Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי שלא תגיד שאני מחרטט :

הרב פרידמן (לשעבר "עמק יזראל") פינת נחלת בנימין, יש שם שתי נגריות...אחד בצד שמאל של הרב פרידמן, ואחת בצד ימין....

(רחוב חד סיטרי ככה ששמאל וימין זה קבוע)

בצד שמאל יש בחור דתי עם זקן, הוא בעל המקום, הוא מוכר "חומר" לסאב, באיזור ה90 שקל לחצי פלטה חתוכה (תדגיש שאתה רוצה מספר חתיכות קטנות, ככה שאם יש לו שאריות הוא יכול להשתמש בהם) בצד ימין...הוא לקח לי 80 שקל לחומר חתוך לסאב, בלי וויכוחים ובלי הנחות, ועוד אני אמרתי לו שאני צריך חצי פלאטה חתוכה...ואחרי זה התברר שזה יוצא שליש פלאטה, ושאמרתי לחותך את זה...הוא אמר "חבל שלא אמרת מראש שליש פלאטה בעל הבית היה נותן לך ב60 שקל"

אז הינה לך מיקומים מדוייקים של נגריות - בהצלחה

וכמו שנאמר לא פעם בעבר, פראיירים לא מתים...רק! מתחלפים,

כמו בנושא ה"לבד" לציפוי התיבה, אני הלכתי לחנות שמוכרת לרפדים, ברחוב העליה בת"א, אמרתי לו שאני צריך חתיכה קטנה...הוא הביא לי ב15 שקל "שארית" של לבד, שהספיקה ל3 תיבות....

ועוד פעם : רחוב העליה, באיזור אמצע הרחוב, יש בצד המזרחי שלו קטע עם מדרכה מאוד רחבה, שבקצה שלה ממוקמים כמה סוחרי בדים כאלו....אצלם תוכל במעט מאוד כסף לקנות ה-מ-ו-ן בד....וכרגיל פראיירים...אתה יודע את ההמשך

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חס וחלילה, לא טענתי שאתה מחרטט, טענתי שאתה מדבר באויר.

וכשנתת מיקום מדוייק, זה רק יכול לעזור, בפעם הבאה אני בעצמי המליץ על כך.

מדובר כמובן בתל אביב , נכון?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אפשר לקנות בהרבה פחות מהמחירים שאמרת כאן מיקמיק. עתיד צודק תמיד בנגריות נשארות שאריות של פלטות שאין להם ממש מה לעשות איתם אז לא אכפת להם למכור אותם במחיר נמוך. אני הלכתי לנגריה לקנות MDF והיה לו שם כמה פלטות שנשארו, אז שילמתי 70 שקל, ויצאתי משם עם פלטות חתוכות לפי המחידות שרציתי לתיבה שלי ורק הייתי צריך לחבר את הכל בבית, שווה לתת לנגר לחתוך לך את הפלטות יוצא יותר מדוייק וחוסך לך עבודה

פורסם
אפשר לקנות בהרבה פחות מהמחירים שאמרת כאן מיקמיק. עתיד צודק תמיד בנגריות נשארות שאריות של פלטות שאין להם ממש מה לעשות איתם אז לא אכפת להם למכור אותם במחיר נמוך. אני הלכתי לנגריה לקנות MDF והיה לו שם כמה פלטות שנשארו, אז שילמתי 70 שקל, ויצאתי משם עם פלטות חתוכות לפי המחידות שרציתי לתיבה שלי ורק הייתי צריך לחבר את הכל בבית, שווה לתת לנגר לחתוך לך את הפלטות יוצא יותר מדוייק וחוסך לך עבודה

כתבתי במפורש שזה שטויות, משום שציינתי מספיק מקומות באיזור המרכז שפשוט יצחקו עליך כשתבקש חלק מפלטה.

התשובה האופיינית, "ומה אני יעשה עם השאריות ?".

לכן לבוא ולהגיד שיש "הרבה" זה דיי מגוחך, אפשר להצביע על מקום שאכן מאפשר זאת ..

הם רחוקים מלהיות הרוב ..

לגבי המחירים, ממש לא נכון.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אדי לא מדובר על ה305, מדובר על ה304, גם אני לא שמתי לב :)

אכן ה304 זה 1.2 קוב..

רועי, כפי שהוא נתן מיקום מסויים, גם אתה ראשי לתת מיקום מסויים.

כי הראתי בפירוש מספיק מקומות שאינם מסכימים לדבר שכזה והמחירים בשמיים.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לא יודע מאיפה המחירים האלה אבל כשהכנתי תיבה לסאבים שלי זה עלה לי 140 שקל עם חיתוך והתיבה בגודל 90X40X30 בערך.

ולא מזמן הבאתי לאחי הגדול שתיי חתיכות של 100X50 שחתכו אותם מפלטה וזה עלה לי 50.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

גם אתה ניאו, רשאי לפרסם מיקומים מדוייקים.

זה יכול לעזור רבות לחבר"ה ששוברים את הראש כדי לחסוך במזומנים .. חלקנו חיילים :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

בקיצור הבנתי שהנפח צריך להיות 42 ליטר

תנו לי מידה אפשרית לתיבה שאני ידע עם מה ללכת לנגר

אגב.. צריך לעשות את החור העגול הזה כמו שיש ברוב התיבות??

איזה עובי צריך להיות העץ?

פורסם
בקיצור הבנתי שהנפח צריך להיות 42 ליטר

תנו לי מידה אפשרית לתיבה שאני ידע עם מה ללכת לנגר

אגב.. צריך לעשות את החור העגול הזה כמו שיש ברוב התיבות??

איזה עובי צריך להיות העץ?

ההמלצה היא לא 42 ליטר, תקרא את מה שנאמר פה, ותעשה חיפוש בפורום, תקבל תשובות להכל.

אם גם אז זה לא יהיה מוכן, רובנו נשמח לעזור לך. (חלקינו פשוט ישלחו אותך לעשות חיפוש שוב , משום שהם כתבו את הדברים מספר ומספר פעמים)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אז ככה... הרצתי חיפוש ראיתי הרבה מאוד תגובות וזה לא עזר לי להבין.. אין שום פירוט של מידות לסאב כמו שלי לא מצאתי גם תשובה אם אני צריך פורט בתיבה או לא

האם מישהו יכול לתת לי מידות לתיבה שהנפח שלה יהיה לפי מידת היצרן?

פורסם
אז ככה... הרצתי חיפוש ראיתי הרבה מאוד תגובות וזה לא עזר לי להבין.. אין שום פירוט של מידות לסאב כמו שלי לא מצאתי גם תשובה אם אני צריך פורט בתיבה או לא

האם מישהו יכול לתת לי מידות לתיבה שהנפח שלה יהיה לפי מידת היצרן?

חיפשת באתר של פיוניר???

שלחת להם מייל אם שאלה דומה???

אחי פה לא עושים את העבודה בישבילך...אתה צריך גם לעשות משהוא:wink:

פורסם

מה הקטע

אם מישהו יודע את המידות הוא לא יכול לרשום מה אתם עושים בכוונה?

חבל על ההודעות שאתם רושמים תריץ חיפוש ושאני לא מוצא את התשובות לשאלה הספציפית שלי

זה יכל להגמר בזה שאחד מכם אתה רושם לי מידות וזהו לא ההיתי משגע אותכם

כנראה שמאנשים מסוימים מקבלים תשובות מסוימות.

• תוכן חדש...