Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פג'ו 206XS 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחרי הרבה חיפושים,נבחרה הפג'ו 206XS 90 כוחות סוס.

כל ה110 כוחות סוס היו "שבורות"/יקרות מידי.

בקיצור אני צריך חוות דעת על הרכב בכללי,מחלות מוכרות,עלויות החזקה,מה לבדוק לפני הקנייה ?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי FlicK

פורסם

אם להיות איתך כן לחלוטין, כבעלים של אחת כזאת עם 110 כ"ס - תתאזר בסבלנות.

יש אקזמפלרים במצב תקין, ההבדל במחיר לאותו שנתון שולי, ופשוט חבל ללכת על הדור הקודם (לא שהן יהיו פחות "שבורות").

תחפש 2001-2002 ותהיה סבלני!

שלי תוצא למכירה עוד איזה חודש-חודשיים אבל אני בטוח שיקח לך פחות מזה למצוא אחת נורמלית.

מחלות - נדון פה בפורום בלי סוף. רכב רגיש לנוזל הקירור שלו, משולשים ותושבות מנוע דורשות החלפה לעתים קרובות יחסית (אחת ל3 שנים אצלי) וזה כמובן מושפע גם מסגנון הנהיגה. הסאנרוף הפנורמי נוטה לנזילות, עדיף להמנע. יש תלונות על ידית האיתות - אצלי לא הייתה בעיה. פלסטיקה בגיל הזה יכולה להיות מאוד שחוקה וגם ההגה וידית ההילוכים (הגה כיסיתי, ידית החלפתי לחדשה). וכו'

לצורך העניין מה שחשוב שתזכור - רכב בגיל הזה, פחות משנה איזה "מחלות" היו לו ויותר משנה איך הוא טופל בשנים האחרונות. פקטור ה"אמינות" בגילאים וקילומטרז'ים כאלה קטן משמעותית והרבה יותר חשובה תחזוקה מקצועית, עקבית ונאותה.

יכול להמליץ לך להתייעץ עם אורן מ "אורן שירותי רכב" שכותב כאן בפורום - כשתמצא XS שאתה מעוניין לקנות, קפוץ אליו, הוא מכיר את הרכב מקצה לקצה ומכיר כל בעיה ומחלה ורכיב, מטפל בXS שלי כבר 4 שנים, וידע לעזור לך.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

לא רק המנוע שונה בין XS 8V ל-16V - ישנם גם בלמים שונים, מתלים שונים, מידת גלגלים שונה והבדלים קוסמטיים למינהם (כמובן שכולם טובים יותר בדגם החדש).

בהחלט שווה למתוח את התקציב/להמשיך לחפש XS 16V.

עריכה:

90 כ"ס = 8V

110 כ"ס = 16V

פורסם

בשנת 2010, את הXS שלי חיפשתי כמה חודשים ורק את החמישית קניתי בסוף.

אחרי 4 שנים אני יכול לסכם שמאוד אהבתי את הרכב, האמינות הייתה סבירה ויחס ההנאה מנהיגה למחיר הוא מדהים.

לצערך, מכרתי את שלי לפני 3 שבועות (יד 3, 139K ק"מ, מטופל בצורה גרמנית במוסך גבע).

אני ממליץ לך להתאזר בסבלנות ולחפש את הדגם המתקדם יותר (או לבקש מידידי Mr. MAG לקבל התרעה כשימכור את שלו).

בנוסף, ממליץ לך להתייעץ גם עם מוסך גבע בתל אביב

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...