Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נושא היעדים הוא ידוע. האם גם אצל היבואן יש את נושא היעדים? כשאחליט סופית לקנות את הרכב, שווה לי לחכות לסופ"ש הבא ואז להתייצב בדלת היבואן?

פורסם

בכל מקום שעוסק במכירות יש יעדים. לדעתי אין לך מה להפסיד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אתם יכולים להיות בעלים משותפים ובמשרד הרישוי אתה מוריד אותו תמורת דמי טיפול ואתה נשאר היד הראשונה.

רעיון יפה אני חייב לציין

פורסם

יש כאן מישהו שעובד קרב לחברת השכרה, או שיש לו מישהו שהוא יכול לברר דרכו ולקבל הצעת מחיר לi10 אוט' החדשה? (ויחסוך ממני את הנסיעה לשם)

אני מעוניין לקבל קנה מידה בכמה הנחה לעומת היבואן יכולים לתת לי.

תודה

פורסם

כן.

תירשם באתר הזה: http://motori.co.il/

תוך כמה שעות יחזרו אליך טלפונית עם הצעת המחיר הכי טובה שיש בשוק ללא עלות וללא שום התחייבות מצידך. מתאים - מתאים. לא מתאים - גם טוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה!

הם נותנים הצעה בטל'? כי ניסתי להתקשר ישירות למספר חברות השכרה, כולן חזרו על הפזמון "לא נתונים הצעה בטלפון, תגיע לפגישה"

פורסם

אם צביקה אומר לך להתקשר הוא יודע על מה הוא מדבר [emoji12]

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
תודה!

הם נותנים הצעה בטל'? כי ניסתי להתקשר ישירות למספר חברות השכרה, כולן חזרו על הפזמון "לא נתונים הצעה בטלפון, תגיע לפגישה"

חיובי, יתנו לך את כל הפרטים בטלפון.

כמובן שלאחר מכן תצטרך להגיע לפגישה כדי לסגור את הפרטים, לשלם ולקחת את הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
חיובי, יתנו לך את כל הפרטים בטלפון.

כמובן שלאחר מכן תצטרך להגיע לפגישה כדי לסגור את הפרטים, לשלם ולקחת את הרכב.

אה, זה לא כולל משלוחה הביתה? ולשלם???

:wink:

פורסם

אני (כמעט) בטוח שאם תשלם במזומן בהעברה בנקאית ותבקש יפה - תוכל גם לקבל את הרכב ישירות לביתך.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

התחשיב של רווח הפסד הרבה פעמים מתבסס על כמה זמן תחזיק את הרכב, ככל שתחזיק יותר זמן את הרכב משתלם לרכוש בליסינג

כמובן שלא תמיד יודעים לכמה זמן רוצים להחזיק רכב :-)

• תוכן חדש...