Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויוטות לנקרוזר הדשבורד נסדק והדריישפט התפרק הוצאה של עשרות אלפי שקלים.

אתה סגור על עניין הדרייבשאפט?

הדשבורד זה פאק בייצור ופאק עוד יותר גדול של היבואן שבמקום לטפל בבעיה נתלן ללקוחות שלו להתארגן נגדו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על גל ההנע אני סגור הסיכות בצלבים היו מתפרקות וגל ההנע היה רוקד.

לגבי הדשבורד אתה צודק זהו פאק בייצור ואחרי שייבואן התנער מהאחריות הוגש נגד היבואן תביעה ייצוגית.

פורסם

שום רכב סאלון אירופאי לא נמכר קרוב למחירון אפילו. זה שורש העניין.

C5 משנת 2005 עם מנוע 2000 או 407 עם מנוע 2000 הן מכוניות מצויינות, אמינות ועם חלפים זולים.

להשוות C5 לBX זה כמו להשוות טויוטה אוונסיס 2004 לקורולה חדשה.

לכל יצרן כמעט היו תקופות חשוכות ודגמים בעייתים, ומאידך דגמים מצויינים בתקופות אחרות ההשוואה אינה במקומה.

פורסם

מצטער אבל אני לא חושב שאף קורולה יכולה להשתוות לאוונסיס ולא משנה מאיזה דור לאיזה דור - דוגמא לא טובה.

ולפני שנוצר כאן עימות מיותר - אני מקווה שאתה לפחות היית בעלים של קורולה או אוונסיס כשאתה עושה כזו השוואה.

אני בעלים של אוונסיס דור שני - והיתה לי קורולה כמעט מכל דור החל משנות ה90 ועד לפני הדור האחרון שגם אותו אני מכיר ועד כמה שהיא מכונית באמת טובה - היא פשוט לא ברמה של אוונסיס, גם לא דור 2 גם לא עם גיר יותר טוב. יש הבדלים ברורים באיכות הנסיעה בין שני הרכבים.

סיטרואן C5 מהדור האחרון זה רכב פשוט תענוג - כיף שיש רכבים שהמחירון שלהם נופל הרבה מתחת לרדאר, זה רכב סופר נוח וסופר מפנק למי שמחפש רכב מנהלים במחיר שפוי. הבעיה היא רק במכירה שלו אבל שוב קנית זול - מכרת בגרושים

ההמלצה שלי היא ללכת על רכב כזה במידה ואתה מחפש רכב מפנק לטווח מאוד ארוך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מצטער אבל אני לא חושב שאף קורולה יכולה להשתוות לאוונסיס ולא משנה מאיזה דור לאיזה דור - דוגמא לא טובה.

ולפני שנוצר כאן עימות מיותר - אני מקווה שאתה לפחות היית בעלים של קורולה או אוונסיס כשאתה עושה כזו השוואה.

אני בעלים של אוונסיס דור שני - והיתה לי קורולה כמעט מכל דור החל משנות ה90 ועד לפני הדור האחרון שגם אותו אני מכיר ועד כמה שהיא מכונית באמת טובה - היא פשוט לא ברמה של אוונסיס, גם לא דור 2 גם לא עם גיר יותר טוב. יש הבדלים ברורים באיכות הנסיעה בין שני הרכבים.

סיטרואן C5 מהדור האחרון זה רכב פשוט תענוג - כיף שיש רכבים שהמחירון שלהם נופל הרבה מתחת לרדאר, זה רכב סופר נוח וסופר מפנק למי שמחפש רכב מנהלים במחיר שפוי. הבעיה היא רק במכירה שלו אבל שוב קנית זול - מכרת בגרושים

ההמלצה שלי היא ללכת על רכב כזה במידה ואתה מחפש רכב מפנק לטווח מאוד ארוך.

תודה רבה, חברים, על כל התגובות! בסוף ירדתי מ-C5 כי זה רכב גדול מידיי (מחפש רכב משפחתי לאישתי) ורשיון שלו יקר (כ-2K). פג'ו 407 דיי דוחה אותי מבחינת העיצוב, למרות שכל שאר הירקות דווקה בסדר אצלו.

נראה לי אמשיך להתמקד על רכבים מבית GM.

פורסם
מנסיון מר, לצערי אתה טועה ומטעה.

לחבר טוב שלי יש סיטרואן c5 מהשנתונים הנ"ל, יד ראשונה - נכה צה"ל, קילומטראז' נמוך במיוחד, והוא לא מצליח למכור את הרכב כבר למעלה מחצי שנה.

הוא הגיע למחיר של 70k ועדיין אין קונה רציני באופק.

רכב שמור, מטופל בחברה, נהג יחיד ומה שלא תרצה.

לדעתי הוא מפרסם פה בפורום [או הבן שלו מפרסם עבורו]. בצע חיפוש ותראה על מה אני מדבר.

אני אתן לך דוגמא שכן שלי עם הונדה סיוויק יד 1 מודל 2008 עם 30k"m מטופלת במוסך מרכזי מנסה למכור כבר 3 חודשים בקושי יש טלפונים.

השוק רכבי יד שנייה מת בגלל הליסינג וזה תקף לכל הרכבים.

תתסתכל באתר יד 2 ותווכח שגם רכבים שמורים מתוצרת יפן לא נמכרים מהר.

פורסם

כמעט כולנו חיים בסרט - שוק הרכב יד 2 היום לא רווי אלא מוצף, עולה על גדותיו

כדי להבין על מה אני מדבר פשוט קחו את עצמכם יום אחד למקומות הבאים:

1. פי גלילות - תראו מה הולך שם - איצטדיונים של רכבים למכירה על גבי אצטדיונים

2. אוטודיל רמת גן

3. אזור תעשיה חולון - תשימו לב כמה מגרשוני מכירת רכבים אתם תצליחו לספור תוך כדי נסיעה באזור התעשייה - עשרות.

תוסיפו על זה ששוק רכבי "מנהלים" דהיינו משפחתיות גדולות 2 ליטר - הוא שוק עם ביקוש נמוך מאוד בתקופה בה הדלק והדיור כל כך יקרים

ואתם כבר מיד מבינים שהמחירון פשוט לא רלוונטי - יצחק לוי חי בסרט!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמה הוא בדיוק מוכן להתפשר על הרכב?

בטח מבקש 75K ומוכן "להתפשר במקצת" עד 70K.

לפני שנתיים חיפשתי מכונית ובין השאר חשבתי על הונדה סיוויק. המוכרים חשבו שיש להם ביד ציור של ואן-גוך. בסוף קניתי פיאט בראבו מודל 09 ואני בטוח ששילמתי אז (לפני שנתיים) פחות מאשר השכן שלך מבקש (היום) על הסיוויק 08 שלו.

מי שרוצה למכור, צריך להתאים את עצמו לשוק ולא למחירון.

מי שמתעקש על המחירון ומוכן רק "להתפשר במקצת", שישאר עם המכונית שלו.

פורסם (נערך)

לא השוויתי בין אוונסיס לקורולה, אלא ציינתי בתור דוגמא 2 מכוניות של אותו יצרן (טויוטה) שאחת מהן ידועה בבעיתיות שלה ואילו השניה גרפה רק שבחים.

באותו אופן יכולתי לציין את הפורד פינטו לעומת הפיאסטה של שנות ה-80, או לנצ'ה בתא לעומת תמא וכו'

עריכה אחרונה על ידי ari C5
פורסם

לא ברור לי בדיוק על איזה בעיות מדובר - בוצת מנוע? דוושת גז? אחד הצינורות - לאוונסיס שלי באמת היה ריקול אחד והיא מוחלפת מנוע (מקורי חדש מהניילונים מושתל ע"י טויוטה וזה קרה לבעלים הקודמים) אני לעומת זאת יודע איתה שקט מופתי כמו שהיה לי עם כל הקורולות הקודמות.

טפו טפו טפו.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...