Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעניינת ב-100 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אקדים ואומר בשעה טובה הגיפ נמכר, הגיע הזמן לרכב חדש.

תקציב בסביבות ה- 100 אלף שח +-

הדרישות שלי מהרכב שיהיה חזק וכמה שיותר בשנים האחרונות נוסע על אמריקאיות

עתירי נפח וכוחות סוס :wink: כמובן שזה עולם אחר מהרכב הבא אבל כח זה מצרך חשוב אצלי ברכב.

יודע שאני הולך להתפשר על הנוחות שאני רגיל אליה.

חושב שהגיע זמן לשינוי, קרצה לי ה-GTI 2010+ קצת מעל התקציב אבל מעניינת,

הציעו לי לנסר ספורטבק 2009 לא מכיר את הרכב אבל ממה שקצת חקרתי לא נשמע כי הרכב יענה על הדרישות.

אשמח לשמוע הצעות נוספות , בתודה מראש.

פורסם

תנסה סיאט ליאון FR מנוע 2000 אוטומטית DSG אפשר לחזק אותם בעלות יחסית קטנה ל 300 כס וזה מהיר מאוד נהייה ...בדוק!

תבדוק מחירון ושנה או כנס לאתר VAGIT ותבדוק במודעות למכירה מומלץ מאוד.

פורסם

תודה על התשובה אפשרות שבהחלט מעניינת, מישהו יכול לשפוך קצת יותר אור על הרכב? עלויות אחזקה, שנתונים רלוונטים? להיזהר ממחלות ידועות כלשהם?

פורסם

מה זה "מעניין" בשבילך?

לנסר מעניינת כמו תחנת אוטובוס, בלאון תרגיש לדעתי כמו כשלון טוטאלי בהשוואה לסלון שאתה מכיר (ואוהב).

הנסיון השטחי שלי מעלה אצלי 2 אופציות שאני הייתי שוקל במקומך:

הרעיון הראשון שעולה לי הוא לנצ'יה דלתא (וואו, פעם שניה הערב שאני כותב על לנצ'יה...) לדעתי במאה אלף אתה משיג מודל 2011-12, יתקנו אותי המעודכנים. זהו רכב יפהפה בעיני עם סלון ברמה גבוהה מאד ומנוע טורבו שמגיע במקור עם 200 סוסים ופוטנציאל שדרוג.

וולבו S60 אותה אני עוד פחות מכיר אבל נראה לי שתמלא אחרי הדרישות הבסיסיות שהעלת.

לשתיהן שוק על הפנים - פועל לטובתך בקניה ולרעתך במכירה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

השאלה היא מה אתה מחפש?

האם מדובר ברכב ספורט מושחז כמו אבארט 500? או לחילופין בהמה עם סלון מפנק כמו הוולוו (בגרסאות הT5\T6)?

אולי קבריולט כלשהי?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כמן שרשמתי אני יודע שאני הולך לרדת בנוחות אבל הגיע זמן השינוי,

מוכן להתפשר על הנוחות אם יש מספיק כח שיפצה על זה.

הקופרה R נראית בהחלט כאופציה מעניינת אבל לצערי לא מכיר את הרכב ואת הדגמים השונים, השאלה אם האופציה הזאת נכנסת לתקציב? ואם כן באיזה שנתונים ?

• תוכן חדש...