Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האימפרזה מתחממת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היתה לי בריחת מים מטורפת ברכב (אימפרזה 2003), לאחר בדיקה התברר שהמים בורחים דרך האגזוז, בקיצור הלך ראש מנוע.

כמעט והחלפתי מנוע (באימפרזה 2 ראשים וכמעט אף אחד לא מוכן לעשות ראש אחד, לא משתלם כלכלית - עדיף מנוע), ברגע הארון התוודעתי למוסכניק אחד, הפקדתי בידיו את האוטו ויצאתי אסיר תודה - מדובר רק בטרמוסטט! שם אחד חדש, הכל בסדר כמה חודשים טובים. חודשי חורף..

עכשיו הגיע הקיץ ושוב (!) הרכב מתחמם בטירוף והמים נעלמים.

אשמח מאוד אם למישהו פיתרון לתעלומה. השערתי - פריצה קטנה מאוד בראש, יחד עם טרמוסטט תקוע יצרו בעיה רצינית. טרמוסטט טוב וחורף קר בהרים פתרו את הבעיה. עכשיו בעקבות החום שוב המים פורצים. האם אני צודק? אולי סתם הלך הטרמוסטט? האם באמת יכול להיות שיש בעיה בראש והטרמוסטט החביא זאת גם בנסיעות מאומצות כמה חודשים????

אשמח לעזרה!

פורסם

היי yegen,

גם בחורף מנוע תקין מגיע לטמפרטורת עבודה ונשאר בתחום המתאים.

הוא מתחמם ועובר אותה אם יש תקלה.

סיבות אפשריות להתחממות יש הרבה, השכיחות יותר הן:

· רדיאטור סתום

· מנוע מניפה לא עובד – מנוע חשמלי שרוף או מעגל חשמלי לא תקין.

· משאבת מים מקולקלת (פחות שכיח בסובארו).

· צינור מים קרוע/שבור

אני ממליץ לך לחזור למקצוען שאתה סומך עליו על מנת שיבדוק.

לעוד שאלות בנושא אני כאן,

תודה

פורסם

הכל ניחושים, ייתכן והמים מהאגזוז היו תוצר של התעבות, לא כזה נדיר. אם היתה בעיה בראש גם בסיביר היה איבוד נוזל והתחממות. הגיע הזמן להפסיק לנחש ולעשות בדיקת לחץ הפוך. ייתכן שהיתה בריחת לחץ מינורית שעכשיו נהיה יותר רצינית.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
מים שעפים דרך האגזוז ממש לא נפתרים בהחלפת תרמוסטט.

האטם ראש שלך פרוץ או סדק בראש טפל בזה בהקדם האפשרי.

על סמך מה אתה קובע ?

אם הרכב עבר חורף בלי בעיות אז זה כנראה לא אטם ראש. אטם ראש שנפרץ לא יודע להבחין בין חורף לקיץ.

סביר יותר שהבעייה במערכת החימום, כמו שכתב אייל מסובארו.

ודרך אגב מים מהאגזוז זה אחד מתוצרי הפליטה של מנוע תקין יחד עם ממיר קטליטי תקין.

ראית מים ירוקים שיוצאים מהאגזוז ??? אם כן זו כבר בעייה אחרת...

פורסם

תודה רבה לכולם!

המוסכניק אמר שבדק הכל מכל כל וזה רק ראש..

המליצו לי להגיע למוסך מורשה סובארו, ושם אולי יש איזה דוקטור..

פורסם

"רק ראש" ? חחחחח נשמע לי קצת הזוי הקביעה המוחלטת הזו.

אם נסעת כל החורף בלי איבוד מים ובלי בעיות אז איך זה רק ראש מנוע ?

המלצה שלי, לפני שאתה הולך לסובארו - קודם כל תבדוק את הפקק של הרדיאטור. דבר שני לך למכון רדיאטורים טוב, למישהו שהוא ממש מומחה לעניין.

אני יכול להמליץ לך על גונגה ביד אליהו, או אביפרטס בפתח תקווה, או בני רדיאטורים מסגולה (לא מראשון לציון, זה בני אחר שם).

• תוכן חדש...