Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום ארבע שנים עם קליאו 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ב2010 רכשתי קליאו B ידנית 1.4 עם מנוע 8 שסתומים. הוא נרכש מיד ראשונה, היה ספר טיפולים והיה נראה מטופל.

הרכב עלה לי כ16K אז. בהנחה שאמכור את הרכב ב-0 ש"ח הוא עלה לי (כולל התקנת מערכת והוצאות על בדיקת רכב עד שמצאתי אותו) 20K, ז"א 5000ש"ח בשנה.

ממוצע העלויות השנתיות שלי במוסך הוא כ-4000 ש"ח (לא כולל מע"מ).

טסט+חובה+צד ג = כ3500 ש"ח כיום

אז סה"כ עלות חודשית של הרכב, בלי דלק: 1050 ש"ח.

הרכב נסע כ15K ק"מ בשנה, בינעירוני ובערך 15 ק"מ לליטר.

האם לדעתכם אפשר להוזיל את סך העלויות (בהנחת קילומטרז בינעירוני כנ"ל)?

יש לי הרגשה שעלויות המוסך שלי היו גבוהות כי נפלתי ספציפית על רכב לא אמין. מה הן לדעתכם עלויות מוסכים שנתיות לרכב קטן בן 10?

היה מעניין לראות את המספרים של אנשים/רכבים אחרים באותה קטגוריה.

עריכה אחרונה על ידי gl98
פורסם (נערך)

לדעתי, אתה יכול להוזיל את עלויות המוסך אם תתיעץ עם הפורום לפני שאתה מכניס את הרכב למוסך. תפרט מה היו ההוצאות שלך על מוסכים. באופן כללי, ברכב ישן בן 14 שנה החלקים נגמרים והחלפתם יכולה לעלות הרבה.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם

אני הוצאתי סכום דומה מאוד על הרכב שלי במוסכים, ב4 שנים האחרונות, כשהוא נקנה בן 9 וכיום בן 13. שלי נקנה ב30 אלף אז.

ניסיתי למצוא איפה "דפקו אותי" ולא מצאתי - היו כמה הוצאות סתמיות כן, למשל החליפו לי מדחס מזגן לאחד סיני דפוק ואז כעבור שנה נאלצתי להחליף שוב, אבל ברוב המקרים טיפלתי אצל אורן בן-סימון שמוכר כאן בפורום וידוע כבעל מקצוע אמין, ראיתי את כל מה שדרש החלפה ואת כל העלויות והמסקנה היא שכן - זה מה שעולה להחזיק את הרכב לפחות עד כה.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

• תוכן חדש...