Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברצוני להתייעץ איתכם על הפרוייקט הקטן שאני מתכנן לעשות.

יש לי איביזה שחורה 2011, ומכוון שאני רוסי אני מעוניין לשמור על הצבע והפלסטיקה מהשמש עד כמה שניתן מבלי להשתעבד לניקיון יומיומי.

בעקרון אין לי כמעט סווירלס על הרכב ואני שוטף תמיד בצורה ידנית בשיטת השתי דליים. אבל לאחרונה עברתי מגורים וכעת הרכב חונה בשמש בכל שעות היממה ובנוסף החניה נמצאת צמודה לחוף הים והלחות.

לאחרונה רכשתי מוצרים רבים ואני מתכנן לעשות את הפרוצדורה הבאה:

1)שטיפת רכב רגילה + יבוש

2)מעבר של פלסטלינה כחולה סינית עם קויק דיטיילר מגוויארס על הפח וייבוש עם מטלית

3)פוליש אולטימייט קומפאונד מגוויארס בעזרת מכונה

4)יישום וקס אולטימייט של מגאווירס

מכוון שהבנתי שהוקס הנ"ל מחזיק אולי חודש וחצי בשמש הקטלנית , הייתי שמח לקבל עצות לאוטם שיהיה קל ליישום לפני הוקס הנ"ל כיוון שמעולם לא השתמשתי באוטם ואין לי ממש מושג מה ישתלב טוב עם הוקס הנ"ל.

כמו כן אני לא יודע אם האוטם ישפר את עמידות הצבע בפני השמש ואולי זה סתם מיותר בשבילי?

תודה לעוזרים :wink:

פורסם

כמעט כל סילנט שנמכר בארץ עדיף בעשרות מונים על הווקס של מג'ס.

אם אתה "עצלן" כשזה מגיע ליישום, קנה optimum optiseal, וסגרת את עניין ההגנה לחודשיים שלושה.

רוצה הגנה טובה יותר לאורך זמן? menzerna powerlock, חמישה חודשים - חצי שנה של שקט.

המון מידע לגביהם בפורום, חיפוש קטן יניב לך תוצאות.

תתחדש.

עכשיו תסביר את הקשר בין רוסי לבין שמירה על הרכב אם אתה יכול :)

"יאללה בירי".

פורסם

האוטם צבע זה במקום וקס או שניתן ליישם וקס מעל? או שזה מיותר?

אני לא עצלן אבל מעדיף משהו שקל ליישם ידני כל חודשיים שלוש מאשר משהו מסובך.

את הסטיגמה של הקשר בין רוסי לשמירה על הרכב רק אני שמעתי? בכל אופן רק רוסי יכול באמצע ארוע בערב כאשר כולו מחוייט לצאת לחנייה והתחיל לשפשף עם כפפה את הג'אנטים שצברו את אבק הברקסים בנסיעה מהבית :lol: (מקרה אמיתי שראיתי לא מזמן)

פורסם

אתה יכול ליישם וקס מעל האוטם למרות שהאפקט של הוקס יחזיק אפילו פחות זמן. לא תמיד וקס יתחבר לאוטם בצורה אופטימלית.

אם אתה מעדיף יישום קל אז לך על מה שהומלץ לך.

דיטיילינג לא קשור בשום דרך למוצא שלך. רוסי או לא, יש כאלו שיודעים דבר או שניים ויש את אלו שלא.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

זהו, אני לא רוסי ואני גם מעוניין לשמור על הצבע והפלסטיקה מהשמש עד כמה שניתן מבלי להשתעבד לניקיון יומיומי.

• תוכן חדש...