Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו גראנדה משנת 2008-11

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה נשמע?

רציתי לשאול אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הרכב מסוג פיאט פונטו גראנדה משנת 2008-11,ידני,1.4 מנוע

מבחינת אמינות, צריכת דלק, מבחינת מנוע(האם הוא מתאמץ בנסיעות ארוכות נניח חדרה-יבנה כל יום בשבוע)

מבחינת מרווח.באגז'

תטדה ויום טוב

פורסם

זה האוטו השני שלי ( אחרי פונטו 2001 ). אז מבחינתי זאת הייתה קפיצת מדרגה, לדעתי רכב מעולה ( כל עוד אתה לא קונה אחד עם 160 אלף קילומטר, בד"כ יש שיפוץ מנוע בסביבות ה 180 או 200 ).הרכב אמין, ובגלל זה אנשים נוטים לזלזל בו ואז לא מטפלים בו בטיפולים תקופתיים, מה שגורם לבעיות לאחר מכן.

לכן חשוב למצוא רכב מטופל בחום ואהבה.

הטיפולים יחסית זולים( 420 שקל טיפול קצר - 850 טיפול ארוך, +- כמובן בהתאם למה שצריך לתקן ).

לגבי הבאגז' אתה צריך להסתכן על מבחנים ברשת עם האבטיח זה יתן לך פרופורציות.

לגבי הדלק, 1-15 בין עירוני, 1-11 עירוני - כמובן שהכל תלוי בנהיגה שלך.

נסעתי עם הרכב מאילת לנהריה וסחב כמו גדול ( יותר מ 6 פעמים נסיעה רצופה ). בנוסף יצא לי גם לנסוע בירושלים ובעליות שם. מתאמץ אבל יביא אותך מנקודה A לנקודה B.

מקווה שעזרתי.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

לנו יש פונטו אבו משנת 2011 ידנית 1.4.

הרכב מפגין אמינות יוצאת מן הכלל! ללא בעיות אצלנו בכלל. צריכת דלק 1/15 במשולב שאבא שלי נהג, הוא נוהג רגוע ומדדנו רק על טנק אחד. אני נוהג אגרסיבי ממנו למשל אבל לא הרגשתי שהצריכה גבוהה בפעמים הבאות. מחוץ לעיר הרכב ממש מתאמץ כשאתה ב90 בהילוך חמישי הטורים כמעט ב3000. שאתה עולה צפונה ל110 זה כבר 3500 ושומעים את המנוע זועק. אם תיסע חדרה יבנה נראה לי שלא תהנה ממנו ממש. החסרון הבולט שלו זה נוחות המושבים, המושבים פשוט לא נוחים. לפניו הייתה פזו 307 שהמושבים שלה היו פצצה. חוץ מזה אם נוסעים בו 5 אנשים האוטו לא סוחב בכלל. בג'ז קטן יחסית ומזגן לא משהו. חדרה יבנה כל יום בשבוע לא מתאים לרכב הזה, הייתי מעדיף רכב בעל נפח מנוע גדול יותר, ונוחות מושבים יותר טובה. אם הבגז חשוב לך אתה תהיה מאוכזב כי הוא קטן יחסית. המזגן כמו שאמרתי לא מקרר משהו. טיפולים אבא שלי התחיל לעשות לבד אז לא כל כך מעודכן במחירים.

שים לב שלי יש פונטו אבו, אין הבדל גדול בינהן.

פורסם

דווקא מה שמפריע לי במהירות גבוהה זה פחות המנוע ויותר הרעשי רוח. ב-130 המנוע כבר ב-4000 סל"ד+ אבל רעשי רוח ממש מציקים לאורך זמן. המזגן אצלי עובד בסדר גמור, אין תלונות. תא מטען גדול יחסית לסגמנט ונוח לשימוש, כמובן ביחס למשפחתיות הוא קטן יותר. אם תמצא פונטו איבו עם מנוע 1.4 מולטי-אייר (105 כ"ס), אז זה יפתור לך את הבעיה של כוח המנוע וסל"ד במהירות גבוהה (יש לו 6 הילוכים בתיבה ידנית).

פורסם

צודק לרוב,

אבל שיפוץ מנוע??, למה שיצטרך לעבור שיפוץ מנוע ב 180-200?, מדובר במנוע אמין מאוד !, ברכב אמין וחסכוני מאוד.

דרך אגב נתקלתי בכאלו שכבר מעל ל 400 אלף ק"מ, ולא לא בוצע בהם שיפוץ מנוע.

כל עוד לא נגרם נזק, לא נסעו בלי מים, בלי שמן, אין שום סיבה שמנוע כזה יצטרך שיפוץ.

בכל אופן, ממליץ בחום על הדגם הנ"ל.

• תוכן חדש...