Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

low rider

aliku
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה אמור להיות?

אני יודע שזה סוג של מכונית שמנמיכים אותה עד הסוף (עד שהיא לא יכולה לעלות על דף).

אשמח לקבל עוד מידע- מאיפה זה התחיל, למה, וכו'...

escalade on 28s (1).jpg

פורסם

הגדלת קוטר הגלגל, הקטנת חתך הצמיג, הקשחת הרכב והנמכתו אמורים לתרום לו ליציבות ולשיפור ההתנהגות הספורטיבית.

בבהמות הגדולות האלו , שבמצבן המקורי יכולות להתהפך בכל סיבוב זה בעיקר לפוזה מיותרת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

למען האמת ההנושא הזה של הנמכת הרכב לא בא מהטנדרים והג'יפים האלו! אלא בא מעולם השיפורים לרכב כאשר משפרים רכב ומשפרים לו את היציבות למשל להנמיך אותו, להגדיל את הקוטר של הגלגל וכך נוצר אוטו נמוך שלא מתאים ומסוגל ל"חנות" מתחת לבית בגלל גובהו! מכאן בא המערכת ההידראולית הזאת שאמורה להרים את הרכב כדי לעלות איתו על המדרכה או על מכשול אחר!

אבל כיום זה הפך למשהו באופנה ומשהו "יפה"

ושמים את זה על כל אוטו בשביל פוזה או תצוגה!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זה נקרא "PIMP MY RIDE"

כל ערס אמריקאי רוכש לו רכב כמיטב המסורת ומתחיל להפגין יצירתיות... יש שמגביהים, יש שמנמיכים...

הרעיון הוא כמובן פוזה גרידא, אפילו שבדרך כלל המנועים משופרים להפליא במכוניות אלה.

dirty old man

need love too

פורסם

אחי גר בווגאס, והוא אומר שיש שם מסלול דראג שכל החבר'ה האלו באים לשם,

שתהיה בעיניינים טנדרים כאלו...נותנים לפעמים בראש לאימפרזות משופרות... :shock:

שלא לדבר על דברים יותר מצחיקים....כמו ג'סטי עם איזה 250 כ"ס :?

פורסם

לפי דעתי אלו בסה"כ מכוניות המיועדות לתצוגה בלבד ולא לנסיעות רגילות. דוגמת ה"האמר" שהצגתי לפני כן בטוח לא מיועד לנסיעות.

פורסם

לי יש את זה באוטו סטנדרט 4 מצבי גובה ושמה סיטרואן C5, גם יש את זה ב-BX,קסנטיה וה-XM יש מצב שפיספסתי עוד מכונית.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

עוד דוגמאות נחמדות... אני לא מתאר לעצמי איך אפשר לנסוע ככה בכלל במיוחד אצלנו בארץ עם כל פסי ההאטה בערים...

corsa1.jpg

corsa2.jpg

DSC00703.jpg

passat.jpg

פורסם

כבר אמרו לך... רוב המכוניות הם לתצוגה בלבד... ולא תמצא (כמעט) הנמכות כאלה בארץ... בחו"ל תמצא יותר מתורבתים על הכביש ולכן לא צרכים שם פסי האטה...

פורסם

אני לא מבין למה אנשים מחזיקים רכבים לתצוגה שאי אפשר לנסוע בהם ביום יום... סתם לשלם ביטוח, טיפולים וכו'? או שזה סוג חדש של פרנסה לעשות כסף מתצוגות?

פורסם

ההנמכות שאתם רואים בתמונות זה כאשר הרכב עומד. את הבולמים והקפיצים ניתן להגביה\להנמיך.

איש מבעלי הרכבים לא נוסע באוטו כאשר הוא במצב כזה נמוך...

• תוכן חדש...