקום 30 שהיצרן ממליץ.

למה הוא זול? כי חברות הליסינג, כולל לובינסקי טרייד, מציפים את השוק ב- C4 הרגילות במחיר מצחיק. והקהל לא מבחין בין הדגמים למרות שאין ביניהם הרבה קשר. אז גם כשהתעניינתי בסיטרואן חדשה, לובינסקי עצמם הציעו לי 22% מתחת למחירון, שבעצמו צנח ב- 50% בארבע שנים.

ולגבי אמינות - זכיתי להחליף ולתקן ים של דברים. מה שקוראים בלובינסקי "חוסר מזל", אבל גם מודים בחצי פה שאני "לא הראשון שיש לו את התקלה הזו". הפצצה האחרונה היתה החלפת טורבו אחרי 100 אלף תמורת 13 אלף שקלים. ולובינסקי לא רצו להשתתף איתי בהוצאה אפילו בשקל.

ומה עם פג'ו 407 2000 סמ"ק? הוא אמין? נראה לי יש לו אותו מנוע כמו שלסיטרואן C5.

פורסם

אני לא מבין מה הדיבורים על רכבים לא אמינים בפיג׳ו וסיטרואן , במקרה יש במשפחה פיג'ו 407 וגם c5 דור ראשון שתיהן שמורות מאוד ולכן אמינות , חוסר אמינות זה הזנחה ואלה רכבים שרגישים להזנחה בניגוד לרוב היפניות שנמכרות בכמויות בארץ , רכבים טובים בכמה רמות מכל השאר שדורשים טיפול נכון במקום שמבין ברכבים האלה ולא בכל מוסך

פורסם

מתן - זה שיש לך סיטרואן אמינה זה לא אומר כלום.

כמו זה שיש למישהו אחר אחת לא אמינה.

אבל מה שאתה קורא לו ״רגישות להזנחה״ בהחלט יכול להתפרש כחוסר אמינות.

מה זה רגישות להזנחה? לטפל כל 15 במקום 30? להחליף מדי פעם כל מיני חלקים שבעלי רכבים אחרי בכלל לא מודעים לקיומם? ללכת רק למוסך של זאן פייר במעלות, כי רק אצלו הרכב נוסע טוב אחר כך?

ובמה הם טובים בכמה רמות מכל השאר? הם אפילו כבר לא נוחים כמו פעם...

פורסם (נערך)

1.שוק מוצף ברכבי ליסינג כמעט מכל הייצרנים עם טורבו ובלי טורבו ההנחות הפריסת תשלומים וההטבות שחברות הליסינג נותנות לצרכנים קשה היום לימכור רכב מיד פרטית ולא משנה של איזה ייצרן הרכב.

2. אני מכיר כמה אנשים שנוהגים על C4 טורבו אין להם בעיות ברכב.

אם הרכב שלך מטופל בזמן כנראה נפלת על רכב לימון זה יכול לקרות בכל הייצרנים .

שכן שלי מנסה לימכור הונדה סיוויק 2008 יד 1 עם 30k"m כבר 3 חודשים בקושי יש טלפונים ומציעים 20%-30% פחות מהמחירון.

3. אמינות ? אפשר לתת גם דוגמאות על יפניות: שיא האמינות טויוטה קורולה מודל 2003-2005 מנועים ששבקו אחרי 100k"m עקב בוצה במנוע שטופלו במוסך המרכזי .

טויוטות לנקרוזר הדשבורד נסדק והדריישפט התפרק הוצאה של עשרות אלפי שקלים.

4. היו לי בעבר כמה וכמה סיטרואנים פלאס,bx,קסנטיה ולא ההיתי מתנגד לc5 טורבו.

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם

1. צודק.

2. ידוע על כשלים תכנוניים במנוע הטורבו 1.6 של פיג'ו סיטרואן במיוחד בשנים הראשונים בעיקר במערכת התזמון ובטורבו.

3. גם אם היו מקרים כאלה (והיו) מבחינת אחוז התקלות אפילו בשנתונים הבעייתיים זה משהו שפיג'ו/סיטרואן היו חותמים עליו בשנתונים הנחשבים מוצלחים.

4. כל הסימנים מראים שיהיה לך כזה אפילו בזול :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
1.שוק מוצף ברכבי ליסינג כמעט מכל הייצרנים עם טורבו ובלי טורבו ההנחות הפריסת תשלומים וההטבות שחברות הליסינג נותנות לצרכנים קשה היום לימכור רכב מיד פרטית ולא משנה של איזה ייצרן הרכב.

2. אני מכיר כמה אנשים שנוהגים על C4 טורבו אין להם בעיות ברכב.

אם הרכב שלך מטופל בזמן כנראה נפלת על רכב לימון זה יכול לקרות בכל הייצרנים .

שכן שלי מנסה לימכור הונדה סיוויק 2008 יד 1 עם 30k"m כבר 3 חודשים בקושי יש טלפונים ומציעים 20%-30% פחות מהמחירון.

3. אמינות ? אפשר לתת גם דוגמאות על יפניות: שיא האמינות טויוטה קורולה מודל 2003-2005 מנועים ששבקו אחרי 100k"m עקב בוצה במנוע שטופלו במוסך המרכזי .

טויוטות לנקרוזר הדשבורד נסדק והדריישפט התפרק הוצאה של עשרות אלפי שקלים.

4. היו לי בעבר כמה וכמה סיטרואנים פלאס,bx,קסנטיה ולא ההיתי מתנגד לc5 טורבו.

בקביעת מחיר יד שניה יש משמעות למדיניות היבואן לגבי הנחות לליסינג ומה הוא נותן בטרייד אין. ניסיתי לקבל הצעת טרייד אין בכמה סוכניות תמורת רכב חדש, ובכולם הסיטרואנים בתחתית הרשימה. מוכנים היו לוותר עליי כקונה בלי למצמץ ובלבד שלא ייתקעו אם עוד C4 בחניה.

הרכב שלי לא לימון, והוא לא הסיטרואן הראשונה שלי. אבל בהחלט האחרונה. יש כמה דברים שעשו רע ברכב הזה אצל כוווולם, ושוחחתי עם מספיק בעלים ומוסכים כדי לדעת שאני לא לבד בצרה הזו. וגם תיקנתי בעצמי כמה מהליקויים בתחום הקוסמטי, כמו בידוד רעשים, בקרת האקלים הכושלת ואיטום נגד מים. חפש קצת על טיימינג בטורבו הזה. אני החלפתי כבר פעמיים. חוצמזה, יש יבואנים שכאשר הם מוכרים לימון אז הם באים לקראת מי שקנה אותו ועוזרים בהשתתפות בתיקון התקלה. מתוך שיקול עסקי של שמירה על לקוחות נאמנים ושם של מותג. אבל לובינסקי לא - הם מוכרים המון לימונים, ואפילו בתקופת האחריות התעללו בי לא פעם וחייבו על חלק מהתיקונים. למשל על שמן שהוחלף במסגרת תיקון בגיר או במנוע.

ואני חוזר - מי שאוהב סיטרואן מוזמן לקנות ממני את הרכב בכל מחיר. לי כבר אין זמן לבילוי במוסך.

פורסם

נכוות מסיטרואן c4 טורבו ובצדק ואין אף אחד שיכול לשכנע אותך אחרת.

שאלה : למה לא פנית עם מייל על התקלות שברכבך ליצרן עצמו ?

אני בטוח שהיצרן היה מתייחס אליך יותר מהיבואן .

אני מכיר כמה מקרים שפנו ליצרן עצמו אחרי שהיבואן בארץ התנער מהאחריות והיצרן אישר את התיקונים על חשבונו.

לצערנו אנחנו הצרכנים שבויים בידי יבואני הרכב .

אתה מכיר יבואן רכב שרמת השרות שלו מצויינת ?

גם כלמוביל יבואן מרצדס לא יוצא מגדרו לתקן על חשבונו או להחליף רכב שיש תקלות והרכב עולה פי 5-10 מרכבך.

לסיכום כל מותג רכב לא חף מבעיות יש דגמים מסויימים שהם יותר מוצלחים או פחות מוצלחים .

על סמך זה לפסול מותג לא נראה לי אבל זכותך.

פורסם
לא, צריך לפנות לוואלה רכב או YNET מדור רכב. הם מכניסים את היבואנים לפרופורציות.

גם לפורום הזה יש קבלות בנושא, אבל צריך לעשות רעש ולהכות על הברזל בעודו חם, ולא לקטר אחרי ששלמת הרבה כסף ליבואן כדי לתקן תקלות שהוא היה אמור לתקן על חשבונו.

מקפיץ שאלה שלי לגבי פג'ו 407 2000 סמ"ק. יש מישהו שמכיר את הרכב טוב?

תודה!

מדובר באותו מנוע, וגם היא נסחרת במחירים נמוכים להפליא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני לא כל כך מסכים.

תראה c5 מטופלת לפי הספר שמורה יד 1 או 2 מפרטי עם k"m שפוי תימכר קרוב למחירון אלה אם בעל הרכב לחוץ למכור.

יש הרבה c5 שלא טופלו כראוי אם באשמת הבעלים שהזניחו ואם באשמת המוסך שלא יודע לטפל ברכב והרכב הזה יגרום לצרות צרורות.

השוק מוצף ברכבי ליסינג כולל c5 שנימכרים ב 30% מתחת למחירון וזה תקף גם לרכבים אחרים .

הסיטרואן עם מנוע 1600 טורבו יש גיר יפני 6 הילוכים.

גם הסיטרואן bx בזמנו היתה מאוד אמינה פשוט בעלי הרכבים שהזניחו טיפולים והמוסכים שלא ידעו לטפל ברכב לפי הוראות הייצרן הפילו את השוק של הרכב.

מנסיון מר, לצערי אתה טועה ומטעה.

לחבר טוב שלי יש סיטרואן c5 מהשנתונים הנ"ל, יד ראשונה - נכה צה"ל, קילומטראז' נמוך במיוחד, והוא לא מצליח למכור את הרכב כבר למעלה מחצי שנה.

הוא הגיע למחיר של 70k ועדיין אין קונה רציני באופק.

רכב שמור, מטופל בחברה, נהג יחיד ומה שלא תרצה.

לדעתי הוא מפרסם פה בפורום [או הבן שלו מפרסם עבורו]. בצע חיפוש ותראה על מה אני מדבר.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...