Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ההנחה שאני מקבל בקנייה מאחת מחברת ההשכרה ישתלם בסופו של דבר, כאשר לוקחים בחשבון שברשיון יהיה רשום "יד שנייה"?

לעומת קנייה מהיבואן שבו ברגע שיצאתי מהדלת, מייד הפסדתי כמה אלפים על ירידת הערך?

הירידת ערך בקנייה מהיבואן, תהייה שוות ערך לכך שאני רשום "יד שנייה"? ובסופו של דבר יוצא שקנייה דרך הליסינג היא היינו הך?

פורסם

האפשרות הטובה ביותר היא לתפוס טרמפ על מבצע של ״חבר״ - הם עובדים עם רב היבואנים, ההנחות לרב אטרקטיביות ואתה מקבל מכונית ״טרייה״ (בהרבה מקרים, מכוניות 0 קילומטר הם מכוניות שעברה שנה מרגע הגעתם לארץ)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

ניסיתי בעבר, אבל זה מבחינתי זה יוצא כמו קנייה מליסינג. יש לי מישהו במשפחה שהוא לא מקירבה ראשונה ולכן בסוכנות לא הסכימו לרשום אותי כיד ראשונה כשאני קונה דרכו, אלא יד שנייה

פורסם
בהרבה מקרים, מכוניות 0 קילומטר הם מכוניות שעברה שנה מרגע הגעתם לארץ

לא תמיד.

יש מקרים כמו "אלבר" שפשוט מייבאים באופן מקביל ובכך מקבלים רכב חדש לגמרי ולא אחד שעמד שנה בבונדד.

פורסם

אתם יכולים להיות בעלים משותפים ובמשרד הרישוי אתה מוריד אותו תמורת דמי טיפול ואתה נשאר היד הראשונה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

sasiz יקר,

לא הבנתי אם אתה קונה הנחה או רוצה לקנות רכב.

בכל רגע נתון יש כל מיני מבצעים והזדמנויות כאלה ואחרות.

לכן רצוי שתפרט איזה רכב אתה מחפש - כי אז נוכל לייעץ בצורה יותר ממוקדת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה תלוי איזה רכב אתה רוצה? כמה כסף יש לך? כמה רוצה להשקיע? כמה נוסע ביום ממוצע?

יש הרבה מבצעים והרבה שטויות של היבואנים, השאלה על איזה רכב בא לך?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב חדש, כנראה i10.

הנחה ממחיר המחירון בקניית רכב חדש 0 ק"מ מחברת ליסינג זה משהו מוכר.

בעבר בררתי בחברות ליסינג שונות לגבי מספר רכבים חדשים, כל חברות הליסינג הציעו אותו בהנחה של כמה אלפי שקלים ממחירו המחירון.

כך שכל רכב שאני ארצה לקנות דרך חברת ליסינג, אני אקבל אותו בהנחה ממחיר המחירון, וארשם כיד שנייה על הרכב

פורסם

i10 הוא דגם חדש ומאד פופלארי ולכן ההנחות עליו קטנות עד זניחות כי היבואן לא צריך הנחות כדי להעיף את המלאי.

במקרה הספיציפי הזה סביר שאם תקנה מליסינג 0 ק"מ תפסיד כסף במכירה כי ההנחה קטנה מאוד.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

קח בחשבון שההפחתה במחירון על רכב "יד 2 0 ק"מ" היא 8%, לא משנה אם הוא נרכש מהיבואן (עמד שנה) או מכל חברה אחרת שרשמה אותו על שמה כאשר רכשה אותו. לדעתי כל הנחה שהיא מעל ל- 10% משתלמת. במיוחד עם אתה מתכנן להחזיק את הרכב 4-5 שנים לפחות, כי אז חלק גדול של המכוניות בשוק גם כן יהיו יד שניה ולך יהיה אפילו יתרון קטן כי אתה יד שניה רק "על הנייר".

(בהרבה מקרים, מכוניות 0 קילומטר הם מכוניות שעברה שנה מרגע הגעתם לארץ)

זה נכון רק במקרה שהרכב נרכש מהיבואן. ברוב המקרים הרכבים האלה הם של חברות ליסינג שנרכשו בהנחה גדולה ובמרוכז ואז לחברת הליסינג שקנתה ב-80 אלף (סתם לדוגמא) לא אכפת למכור ב-90 אלף. היא הרוויחה 10 אלף ש"ח, הלקוח הרוויח אחלה הנחה שבעולם והחברה מחר הלכה ליבואן וקנתה עוד רכב ב-80 אלף.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אולי לגבי ה i10 ההנחה לא משמעותית, אבל אני מאמין שבסכום דומה בקנייה דרך ליסינג אני יכול לקנות רכב חזק יותר כמו i20, האם גם אז ההנחה לא משמעותית?

פורסם

ההנחה תהיה לא משמעותית בכל היבואנים שמצליחים למכור את הסחורה בלי מאמץ גדול.

כדאי שתשנה גישה ותחפש רכב מתאים לפי הצרכים ולא לפי ההנחה אחרי שתתמקד בדגם אחד או שניים - בדוק מהן האלטרנטיבות לקבלת הנחה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

צודק. ניסיתי את מזלי והתקשרתי לאחת מחברות הליסינג לברר על ה i10, "אנחנו לא מוסרים מחירים בטלפון"

מרגיז הקטע השיווקי הזה, בעוד שאצל היבואן מחירים מתפרסמים גם באתר וגם ניתן לקבל אותם בטלפון

פורסם

אגלה לך סוד ידוע.

למוכרנים כמעט בכל מקום יש יעדים חודשיים - לפיכך בשבוע האחרון של החודש הם קצת יותר גמישים מימים רגילים, ואפשר להוציא הנחות שקשה להוציא בימים רגילים. אם כי אל תצפה ליותר מדי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...