Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהנחה שמדובר בהרבה נסיעות עירוניות וצפופות בפקקים\רמזורים\חיפושי חנייה וכאלה אז קשה לצפות לצריכה טובה יותר מזה.

מצטערת, לא מסכימה עם זה.

אם במאזדה 323 1.6 מיושנת אבא שלי קיבל 1:10 בלי לצאת מירושלים והיום מקבל כ-1:13 בסוויפט (עם תיבה אוטומטית פלנטרית), אני חושבת שאפשר לצפות לפחות לאותו הדבר מהפיקנטו, זה שהיא לא מספקת את אותו הדבר, זאת בעיה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה 2008 שלי (1200 ידנית) עובדת קשה, נוסעת 35k בשנה, שטח עירוני, הררי, בין ערוני ןהכי גרוע, משמשת כרכב משלוחים, שומרת קבוע על צריכת דלק של 1:14.5. רק לשם השוואה כמה 1:10 זה גרוע, הטנדר טורבו דיזל שלי עם 350k קמ עושה ממוצע 1:10.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
קרייזלר 300, דודג' צ'אלנג'ר וצ'ארג'ר. דודג' ראם. ג'יפ גראנד צ'ירוקי (עם שילוב להנעה כפולה קבועה).

אלו העממיות לפחות - מעבר לזה יש כמובן מזארטי ופרארי.

תלוי לאיזה עם אתה שייך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם כבר, בין אמריקאי לבריטי :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תלוי לאיזה עם אתה שייך.

ככה היצרן רואה את המכוניות האלו.

ברור שבישראל גם קרייזלר 200 בסיסית הופכת להיות "מכונית היוקרה העוצמתית מבית קרייזלר אמריקה".

• תוכן חדש...