Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האם יש למישהו המלצה למקום להחליף בו צמיגים בחדרה?

חשבתי שזה טריוויאלי, מסתבר שלא...

היום עשיתי סיבוב בכמה צמיגיות.

בכולן שאלו אותי קודם כל האם אני מעוניין בצמיג חדש או משומש :shock:

לאחר שציינתי שאני מעוניין בחדש הסתבר שכולם מחזיקים אך ורק סיני.

פורסם
חדרה סופר פרונט חדרה פרידלנדר 1 אזור התעשיה 04-6344566

תתקשר לברר לפני איזה חברות יש אתה יכול גם להזמין.

סופרפרונט הציע GT בלבד.

האמת היא שאני לא זוכר אם הוא הציע לי לבצע הזמנה או לא.

בהזדמנות זו אשאל, האם הצמיגים של מקסיס טובים?

פורסם

מקסיס סבירים.

תמשיך סבב שיחות טלפון באיזור שלך.

במידה הזאת כל צמיג מחברה רצינית ומוכרת יעשה את העבודה.

קלבר, גודייר , פירלי, ברידג'סטון, קונטיננטל, מישלין, טויו, פאלקן ועוד..

בסוף תמצא משהו נורמלי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מקסיס סבירים.

תמשיך סבב שיחות טלפון באיזור שלך.

במידה הזאת כל צמיג מחברה רצינית ומוכרת יעשה את העבודה.

קלבר, גודייר , פירלי, ברידג'סטון, קונטיננטל, מישלין, טויו, פאלקן ועוד..

בסוף תמצא משהו נורמלי.

זה בדיוק מה שחיפשתי, כל צמיג מבית טוב, לא משהו ספציפי.

מדהים שלא פשוט למצוא...

נמשיך לחפש טלפונית ואם יש למישהו עוד המלצות למקום ספציפי שעוד מעז להחזיק סחורה טריה ולא סינית, אשמח לייעוץ.

שבת שקטה לכולם

פורסם

לא פשוט למצוא בגלל המידה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה מתחיל להראות כאילו אני בעל מניות בטיירקלאב, אבל מה לעשות, האתר שלהם מאוד נוח.

באתר שלהם מופיע ההנקוק הבא:

http://www.tireclub.co.il/catalog/165-70r13pr-79t-tl-1873.html

יש להם נקודה בחדרה, אתה מזמין מהאתר והם מביאים את זה לשם.

הנקוק בדגם הזה צריך להיות צמיג סביר. פירמה קוראנית.

חוץ מזה, יש אותם:

http://www.hazamig.co.il/

=&products_attributes[2]=13&products_attributes[3]=70&products_attributes[4]=165&products_attributes[5]=&products_attributes[6]=&products_attributes[7]=&products_attributes[8]=&products_attributes[9]=&x=99&y=19"]במידה שלך יש להם את הויקינג הזה. אין לי שמץ של מושג איך הוא אבל קראתי קצת על החברה וזו פירמה מנורווגיה, בטח האליאנס שלהם... מניח שזבל זה לא.

מה שעוד מעניין זה שיש להם למטה אופציה לטויו NE3, הצמיג החסכוני של טויו ב-203 ש"ח (לפני הרכבה). אם אתה יכול לחכות 30 יום להזמנה והם יביאו לך אותו, זה אמור להיות צמיג טוב.

בהצלחה

פורסם
חדרה סופר פרונט חדרה פרידלנדר 1 אזור התעשיה 04-6344566

תתקשר לברר לפני איזה חברות יש אתה יכול גם להזמין.

סופר פרונט מעסיק עובדים חאפרים שצריך לפקח עליהם בשבע עיניים. התקנתי שם צמיגים א-סימטריים, וכצפוי העובד המטומטם התקין לי אחד מהם הפוך. למה רק אחד? כי זה היה הצמיג השני שהוא התקין, כשאני כל אותו זמן עומד לו על הראש ומוודא שהוא מתקין אותם כמו שצריך.

כשהערתי לו שהצמיג הפוך, הוא פקח עלי עיני עגל ושאל מה זה משנה. הראיתי לו את הסימון על הצמיג ואמרתי לו להרכיב אותו לפי ההוראות.

בנוסף, מסיבה מסוימת היה חשוב לי שהצמיגים יותקנו על הרכב בסדר מסוים. זה לא הצריך מהעובד מאמץ מיוחד, רק טיפ-טיפונת תשומת לב לבקשה לגיטימית של לקוח. לצערי, גם על זה מצאתי את עצמי מנהל איתו ויכוח.

בעל העסק - ינון - דווקא אדם נחמד, אבל מי שנכנס לשם חייב להיות עם היד על הדופק ולוודא שהעובד החאפר אינו מתרשל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, דווקא אני רכשתי משם צמיגים דרך טייר קלאב ולא הרגשתי איזשהו בעיה, להפך. מצד שני, עכשיו שרכשתי צמיגי פלקאן Z912 שאם אני לא טועה הם א-סימטריים, אתה קצת מדאיג אותי. הסימון של OUTISDE מה זה אומר על הצמיג ?

פורסם

אלעד, לצערי הכלל של לשבת לעובד/טכנאי/מתקין על הראש ולוודא שהוא לא עושה שטויות נדרש (כמעט) אצל כל בעל מקצוע ונותן שירות ולא רק מתחום הרכב.

כאשר אני קונה מאחד האתרים האלו, איך אני יודע שאני מקבל זוג צמיגים טריים מתאריך ייצור זהה?

בהמשך להערה שלי לאלעד, אני כבר רואה איך אני מגיע אחרי שהזמנתי באתר, אולי אפילו שילמתי, מגיע להתקנה ביום שנקבע ומגלה שהצמיגים בני שנתיים "אבל זה לא באמת משנה", "הם נשמרו בתנאים טובים", "אפילו חיים הכט אמר"

פורסם

דבר עם מרכז הזמנות בטלפון ודרוש זוג טרי אחרת אתה לא תסכים לקבל את הצמיגים. אני מאמין שיבדקו לך בטלפון מה הצמיגים שהם שולחים ויתנו לך את התאריך הרלוונטי. הם* גם ספונסרים של הפורום ככה שאם אתה מסכם מולם משהו והם לא עומדים בו אני בטוח שהם לא ישמחו שתפרסם את זה.

*הם הכוונה לטייר קלאב כמובן.

• תוכן חדש...