Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו 1.4 טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים,

אני מתלבט לגבי קניית האוטו שנת 2010 - 2011.. מבחינת מפרט, ביצועים, אבזור, על הנייר הוא נראה מצוין.

אבל בתכלס, לא קונים אוטו לפי מה שיש על הנייר.

אז אם יש מישהו שמכיר, יש לו את הרכב, ויש לו המלצות כלשהן אשמח לשמוע!

עריכה אחרונה על ידי AlonZy
פורסם
פורסם

אלון, מהן האלטרנטיבות שלך, על איזה רכבים אתה חושב בנוסף?

יכול להיות שיש רכב אחר שיתאים לצרכים שלך טוב יותר.

בגדול הרכב מעולה כמו שקראת בקישורים למעלה, אבל חבל שלא תבחן רכבים נוספים שאולי יתאימו לך.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

האמת שאני מאוד בררן..

היו כמה אופציות אחרות שחלק נפלו בדרך, וחלקן עדיין עומדות על הפרק אבל לא לשביעות רצוני..

נפלו: סיאט איביזה , VW פולו. הסיבה: DSG

עדיין על הפרק: I20, סוויפט. הסיבה: פשוט סבירות בהכל, לא מתעלות בשום דבר.

אני צעיר, שם 60K על אוטו, בא לי שיהיה קצת פלפל ולא עוד סתם מכונית.

אני לא ביל גייטס, אז כמובן שאני לא יכול להתפרע וללכת על דברים שיעלו ביוקר אם זה בביטוח, בתחזוקה או במכירה עתידית(מדובר על סכומים גדולים, וכן אני יודע שהפיאט מאבדת הרבה ערך לעומת האחרות)

אין לי כוונה למכור את האוטו ה5-6 שנים הקרובות( אלא אם כן אזכה בלוטו ;) )

אם יש לך משהו אחר להציע, אני מוכן לשמוע :)

אה כן, מיני לי בא בחשבון(לא רוצה צעצוע עם גלגלי אופניים).

פורסם
האמת שאני מאוד בררן..

היו כמה אופציות אחרות שחלק נפלו בדרך, וחלקן עדיין עומדות על הפרק אבל לא לשביעות רצוני..

נפלו: סיאט איביזה , VW פולו. הסיבה: DSG

אני לא ביל גייטס, אז כמובן שאני לא יכול להתפרע וללכת על דברים שיעלו ביוקר אם זה בביטוח, בתחזוקה או במכירה עתידית(מדובר על סכומים גדולים, וכן אני יודע שהפיאט מאבדת הרבה ערך לעומת האחרות)

אין לי כוונה למכור את האוטו ה5-6 שנים הקרובות( אלא אם כן אזכה בלוטו ;) )

אם יש לך משהו אחר להציע, אני מוכן לשמוע :)

אה כן, מיני לי בא בחשבון(לא רוצה צעצוע עם גלגלי אופניים).

לפי איך שזה נשמע הבראבו הכן תתאים לך, רק שים לב למצב הרכב, והכי חשוב לא למהר ולהתאזר בסבלנות כדי למצוא אקזמפלר שמור.

פורסם

אתה מבין שפלפל ויונדאי I20 או סוזוקי סוויפט זה דבר והיפוכו, נכון?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זה בדיוק מה שרשמתי, הם על הפרק אבל לא לשביעות רצוני כי הם פשוט סבירות בהכל ולא יותר מזה.

ולכן, אני ממשיך בחיפושים אחר אוטו שכן ימלא את הדרישות בתקווה לא להתפשר על אחת משתיהן!

• תוכן חדש...