Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שחיתויות במעצ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם היום שודרה באולפן שישי תוכנית החושפת את המחדלים והשחיתויות במעצ ולא נותר לי לאמר כי בושה חרפה וזילזול בוטה בחיי האדם היא אין סוף לגבול השחיתות ודברים אלו מתחילים החל ממעקי בטיחות פגומים שילוט לקוי וצבעי סימון חיוורים מקווה אני כי פירסום כתבה טלויזיונית זו תעצור מחדלים אלו בעתיד ואולי מישטרת ישראל תחכים ותבין שתאונות לא ניגרמות רק ממהירות מופרזת וכמחצית מהתאונות ניגרמות מליקויי בטיחות

(שבת שלום- וסעו בזהירות)

*** עריכה - השתדל לכתוב עם סימני פיסוק ***

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לכולם היום שודרה באולפן שישי תוכנית החושפת את המחדלים והשחיתויות במעצ ולא נותר לי לאמר כי בושה חרפה וזילזול בוטה בחיי האדם היא אין סוף לגבול השחיתות ודברים אלו מתחילים החל ממעקי בטיחות פגומים שילוט לקוי וצבעי סימון חיוורים מקווה אני כי פירסום כתבה טלויזיונית זו תעצור מחדלים אלו בעתיד ואולי מישטרת ישראל תחכים ותבין שתאונות לא ניגרמות רק ממהירות מופרזת וכמחצית מהתאונות ניגרמות מליקויי בטיחות

(שבת שלום- וסעו בזהירות)

ברוך הבא לישראל, ארץ הקומבינות וה"תחפף"..

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

איזה בעסה...!

כבר שבוע שאני מחכה לכתבה בכליון עיניים ודווקא היום נסענו לאכול ארוחת ערב אצל ההורים שלי (שם זה תמיד נגרר יותר זמן).

בקיצור - פיספסתי, מישהו מוכן לספר מה היה?

פורסם

תשמע כמו שבזמן האחרון, היה שמח כתמיד, מדינת מינויים של אנשים שרק רואים תפקיד וכסף

תאמין יותר גרוע כבר לא יכול להיות ,כי אם בן אדם נהרג בגלל טעות אכזרית של אנשים שאמורים להיות מפוכחים ומפוקחים ואין דין ודיין לאנשים האלה אחרי מעשיהם , אז מה אז הלך עוד אחד שאנחנו ממילא לא מכירים , פשוט בושה וחרפה .

פורסם
בכתבה הציגו את הסיבה העיקרית לתאונות בישראל, והיא- התשתית.

בסופה אמרו שהתשתית הלקויה אחראית ליותר מ-50% תאונות בארץ.

כמו מה שאני אתמול למדתי, בדרך היותר קלה על בשרי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=52548

מפחיד, זה לא מילה. ב"ה שזה לא קרה על 100 כי אז לא הייתי כאן כדי לכתוב את ההודעה.

מתי יגמרו הימים של שאם יש חור בכביש אז ממלאים אותו באספלט חדש ואז נוצרת גבעה\תלולית, במקום להחליף חצי כביש כמו במדינה מתוקנת?

מתי יגמרו הימים של פתחי ביוב שבולטים (מאוד) מעל פני האדמה??

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לא ראיתי את התוכנית אתמול, אבל זה לא מפתיע שיש במע"צ מינויים של קרובים או של אנשים שלא מתאימים לתפקיד. כמו כן התשתית במדינה על הפנים, בלי קשר למצב במדינות אחרות.

יש הרבה דוגמאות לתשתית לקוייה, בורות בכביש, פתחי ביוב שבולטים בעשרות סנטימטרים מעל הכביש, בליטות בכביש, גם הצבעים שצובעים בהם את מעברי החצייה או החיצים יכולים לגרום לתאונות (החלקה), אפילו בכבישים בינעירוניים יש בליטות ובורות.

פורסם

מהנדס מעץ התאבד היום לאחר הכתבה...:-(

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מתוך NRG-מעריב:

בכיר במע"צ התאבד ביריה עקב תחקיר

t.gift.gift.gifיצחק הרשקוביץ, מהנדס מחוזות תל אביב והצפון של מע"צ, שם קץ לחייו הבוקר סמוך לביתו שבנצרת- עלית לאחר שאמש שודר בערוץ 2 תחקיר שהאשים את הרשקוביץ בשורה של מחדלים

לכתבה המלאה.

פורסם

אני הולך לומר משהו קשה וחריף: עם כל הכאב, אנשים עם מצפון נקי לא מתאבדים אחרי פירסום כזה.

הרשקוביץ מואשם בבית משפט בשיבוש ראיות ובגרימת מוות ברשלנות, בפרשה שבה נהרגו 17 איש.

עם כל הכאב של המשפחה, מהנדס כבישים אינו עוד פקיד ממשלתי שתפקידו לשנע ניירות ממקום למקום. לפעילות שלו יש השפעה ישירה על חיי אדם, בדיוק כמו רופא מנתח. כולנו נוהגים כאן, וכל-כך רגילים לקטר על מע"צ, שאנחנו שוכחים שלא מדובר כאן רק בפולקלור, אלא בחיי אדם.

האם ידעתם שאחד הנושאים שמונעים ממע"צ החדשה (אחרי השינוי במעמדה מיחידת סמך ממשלתית לחברה ממשלתית) להתחיל לעבוד הוא סירוב העובדים לשינוי מעמדם המשפטי, כך שתהיה להם אחריות פלילית למעשיהם. ממה הם כל-כך חוששים?

צריך רק לקוות שהסיפור הטראגי ומותו של הרשקוביץ יביא סוף סוף לשינוי המחשבתי הדרוש במע"צ.

מצורף הקטע על ההאשמות נגד הרשקוביץ מ-ynet:

"תאונת הפנויים-פנויות"

הרשקוביץ הואשם כבר בשנת 2002 בפרשת מותם של 17 נוסעי אוטובוס של חברת ז'אק יולזרי, בתאונה שאירעה באוקטובר 99', בעת טיול של קבוצת פנויים פנויות, בין צומת גולני לצומת קדרים.

YE0013163_m.jpg כתם שמן על הכביש. תאונת הפנויים פנויותצילום: אפי שריר

הוא נאשם בשורה ארוכה של סעיפים, ביניהם גרימת מוות ברשלנות, הסעה בכלי תחבורה מסוכן וחבלה חמורה. עוד הוא הואשם בשיבוש הליכי משפט. מכתב האישום עלה כי הרשקוביץ ובכיר נוסף במע"צ ידעו על הליקויים בכביש ולא עשו דבר כדי לתקנם. עוד עולה כי לאחר התאונה נחקר הרשקוביץ' על ידי ועדה מיוחדת שהוקמה לבדיקת נסיבות התאונה ונשאל בין היתר על מצב הכביש. למרות שידע על הבדיקות שביצעו עובדי מע"צ מספר ימים לפני התאונה לא אמר דבר. "הנאשם שידע על מצב הכביש לפני התאונה, בחר להעלים את המידע מחברי הוועדה ותחתיו מסר מידע שקרי", נכתב בכתב האישום.שמו של הרשקוביץ נקשר בתאונה נוספת שאירעה בכביש 55 סמוך לכפר סבא בה נהרגו שלושה צעירים. הרשקוביץ שימש במהנדס מחוז המרכז. מכונית פרטית התנגשה אז במיניבוס בצומת פקר בעיר. התאונה אירעה לאחר שנהג הרכב הגיעה לעקומה חדה בכביש, שסימונה שונה במהלך הלילה, סטה מנתיבו והתנגש ברכב מסוג מיניבוס. ההערכה במשטרה היתה כי שהרכב הפרטי סטה מנתיבו כתוצאה מהסימונים הבלתי ברורים שבוצעו בליל אותו יום על-ידי מע"צ

פורסם
אני הולך לומר משהו קשה וחריף: עם כל הכאב, אנשים עם מצפון נקי לא מתאבדים אחרי פירסום כזה.

הרשקוביץ מואשם בבית משפט בשיבוש ראיות ובגרימת מוות ברשלנות, בפרשה שבה נהרגו 17 איש.

עם כל הכאב של המשפחה, מהנדס כבישים אינו עוד פקיד ממשלתי שתפקידו לשנע ניירות ממקום למקום. לפעילות שלו יש השפעה ישירה על חיי אדם, בדיוק כמו רופא מנתח. כולנו נוהגים כאן, וכל-כך רגילים לקטר על מע"צ, שאנחנו שוכחים שלא מדובר כאן רק בפולקלור, אלא בחיי אדם.

האם ידעתם שאחד הנושאים שמונעים ממע"צ החדשה (אחרי השינוי במעמדה מיחידת סמך ממשלתית לחברה ממשלתית) להתחיל לעבוד הוא סירוב העובדים לשינוי מעמדם המשפטי, כך שתהיה להם אחריות פלילית למעשיהם. ממה הם כל-כך חוששים?

צריך רק לקוות שהסיפור הטראגי ומותו של הרשקוביץ יביא סוף סוף לשינוי המחשבתי הדרוש במע"צ.

מצורף הקטע על ההאשמות נגד הרשקוביץ מ-ynet:

"תאונת הפנויים-פנויות"

הרשקוביץ הואשם כבר בשנת 2002 בפרשת מותם של 17 נוסעי אוטובוס של חברת ז'אק יולזרי, בתאונה שאירעה באוקטובר 99', בעת טיול של קבוצת פנויים פנויות, בין צומת גולני לצומת קדרים.

YE0013163_m.jpg כתם שמן על הכביש. תאונת הפנויים פנויותצילום: אפי שריר

הוא נאשם בשורה ארוכה של סעיפים, ביניהם גרימת מוות ברשלנות, הסעה בכלי תחבורה מסוכן וחבלה חמורה. עוד הוא הואשם בשיבוש הליכי משפט. מכתב האישום עלה כי הרשקוביץ ובכיר נוסף במע"צ ידעו על הליקויים בכביש ולא עשו דבר כדי לתקנם. עוד עולה כי לאחר התאונה נחקר הרשקוביץ' על ידי ועדה מיוחדת שהוקמה לבדיקת נסיבות התאונה ונשאל בין היתר על מצב הכביש. למרות שידע על הבדיקות שביצעו עובדי מע"צ מספר ימים לפני התאונה לא אמר דבר. "הנאשם שידע על מצב הכביש לפני התאונה, בחר להעלים את המידע מחברי הוועדה ותחתיו מסר מידע שקרי", נכתב בכתב האישום.שמו של הרשקוביץ נקשר בתאונה נוספת שאירעה בכביש 55 סמוך לכפר סבא בה נהרגו שלושה צעירים. הרשקוביץ שימש במהנדס מחוז המרכז. מכונית פרטית התנגשה אז במיניבוס בצומת פקר בעיר. התאונה אירעה לאחר שנהג הרכב הגיעה לעקומה חדה בכביש, שסימונה שונה במהלך הלילה, סטה מנתיבו והתנגש ברכב מסוג מיניבוס. ההערכה במשטרה היתה כי שהרכב הפרטי סטה מנתיבו כתוצאה מהסימונים הבלתי ברורים שבוצעו בליל אותו יום על-ידי מע"צ

who made the judge??? why do you think a person is not first intiatked to afir trail then you can assume he is guilty?! after all that why the courts are there

shame on you

פורסם

אני לא השופט. אני בסך הכל אחד שנוהג במכונית ורוכב על אופניים בכבישים המחורבנים בארץ הזאת. רק היום כמעט נהרגתי בעת רכיבה בגלל שלולית גדולה שנקוותה בכביש שבאחריות מע"צ. באמת, מי חשב שצריך לדואג גם לניקוז? מה, יורד כאן גשם?!

אני לא השופט. אבל אני כן רואה איך התחקיר המעניין ומעורר המחשבה של ערוץ 2 הופך להיות סיפור משני להתאבדות של המהנדס. אתה מוזמן לקרוא את כתב האישום, היוצא דופן בחומרתו. אתה רשאי גם לקרוא את הקטע הרלוונטי בדו"ח מבקר המדינה מ-2002 (מצורף בהמשך) על האופן השערורייתי שבו מנהלת מע"צ את תחזוקת הכבישים במדינה הזאת.

אני לא השופט. אבל על כל תלונה על "הרשעה בטרם משפט" אני יכול להפנות אותך לאחת מ-17 המשפחות שאיבדו את יקיריהן בתאונה הארורה הזאת, שלא נגרמה עקב כוח עליון, אלא עקב רשלנות פושעת. עקב חומר שנשפך על הכביש, ומע"צ קיבלה התרעות לגביו, אימתה אותן, ולא עשתה דבר כדי לנקות אותו. ואחרי התאונה בכיריה עשו הכל כדי להסתיר המחוקרים הם ידעו על הבעיה.

אני לא השופט. אבל קל מאוד לעמוד מהצד ולהצטדק. קל מאוד לקבוע ש"אין לנו זכות לשפוט את האיש". קל מאוד להגיד שבכלל הנהג אחראי לזהות בזמן מכשולים בדרך. קל מאוד לתת למע"צ להמשיך לספק לנו כבישים מתוכננים רע, מבוצעים גרוע, ומסומנים בצורה איומה.

אני לא השופט. אבל אני לא מוכן שמע"צ יהרגו גם אותי.

(מצורף הקטע הרלוונטי מדו"ח מבקר המדינה 2002)

דוח מבקר המדינה מספר 52ב (2002).doc

פורסם

אחרי ההתאבדות, ראש מע"צ החוכמולוג עוד העיז לצאת ולדרוש שיוגש כתב אישום נגד מפיקי התכנית בערוץ 2 תחת לא פחות מ"הריגה".

מעבר לעובדה שאמירה מטופשת וחסרת הגיון משפטי זו מעמידה את ראש מע"ץ באור מגוחך ומצביעה על הרמה השכלית הנמוכה של האדם העומד בראש ארגון ציבורי בעל השפעה כה גדולה על חיינו,

הרי שמדובר בחוצפה ממדרגה ראשונה. ראש מע"ץ היקר, כאותו מהנדס, גם אתה רוצח. גם אתה היית מודע ועדיין מודע למפגעים הגורמים למוות מידי שבוע.

אני מצפה ממך שתלך באותה דרך שהלך אותו מהנדס. אין לך מחילה, ואין לך דרך מכובדת יותר לסיים את כהונתך מאשר להצטרף לקורבנותיך.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם
אחרי ההתאבדות, ראש מע"צ החוכמולוג עוד העיז לצאת ולדרוש שיוגש כתב אישום נגד מפיקי התכנית בערוץ 2 תחת לא פחות מ"הריגה".

מעבר לעובדה שאמירה מטופשת וחסרת הגיון משפטי זו מעמידה את ראש מע"ץ באור מגוחך ומצביעה על הרמה השכלית הנמוכה של האדם העומד בראש ארגון ציבורי בעל השפעה כה גדולה על חיינו,

הרי שמדובר בחוצפה ממדרגה ראשונה. ראש מע"ץ היקר, כאותו מהנדס, גם אתה רוצח. גם אתה היית מודע ועדיין מודע למפגעים הגורמים למוות מידי שבוע.

אני מצפה ממך שתלך באותה דרך שהלך אותו מהנדס. אין לך מחילה, ואין לך דרך מכובדת יותר לסיים את כהונתך מאשר להצטרף לקורבנותיך.

הגזמת.

אני בטוח שאין אחד כאן בפורום או במגזיני הרכב השונים שלא חושבים שמע"צ היא חברה הדורשת תיקון ולפעמים אף משפט צדק מול האנשים השולטים בה.

אבל מכאן ועד ללשמוח שהנה כך הצדק נעשה ושעוד אנשים אמורים ללכת בדרכו הדרך ארוכה.

• תוכן חדש...