Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206 XS 1.6 ידני או פולו 1.4 16V ידני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטות רצינית, לאחר כמה אופציות חסכוניות ומכירת ההונדה חשבתי על 206 2001-2001 1.6 ידני 100 כוח , או פולו 2001-2002 1.4 ידני 16V גם היא 100 כוח , השאלה מה עדיף מבחינת נוחות במה ה206 מתעלה על הפולו וההפך ? צריך רכב חסכוני מתחיל ללמוד בקרוב אבל גם לא טרנטה..

Tuning:lol:

פורסם

קודם כל ב-206 היו שתי גירסאות- אחת עם 90 כ״ס ששווקה עד 2001 ואחת עם 110 כ״ס ששווקה מאמצע 2001 ואילך.

קח בחשבון שב-206 תצטרך להסתדר עם 3 דלתות בלבד וברוב המקרים גם עם סנרוף בעייתי וצקצוקי פלסטיק. מבחינת ביצועים, צריכת דלק, נוחות והנאה מנהיגה היא הרבה יותר טובה מהפולו. אם מצאת אחת שמורה, אל תחשוב פעמיים.

פורסם
קודם כל ב-206 היו שתי גירסאות- אחת עם 90 כ״ס ששווקה עד 2001 ואחת עם 110 כ״ס ששווקה מאמצע 2001 ואילך.

קח בחשבון שב-206 תצטרך להסתדר עם 3 דלתות בלבד וברוב המקרים גם עם סנרוף בעייתי וצקצוקי פלסטיק. מבחינת ביצועים, צריכת דלק, נוחות והנאה מנהיגה היא הרבה יותר טובה מהפולו. אם מצאת אחת שמורה, אל תחשוב פעמיים.

מעדיף 3 דלתות אני רווק ונוסע לבד ומדובר ב110 כוח בלבד מה שאני מחפש

פורסם

מעדיף 3 דלתות אני רווק ונוסע לבד ומדובר ב110 כוח בלבד מה שאני מחפש

פורסם

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אחשלי - ספר לנו מה זה גרמני... איזו תחושה היא אחרת?

השאלה מה עדיף מבחינת נוחות במה ה206 מתעלה על הפולו וההפך ?

ה-206 מהנה לנהיגה, הפולו לא.

עריכה אחרונה על ידי Yarin
פורסם
גרמני זה גרמני אחשלי

מי זה "אחשלי"? זה לא שם גרמני ככל הידוע לי...

ולגבי 206XSI - קח נשימה מאוד ארוכה ותתאזר בהמון-המון סבלנות. המכוניות האלו רגישות להזנחה והתעללות ו-206 מוזנחת יודעת לעקוץ חזק בכיס. חפש רכב עם כמה שפחות ידיים, בלי שיבורים, טיפולים במוסכים מורשים/מומחים וכו'. צפה לשלם מעל המחירון על אקזמפלר שמור.

פורסם

אחרי 8 חודשים עם 206XS . אני מאוהב.

העיצוב, התחושה וההנאה מנהיגה מתעלה על הרבה מרכבים מודרניים שנמכרים היום כחדשים.

לא הרגשתי פעם אחת נחות בכביש. ואני נוהג ברכב מבציר 2002!

כמו שאמר קודמי, אקזמפלר שמור יעלה מעל המחירון. את שלי קניתי במחירון, והשקעתי כ 4000 ש"ח ביישור קו. שווה כל שקל.

• תוכן חדש...