Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי כחודש על האוטו , ווידוי שלא נוזל ממנו כלום ושאין עוד הפתעות כגון התחממויות דפיקות ודליפות :-Dמפלס כל הנוזלים יציב אחרי כ 2500 ק"מ שהספקתי לעשות עליו בינתיים . צריך ליישר קו ולטפל בכל מיני דברים קטנים. אז ליישור קו קניתי את כל החומרים רק למצא זמן לחצי יום במוסך.

ולירקות :

ראשון : כאשר הרכב בניוטרל הכל תקין הטורים על 800 אפילו עם הפעלת מזגן הכל יציב, אבל ברגע שמעבירים ל הילוך הטורים צונחים ל 500 בערך והאוטו מתחיל לרעוד קצת , ואם כבר אני מתכוון לעשות לו יישור קו כולל, חשבתי אולי יש פתרון גם לזה ?

אז האם יש מה לעשות בנידון או שזה כרוני?

שנית : אין שום תאורה בקונסולה , כל הנורות בלוח שעונים עובדים והתאורה של לוח שעונים תקינה אבל כל מה שקשור למתגים ומפסקים אין כלום חושך מצרים (רדיו ומצית עובדים) האם יש פיוז נפרד לזה או שפשוט לפרק הכל ולהחליף נורה נורה ואם כן איזה נורות לקנות ?

שלישית : ידית איתות לא חוזרת אחרי הפעלת איתות בעצמה לאחר סיבוב ההגה חזרה וזה די מעצבן . יש פתרון אולי איזה קליפס או משהו ?

אשמח לעצה באחת או כל הנושאים יחד או נפרד .

ועוד משהו שלא קשור לתיקונים השמועה מספרת שהגיר ברכב הזה חכם/לומד התנהגות , אז אם מישהו מכיר במה מתבטאת חוכמה זו אני גם אשמח לשמוע . ואיך אני מחנך אותו ?

תודה !!!

פורסם

עידכון בתקווה שמישהו יענה הפעם ,

מכיוון שלא מצאתי פתרון פה החלתתי על ניקוי בית מצערת אך ללא פירוקה עם ספריי קרבורטור וניקוי חיישן זרימת אויר עם ספריי מגעים אלכוהולי,

מה שהשתנה אחרי הניקוי הטורים בהילוך יותר גבוהים , אם עוזבים את הגז או בזמן בלימות מהירות הטורים יורדים לעט ומיד מתייצבים לפני כן הם היו צונחים ואז עולים.רעידות עדיין יש אבל כן הצלחתי להפחית ע"י כיוון של הבורג שיש על המצערת וכך כנראה לשנות סלד לתחום נוח למנוע (ממש טיפונת זה בורג כיול שרשום באוטודאטה) . והכי חשוב בזמן הפעלת המזגן הסלד עולה טיפה , במקום נפילה לפני כן .

תופעה שהיתה שלא שמתי לב אליה ועכשיו שם לב זה שאם עומדים ברמזור משולב דרייב הסלד יציב אבל פעם ב כמה שניות 10 למשל יש כמו צניחת סלד לאיזה רגע גמגום קל ואז התייצבות שוב לנורמה , לפעמים קורה ולפעמים לא . והאוטו מרגיש כמו מכה זה בא מהמנע ולא הגיר .

יש כיוון ? חשבתי אולי כוייל הצתה או חיישן קראנק או אפילו חיישן חמצן . איך לבדוק ולבודד את התקלה ? ברכב הקודם תופעה דומה קרתה לי כי חוט הצתה יצא מהמקום אך פה אין חוטים יש כויילים ישר על הפלאג שלמראית עין יושבים טוב.

לגבי לימוד גיר , אז ביצעתי איפוס מחשב ע"י ניתוק לזמן מסויים חוץ מזה שמחשב לומד מצבי מצערת לדעתי גם הגיר לומד, וזאת מכיוון שאחרי האיפוס הרכב התחיל לנסוע הרבה יותר מעניין כלומר מושך הילוכים מעבר למה שהיה ומרגיש הרבה יותר חי מבעבר.

אשמח לעצות

פורסם

נושא הטורים הוא מחלה במיצובישי. עד לפני שנה הייתה לי גאלנט עם אותה הבעיה וגם החלפת בית המצערת לחדש לא הכי עזרה. עדיין רעידות בעמידה על d וצניחת טורים משמעותית עם מזגן ( רעידות רציניות) עד שכבר בעמידה ברמזור/ עם או בלי מזגן פשוט הייתי שם בניוטרל כי זה היה מגוחך. דבר אחד אני יכול לומר לגבי זה שהציעו לי ולא הספקתי לנסות לפני מכירת הרכב הוא חיזוק/החלפת תושבת מנוע שהיו טענות שלא מחזיקה את המנוע בצורה יציבה ועל כן הרעידות...

פורסם

היום בבוקר הרכב כמעט ולא הניעה רעד וקרטע הלכתי למוסך חיברנו סקנר שלא הראה תקלות , לאחר מכן פירקתי את כל הבית מצערת מהמקום ,ואת כל המנגנון . יש שם גלגל פלסטיק עם 3 צלעות אבל הוא שלם ניקיתי הכל כולל הפרפר היה שם כמות גודלה של פיח מוקשה . הרעידות בסרק נעלמו הרעידות ב דרייב אין נפילת סלד עם המזגן . מה שכן עדיין יש את התופעה של פעם ב כמה שניות כמו קירטוע כאילו יש בריחת ניצוץ.

פירקתי את כל בתי הכויילים באחת מהם בקצה שלו איפה שנכנס המצת במקום סופית מברזל שאמורה לעטוף את קצה הפלאג אין ויש רק חתיכת קפיץ . הכיוון הבא שלי הוא להחליף את הכויל הזה. כי התופעה ממש אחד לאחד כמו שהיתה לי כאשר חוט הצתה לא ישב טוב על הפלאג בנסעיה היה בסדר אבל בעמידה היה מקפיץ.

האם אפשר פשוט להלחים את הסופית הזאת לקפיץ ? או שבאמת צריך כויל חדש ?.

פורסם

פתרתי את הבעיה כמו שחשבתי היתה בעיה כנראה במגע בין הסופית של המוביל למצת , הברגתי לתוך הקפיץ בורג קטן כך שיש מגע טוב עכשיו כל הרעידות נעלמו .

מסקנה אם יש משחק של הסלד אז לנקות מנוע צעדים ואם יש קפיצות וגמגומים לחפש בריחת ניצוץ קודם כל .

אולי יעזור למישהו .

• תוכן חדש...