Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים.

נתקלתי בבעיה .

הרכב המדובר הוא יגואר XJ 5.0 2010 .

שבוע שעבר הבלוטוס של הרכב הפסיק לעבוד. כלומר הוא לא מזהה שום טלפון. מחפש מחפש ולא מוצא שום מכשיר .

הרכב נלקח אחר כבוד למוסך מרכזי יגואר בראשון לציון.

לאחר בדיקה ארוכה , המסקנה אליה הגיעו היא שצריך להחליף את המודול (כלומר את כל המערכת שכוללת בתוכה בעצם אודיו וכ"ו) .

העלות 16000 ש"ח .

השאלה האם באמת אין פתרון אחר לתיקון המודול? כלומר כל השאר עובד . הכל הכל עובד. הדבר היחיד שלא עובד זה אך ורק הבלוטוס.

האם יש מקום כלשהו בארץ שיודע לתקן מודול כזה? אשמח לסיוע או הכוונה כלשהי בפתרון הבעיה .

תודה רבה

צביקה

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם (נערך)

עם כל הכבוד לאבחנת המורשה (יתכן והיא נכונה) אבל כבר היו טעויות של מוסכים מורשים שעלו ללקוחות כאן בהרבה כסף וחבל שזה יהיה המקרה.

מציע לך לקבל חוות דעת שנייה ואפילו שלישית ,במקום איכותי,שמתעסק עם אביזרי רכב.

לא מכיר בראשל"צ אבל בבני ברק (אם זה לא רחוק לך מידי) יש את רדיו מילאנו,שדובר עליו בפורום.

נ.ב- בראשל"צ יש את המעבדה לרכב של אייל נוימן - נסה להתייעץ עימו אולי יוכל לעזור.

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD=align: right][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]ההגנה 30 א.ת. חדש[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]טל: 03-9526162[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא ציפיתי לתשובה אחרת שיגידו לכם, מאשר "להחליף את כל המודול". לכן הציעו לכם להחליף אל כל מערכת השמע.

אני חושב שכדאי להתייעץ גם עם פורומים מתאימים מחו"ל.

באם יוחלט לתקן - רצוי אולי גם לשקול יבוא של הפריט מחו"ל ע"מ לחסוך בהוצאות.

alfa 156 2.5.

פורסם

ערב טוב . תודה על התשובות . את המעבדה של אייל בראשון לציון אני מכיר ואפנה אליו מחר . בדיקה ראשונית שעשיתי בפורומים של בעלי יגואר בחו״ל אני מבין שזו בעיה נפוצה ( למרות שאישית לא הייתי מצפה מבעיות כאלה ברכב יוקרה שהעלות שלו כמעט מיליון שקל). לגבי ייבוא של המודול הנ״ל אני לא מוצא את המספר הקטלוגי שלו .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
ערב טוב . תודה על התשובות . את המעבדה של אייל בראשון לציון אני מכיר ואפנה אליו מחר . בדיקה ראשונית שעשיתי בפורומים של בעלי יגואר בחו״ל אני מבין שזו בעיה נפוצה ( למרות שאישית לא הייתי מצפה מבעיות כאלה ברכב יוקרה שהעלות שלו כמעט מיליון שקל). לגבי ייבוא של המודול הנ״ל אני לא מוצא את המספר הקטלוגי שלו .

תבקש מהמוסך את המק״ט של החלק.

פורסם

אוקיי,

לגבי מקט החלק, אם תוכל להעלות תמונה שלו אוכל לעזור לך במציאתו..

לגבי החלפת החלק עצמאית, יתכן (לא יודע בוודאות) שכמו כל מודול אחר במכוניות האלו היא צריך program לרכב, דבר שרק מוסך עם תוכנה של הרכב יכול לעשות, הייתי ממליץ לך לבדוק את זה..

בהצלחה

in stock

:-P

1991 SL70 AMG

2002 S430

2001 E320

• תוכן חדש...