Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס מנייר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בהחלט נראה כאילו יש 0% הגנה לנוסעים מאחור

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם (נערך)

כאחד שגולש באתר שממנו נלקחה התמונה באופן קבוע אני יכול להעיד שהמחזה אינו נדיר. רוב מוחלט של המכוניות (גם חדשות יותר) מתקפלות בצורה דומה כשאוטובוס או משאית מתנגשת בהם מאחור.

שימו לב שהרכב היה גם חסום מלפנים, ולא היה לו לאן לברוח, דבר שהחריף את הפגיעה עוד יותר.

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם

אתם צודקים, אבל יש כמה דברים מעניינים בתמונה:

הרצפה נראית (יחסית!) בסדר, ולעומתה הגג כמו אקורדיון.

הדלתות הקדמיות שרדו את התאונה והחלק הקדמי נראה סביר ביחס לאחורי.

מה קרה לדלתות האחוריות? לא נראה שהן שרדו את התאונה. כ"כ, נדמה לי שפיזור המכה לא משהו - ההבדל בין החלק הקדמי לאחורי חד מדי. היכן כלוב הבטיחות/קורות חיזוק שאמורות להגן על נוסעים? אני הייתי מצפה שמאחר ומדובר בתאונת שרשרת תהיה מעיכה גם בחלק הקדמי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא מאחל לאף אחד להיות בתוך הגטס.

אני שמח שלא היו נפגעים בצורה קשה מידי.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

1. נכנס בו אוטובוס

2. נכנס בו אוטובוס(!)

3. אוטובוס ממוצע שוקל 14 טון. אם הוא נכנס ב-30 קמ"ש ביונדאי הנ"ל, זה שווה ערך לקורולה שתכנס באותה יונדאי ביותר מ-100 קמ"ש.

פורסם

האמת שהאנרגיה בתאונה של הקורולה תהיה נמוכה יותר (385KJ למול 486KJ)

זה פשוט נוסחת אנרגיה קינטית mv^2/2, המהירות היא במטרים לשנייה (קמ"ש לחלק ל-3.6) והמסה בקילוגרמים (טון כפול 1000)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יונדאי גטס אמנם רכב מפח כמו רוב הרכבים , אך אינו חזק פחות משאר הרכבים המודרנים, מה שכן , התנגש בו אוטובוס בעל משקל כפול מאוטובוס ממוצע, שכן האוטובוס המעורב הינו אוטובוס ממוגן.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
1. נכנס בו אוטובוס

2. נכנס בו אוטובוס(!)

3. אוטובוס ממוצע שוקל 14 טון. אם הוא נכנס ב-30 קמ"ש ביונדאי הנ"ל, זה שווה ערך לקורולה שתכנס באותה יונדאי ביותר מ-100 קמ"ש.

אני אחדד ברשותך-

לא סתם אוטובוס- אוטובוס ממוגן (קל לזהות לפי השמשות הישרות בחזית).

להוסיף לזה שבחזית היונדאי עומד רכב נוסף שמפעיל עומס נוסף על היונדאי בעת התאונה ולזה נוסיף את העובדה שאין לנו מידע לגבי תאונות שה יונדאי עברה בעבר ונסיק שהתמונה הזאת לא מלמדת כלום על הבטיחות של יונדאי גטס, לחיוב או לשלילה.

לא צריך לפתוח דיונים על בסיס תמונה ואפס נתונים על המתרחש בתמונה (אי אפשר להבין מהתמונה אם התאונה התרחשה בעת שהתנועה זרמה, האם היונדאי עמדה או נסעה? אם עמדה, משולבת לניוטרל עם בלמים משוחררים או לחוצים? כנ״ל לרכב שלפניה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
תאונה די דומה, רק שבמקום אוטובוס ממוגן התנגש רכב פנאי שטח גדול.

http://hnn.co.il/gallery26609.html

הסתכלתי על זה 5 פעמים, אין לי מושג מה סדר הפגיעה בפונטו.

הפונטו קיבלה מכה חזקה וחדה מאד מאחורה בקו הפגוש,

קיבלה מכה חזקה בצד הנהג ומכה מקדימה.

המכה מקדימה די תואמת לנזק של הקורולה מאחורה, המכה בצד הנהג כנראה נגרמה מהטרווארס, יש לה מעיכות על כל הפרונט ובעיקר בפינה בצד הנוסע, וזה די תואם את הנזק בצד הפונטו,

אבל מי לעזאזל נכנס בפונטו מאחורה?!

• תוכן חדש...