Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

אתמול יצא לי לשבת במרצדס c class החדשה (רמת גימור vision).

ואני חייב לשתף אתכם בתחושות שלי.

מעולם לא הייתי בתא נוסעים שעורר בי כל כך הרבה השראה.

עד עכשיו לא יוצא לי מהראש.

הכל שם איכותי ויוקרתי ברמה הכי גבוהה שראיתי.

אפילו דגמים יקרים של ריינג'רובר, bmw או אאודי לא מתקרבים למה שהולך שם. לדעתי.

uploadfromtaptalk1404290290909.jpg

תמונה להמחשה בלבד.

מסקרן אותי לשמוע מה אתם חושבים?

האם יש משהו שמתעלה על זה (וכמובן נמצא ברמת מחיר דומה)?

רק מה רבה האכזבה. מנוע 1.6 תמורת מעל 300,000 ₪.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ויטאלי, מהתמונה ההאמר אכן מרווח אך רחוק מלהרשים, לפחות מהבחינה שפות"ש לה כיוון, נראה לי.

המכונית הכי מרשימה שנסעתי בה הייתה מרצדס E משהו, והיא הייתה מונית, אז....מרשים זה לא היה :lol:

פורסם

האם יש משהו שמתעלה על זה (וכמובן נמצא ברמת מחיר דומה)?

.

סקודה פאביה.

ב-300k אתה קונה 3 כאלה ועוד נשאר לך כסף לשווארמה ומוניות (תזדקק לזה ביום שהמכטרוניק (x3) יחזיר נשמתו, השם ייקום מכטרונו).

וברצינות,

התא נוסעים של ה-C מרשים למעט הטאבלט התקוע באמצע הדשבורד, למה לעזעזאל לתקוע אותו כך שיראה כאילו הותקן בהרכבה מקומית במקום לעשות מסך נשלף אלגנטי????

אותו כנ״ל סדרה 3 של ב.מ.וו.

ולגבי מה מתעלה על העיצוב הזה- S קלאס החדשה, כל העיצוב פנים שלה פשוט וואו.

אבל מעל כולם מתעלה חברה אחת שהפכה את עיצוב הפנים של הרכב לאומנות עם תשומת לב פסיכית לפרטים הקטנים עד רמת ידית בלם היד והברגים שמסביב.

פגאני.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני חושב שאחד מתאי הנוסעים שאני הכי התלהתבי ממנו היה של אלפא 159TI שכל הסלון שלה היה עור שחור עם תפרים אדומים פשוט תענוג לעיניים ולידיים.

אבל אם תיקחו רכבים אמריקאים היום כמו ביואיק לה קרוס או קאדילק CTS גם כן מדובר ברמה מאוד גבוהה אם כי בביואיק אפשר למצוא גם פלסטיקה שלא מרגישה איכותית במיוחד.

אבל אני חושב שאם הייתי צריך לבחור רכב שתא הנוסעים שלו הוא מספר אחת מבחינתי הייתי מתלבט בין פורשה פאנמרה למרצדס SCLASS

עוד רכב שמאוד אהבתי את הסלון שלו - סיטרואן DS5 וכל הלקסוסים מסדרות 300 ו400

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתך לגמרי עידן ה S קלאס החדשה מלכה,נסעתי בקטנה וזה לגמרי פינוק,ואם להתאמץ מאוד בשבילכם יש דרוג מגניב ב"אוטו" של עשרת הגדולים קבלו,נא לקרוא באיזה סדר שתרצו:

אקורה RDX

דודג' ראם 1500 בגרסת Laramie Longhorn

טויוטה אבלון

יונדאי סנטה פה ספורט

לקסוס GS450h

מאזדה6

ניסאן פת'פיינדר

קאדילק XTS

קיה פורטה

שברולט ספארק

לי יש פורטה ועם תאומים זה נוח בטרוף,תא מטען גדול לדחוף חצי בית,ונוחה מאוד יחסית לנסיעות ארוכות וקשות בכבישים המהממים שלנו,יחד עם דיסק של מיכל הקטנה(:

פורסם

יגואר xj החדשה,פשוט נוטף יוקרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

XJ שבה יצא לי לשהות בנסיעה קצרה כנוסע במושב האחורי. מדובר ברכב ההדגמה הקודם של היבואן בצבע לבן ועם עור בצבע קרם בהיר ופאנל עץ כהה - מדהים.

אחריה אני מדרג את ה- S קלאס החדשה שתא הנוסעים שלה מדהים וסופר איכותי אך מעט עמוס ואובר מעוצב לטעמי. מצד שני אם היו מציעים לי לשהות בו כמה שעות ביום לא הייתי מתנגד :).

פורסם
eran levi

לקיה פורטה יש תא נוסעים מגניב? :loco:

תא הנוסעים של הקאיה פורטה מגניב בערך כמו ניסים משעל בתחקיר שעוסק ביום השואה או כמו רפי גינת בעת חפירה על קוליפורמים.

ושלא תבין, אחלה רכב הקאיה פורטה, אפילו המלצתי לאחי לבחור כזאת על פני מקבילתה לבית פולקסואגן אבל מגניבה היא לא.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני יודע ולכן מופתע שהוא כתב שהיא בין ה10 מגניבות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מהצד היוקרתי של הסקאלה:

אס-קלאס W221, הכל מרגיש איכותי ויוצר תחושה יוקרתית עד מאוד.

אאודי S8, אני לא זוכר מאיזה שנה היא הייתה,2008 אאל"ט. יצרה אצלי כמעט את אותן תחושות כמו האס-קלאס.

סקודה פאביה דור שני. enough said.

מהצד העממי של הסקאלה:

פוקוס דור ראשון - כן כן. בסוף שנות ה90 תאי הנוסעים של כל היפניות והגרמניות הסטנדרטיות היו משמימים ביותר, ובפורד הצליחו ליצור תא נוסעים עם עיצוב מעניין וייחודי לתקופה.

גולף MK6 - אין שם שום דבר ייחודי, אבל הכל מרגיש מוצק ובנוי טוב,השאיר אצלי תחושה טובה. באופן כללי אני אוהב את תאי הנוסעים של פולקסווגן מאז הMK4.

סיטרואן C5 דור שני - יש אנשים שאומרים שזה מחריד. אני אומר שזה מעניין.

V5

• תוכן חדש...