Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן ל BMW Z4

viper05
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להשתמש בשמן העומד בצמיגות ובתקן הרשומים בספר הרכב.

להבא נושאים כאלה פותחים בטכני, רצוי בכותרת קצת יותר אינפורמטיבית.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לב.מ.וו שמן שהם מוכרים תחת המותג שלהם, כביכול שמן "מקורי"- ממליץ להשתמש בו.

במידה ולא תמצא היצרן ממליץ בנוסף על Mobil1, כמובן לבחור צמיגות מתאימה.

אני השתמשתי בעבר ב-2 השמנים שציינתי והכל היה בסדר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

תודה על התגובות,לצערי הספר רכב לא נרכש עם הרכב ככה שאיני יודע מה בדיוק הסמיכות שאני צריך לקנות,אני אריץ חיפוש קטן בגוגל ואני אמצא ללא ספק.

עידן לגבי הZ4, לדעתי הרכב מדהים. בהתחלה כמובן שנהגתי עליו בצורה מאוד עדינה ולא עברתי את ה 120 קמ"ש, אך לאט לאט התחלתי להכיר את הרכב ואני יכול לומר שמדובר במכונת נהיגה מדהימה(למרות שעדיין יש לי געגועים לקופרה) למרות שקופרה סטנדרטית ולאון FR עם צ'יפ ועוד כמה חמוצים קיבלו ממני בראש :), אגב לא שאני משתולל איתו,כל הרכבים שהיו לי מעולם לא קרעתי אותם אבל למדתי להוציא מהם את המיטב איפה שצריך. מה שכן אין מה להשוות איכות של BMW לסיאט,עולם אחר(אך לא להגזים). מה שאני בטוח יכול לומר שהרכב הבא שלי הוא ככל הנראה יהיה Z4 מהצורה החדשה,השאלה אם התחושה תהיה דומה לתחושה של המנוע הנוכחי שיש לי כרגע. הדבר היחידי שמפריע לי שהרכב יותר מדי מנקר עיניים. בכבישי הארץ רכבים מהסוג הזה ככל הנראה דורשים לקבל יותר מדי מבטים,שאלות וכל מיני בלבולי מוח ברמזורים. אותי זה מאוד מעצבן כי מדובר בסופו של דבר בחתיכת פח שמעוצבת קצת יפה, ולקבל כל צומת מבטים וכל מיני בלבולי מוח לא הופכים את העניין ליותר מדי נחמד אלא למעיק. מה שהופך את עניין הגג הפתוח(זאת הסיבה שהרכב בת'כלס נקנה, למרות שלא היה מצב שהייתי למשל קונה מאזדה מיאטה או נניח סולסטיס) לפחות רלוונטי למישהו שלא אוהב את כל התשומת לב המיותרת הזאת. אני מגיע למצב שאני פותח את הגג רק לפני יציאה לכביש מהיר או לחלופין איזור שאני יודע שאני אעבור ב2-3 רמזורים.

עריכה אחרונה על ידי viper05
פורסם

תענוג, אני שמח שהתחברת לרכב ואתה נהנה ממנו, לא היה לי ספק שזה יקרה למרות שבהתחלה עשה רושם שלא היית שלם עם הבחירה.

לגבי תשומת הלב, מנסיון במשך שבועיים עם SLK השילוב של רכב קבריולט קטן ויוקרתי אכן מוציא מהסביבה תגובות שונות ומשונות.

אצלי נקודת השיא היתה מאזדה 3 עם 3 מילפיות שפשוט רדפה אחרי ברחבי העיר תוך כדי שבכל רמזור היא עוצרת לידי ונוסעות הרכב מציעות לי ולאבא שלי שישב לצידי הצעות מגונות (הן אשכרה ביקשו שאסע אחריהן לדירה של אחת מהן כדי שנוכל לחגוג יחד).

הפתרון פשוט אגב, לא חייבים לסגור את הגג, פשוט להגביר מעט את המוזיקה ולהתעלם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הדבר היחידי שמפריע לי שהרכב יותר מדי מנקר עיניים. בכבישי הארץ רכבים מהסוג הזה ככל הנראה דורשים לקבל יותר מדי מבטים,שאלות וכל מיני בלבולי מוח ברמזורים. אותי זה מאוד מעצבן כי מדובר בסופו של דבר בחתיכת פח שמעוצבת קצת יפה, ולקבל כל צומת מבטים וכל מיני בלבולי מוח לא הופכים את העניין ליותר מדי נחמד אלא למעיק..

עכשיו תחשוב מה זה להיות בחורה יפה בישראל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

בנושא הבחורות אתה צודק,היו לי 2 מקרים שפשוט עמדתי בצומת ו2 בנות(כל פעם מקרה שונה) בערך בגיל 20 (אני 26)שאלו אם אפשר להיכנס לרכב ולנסוע איתי עד ל2 צמתים הבאים, במקרה השני היא שאלה אם יש מצב שאני נוסע לכיוון שלה כי שם היא גרה. או לחלופין לפני 3 ימים הגעתי למגרש הכדורגל וכשיצאתי מהרכב מישהי בערך בגיל ה35-40 התחילה לשאול אותי שאלות(איך לא קודם כל על הרכב וביקשה ממני את המס',דבר דומה קרה לי בתחנת דלק ובמקום למזון מהיר בסגנון הקרנף בת"א. מבחינתי זה הזוי לגמרי כי שוב פעם,אני מסתכל מהצד וחושב לעצמי בונה זה כולה רכב. אבל כנראה שלא כל אחד מסתכל על הנושא כמוני.

מה שאני יכול לומר בוודאות,מי שמחפש אמצעי נוסף בשביל להשיג בחורות ולהעלות לעצמו את האגו אז רכבים מהסוג הזה הם ללא ספק פלוס גדול (במקרה שלי יש לי חברה הרבה זמן אז פחות רלוונטי).

בנוגע למוזיקה,הדבר ימשוך יותר תשומת לב מה שאני פחות מעוניין בו.

בגירה :) :) :) חתכת אותי!! גדול! כשהעתקת את זה פשוט שיניתי את המילה בחורה במקום הרכב ויצא ענק!

"הדבר היחידי שמפריע לי שהבחורה יותר מדי מנקרת עיניים. ברחובות הארץ בחורות מהסוג הזה ככל הנראה דורשות לקבל יותר מדי מבטים,שאלות וכל מיני בלבולי מוח . אותי זה מאוד מעצבן כי מדובר בסופו של דבר בחתיכת פח שמעוצבת קצת יפה, ולקבל כל מקום מבטים וכל מיני בלבולי מוח לא הופכים את העניין ליותר מדי נחמד אלא למעיק.."

עריכה אחרונה על ידי viper05
  • תוכן חדש...