Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי להמנע בגלל כל הדיבורים על הקרינה אבל ההתעסקות עם האוזניות החוטיות כבר מטמטם אותי.

התקציב שלי 150₪ לאוזנייה איכותית- InEar, אין דרישות יותר מזה, לא מתמצא בתחום ולא היה לי ניסיון עם אוזניות

בלוטוס בעבר.

לא פוסל אפשרות להזמין מEbay, רק אשמח להמלצות טובות. אוזנייה קטנה קלה בתוך האוזן לא מסורבלת.

תודה ושבוע טוב..

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אני ממליץ על PLANTRONICS, לי יש את הדגם הזה :

http://www.ebay.com/itm/NEW-Plantronics-PL-M50-Ear-Hook-Bluetooth-Headset-Voice-Alert-Multipoint-/151344507007?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item233cd5e87f

מה שאני אוהב בו מעבר לאיכות השמע המצויינת - יש כפתור כיבוי והדלקה פיזי, שזה מאד חשוב לי, אם האוזניה כבויה ונכנסת שיחה תוך שתי שניות היא על האוזן ומחוברת כבר, בלי לחיצות ארוכות וכו'.

יש לה חיווי של מצב הסוללה באייפון. יש גם חיווי קולי בהדלקה (נמוך/בינוני/גבוה).

התפס שלה נוח על האוזן, וגם יכול להכנס לכיס בלי להשבר.

הסוללה מחזיקה המון זמן.

תומכת בA2DP - אפשר לשמוע מוזיקה/משחקים וכו' ולא רק שיחות. זה שימושי לעיתים במקומות ציבוריים.

טעינה עם חיבור מיקרו USB רגיל ולא מטען מיוחד.

יש גם את הדגם הזול יותר, שהוא גם מומלץ :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=839774

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

נשמע מעניין. לא הצלחתי להבין, בנוסף לכפתור הדלקה וכיבוי שזה חיוני (למנוע קרינה מיותרת לתוך האוזן), האם יש גם כפתור לענות ולנתק שיחה?

תודה!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

כן, יש גם כפתור לניתוק ומענה בנפרד (בצד החיצוני, אפשר ללחוץ בקלות גם עם הגב של היד למשל אם הידיים מלוכלכות/רטובות).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

לא מתקרב לJabra ולא לJawbone. היה לי את שתיהן, פשוט גרוע.

אני מצטרף להמלצה של מיסטר בי. ברשותי הדגם השני שמיסטר בי קישר אליו, הM20. (אין לי מושג מה ההבדל, הם נראות אותו דבר).

אני איתה כבר לא זוכר כמה זמן, קצת פחות מ3 שנים להערכתי, והיא פשוט מדהימה.

לוקחת בהליכה כל אוזניית בלוטות' אחרת שהייתה לי. הסאונד מעולה, נוחה מאוד עד כדי כך שאנשים מעירים לי לפעמים למה אני עם האוזנייה כשאני לא באוטו. זה קורה פשוט כי היא כל כך נוחה לי שאני שוכח שהיא עליי.

כפתור הכיבוי/הדלקה הפיזי מאוד נוח, כי אין צורך בלחיצות ארוכות שאתה אף פעם לא יודע אם זה דלוק או כבוי.

יש כפתור למענה וניתוק שיחה.

נטרול הרעשים של האוזנייה הזאת מעולה, עד כדי כך שאנשים אף פעם לא יודעים שהם מדברים איתך כשאתה בעצם מדבר לאוזנייה.

הסוללה מחזיקה ימים ארוכים. אני מטעין אותה פעם בשבועיים בערך, לפעמים אפילו יותר. אני מזכיר לך שהיא אצלי כמעט 3 שנים!

בקיצור, ג'אברה וג'ובוון לדעתי לא מומלצות, היו לי מאוד לא נוחות, האוזנייה לא באמת נכנסת לאוזן אלא רק יושבת בתוכה וזה גרם לי לכאבים.

פלאנטרוניקס (איזה שתקנה - M50 או M20) - מומלץ בחום ומניסיון ארוך.

כן, יש גם כפתור לניתוק ומענה בנפרד (בצד החיצוני, אפשר ללחוץ בקלות גם עם הגב של היד למשל אם הידיים מלוכלכות/רטובות).

כשאני שוטף כלים, אני עונה עם הכתף.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

חברים, איך האוזניות האלה למטרה של שמיעת מוזיקה בריצה או במכון כושר למשל?

בתור אחד שאין לו בעיה לשמוע רק באוזן אחת

• תוכן חדש...