Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לא כל כך ידעתי איזו כותרת תתאים, מקווב שזו בסדר.

הjbl gt5-1204br שלי חתוך מהhu על 85 hz.

ניתקתי את הרמקולים כדי לשמוע רק אותו ולראות אם יש מקום לשיפור ושמתי לב שאני שומע מהסאב את הזמר, אמנם בצורה עמומה אך שומעים. זה תקין? או שזה אומר שאני צריך לחתוך אותו נמוך יותר?

פורסם

מה דגם הHU - איזה יצרן? - יכול להיות שחתכת ולא הפעלת SLOPE?

אם במקרה יש לך אפשרות לכוון את הSLOPE והוא על אפס - תדאג שהוא יהיה לפחות על 6 - אני ממליץ לסאב וופרים לעבוד עם סלופ תלול יותר ולנסות 18 או 24 אם ישנה אפשרות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז ככה, במגבר כיוונתי ל-FLAT כי בHU יש אופציה של חיתוך LPF ושם חתכתי 85 HZ.

הציוד שמותקן הוא זה:

רדיו דיסק Kenwood KDCBT645U

קדמיים קומפוננט Infinity Reference 6500CX

אחוריים 9*6 KFCS6983 Kenwood

מגבר JBL GTO1004

סאב JBL GT51204BR

אדי, אשמח אם תוכל להזכיר לי מהו הסלופ כי זה מושג שאני לא כל כך זוכר את המשמעות שלו ואם בכלל בציוד שלי יש אופציה לכוון אותו. מצרף גם תמונה של המגבר, אולי יהיה יותר קל להסביר בעזרת התמונה.

gto1004.jpg

פורסם

סלופ זה המתלול של נקודת החיתוך - כלומר בכמה אתה מנחית את כפולות התדר מתחת או מעל לנקודת החיתוך

במקרה של LPF מדובר על הנחתה של כל מה שמעל לנקודת החיתוך - הסלופ קובע בכמה דיבי אתה מנחית את כפולת התדר הבאה

למשל אם חתכת בתדר 80 הרץ והסלופ הוא 0 - בעצם אין הנחתה, אז לא חתכת.

אם הסלופ הוא 6 אז ב160 הרץ הוא ינגן במחצית ההספק מאשר בתדר 80 הרץ - בחיתוך כזה יש באמת סיכוי שאתה עדיין תשמע קצת מיד מהסאב אבל אם אתה ממש שומע "מילים" אז כנראה שקבעת נקודת חיתוך אבל לא ממש הפעלת אותו - ההימור שלי הוא שהסלופ שלך מכוון ל0

עכשיו רק צריך מישהו שמכיר את הכוונים של הקנווד שלך בכדי לאמר לך אם אני אכן צודק או לא.

תנסה למצוא את ספר ההוראות שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חיטטתי בערך אלף פעם בהגדרות של הקנווד, נדמה לי שפשוט לא קיימת האופציה.

אבל אשמח אם מישהו יגלה לי אחרת

פורסם

לא ראיתי שיש לו שליטה על הסלופ.

מה שכן, בדוק האם הסאב מחובר באמת ליציאת הסאב ולא ליציאת הרמקולים האחוריים.

ישנה פונקציה של כיבוי והדלקת היציאות מה-HU. השתמש בה כדי לבדוק זאת.

פורסם

איזה אופציות כן יש לך שם? ביציאה של הסאב?

עריכה - חוברת הוראות לHU שלך - אנסה למצוא זמן לעבור על האופציות

http://a248.e.akamai.net/pix.crutchfield.com/Manuals/113/113BT645U.PDF

רגע :) טעיתי במשהו - לא הוצג לי חלק מהמדריך על הדף! כבר חוזר

האופציות היחידות שיש לך שם הן:

במילים אחרות - התדר חיתוך הכי נמוך לסאב הוא 85 הרץ - אני מהמר שהם משתמשים בסלופ כנראה נמוך מידי ובגלל זה הסאב מנגן גבוה מידי למרות הכל והוא גם מוגבר יותר מידי.

תעבור להשתמש בקרוס אובר של המגבר - תעביר לLPF ותוריד את התדר לאזור ה50-60 הרץ

off

frequency

of

subwoofer

output.

85/120/160/THROUGH

(OFF)

Hz

"SUB-W

PHASE"

Selects

the

phase

of

subwoofer

output.

REVERSE

(180°)/

NORMAL

(00)

"SUPREME

SET"

Turns

on/off

Pioneer TS-X150

פורסם

נדמה לי שמה שקרה הוא שהעברתי פאדר לאחוריים (לא מוגברים) ושכחתי מזה ואז שניתקתי את הקדמיים מהמגבר חשבתי שאני שומע רק את הסאב אבל המילים העמומות היו מהאחוריים.

הם נשמעים הרבה יותר חלש מהקדמיים, ואני לא בטוח אם זה בגלל שהם לא מוגברים או בגלל שהחוטים שלהם דקים.

פורסם

הם לא מוגברים.

העברת את הפיידר חזרה למרכז?

Pioneer TS-X150

פורסם

האמת שבערך שבועיים נסעתי רק עם הקדמיים כי הם נשמעים הרבה יותר טוב. עכשיו החזרתי למרכז אבל האחוריים די נעלמים

• תוכן חדש...