Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אשמח לדגמים והמלצות לגבי טלוויזיות. אנחנו זקוקים לאחת בגודל של 32 אינטץ' ואחת בגודל של 55 [לסלון גדול]. מה ההבדל בין פלזמה לLED? איזה חברות מומלצות? [כרגע יש LG ו-METZ, שתיהן מזדקנות בכבוד]. יש דגמים מומלצים?

תקציב רצוי הוא בין 5-6 אלף לגדולה ועד 1700 ש"ח לקטנה [רצוי פחות]. אין צורך בסמארט TV. הטלוויזיות ישמשו לצורך צפייה בהוט, אקס בוקס וצפייה בסרטים.

נ.ב. על הדרך אשמח להמלצה לDVD או סטרימר [שאין לי מושג מה זה ואיך הוא עובד].

בנוסף,

אשמח להמלצה על מקרר אמין וטוב. 550 ליטר מינימום, מקפיא תחתון, דלת אחת. זהו. תקציב רצוי - עד 3500 שקלים.

לא מזמן דודתי רכשה מקרר של סמסונג שהספיק להתקלקל 3 פעמים בשנתיים, כשעלות התיקונים גבוהה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני רכשתי טלוויזיה 40" של סמסונג להורים שלי במחיר של 1900 ש"ח.

בתקציב שלך אין שום בעיה למצוא 39" של חברות מוכרות כמו פנסוניק שארפ או טושיבה. 32" יכנס בקלות.

אני אישית, לא מבין גדול בהבדלים בין הפירמות השונות. אני קניתי בשופרסל, היה להם מבצע ללא מע"מ.

אני מאמין שאלה המחירים פחות או יותר בכל מקום.

דרך אגב, גם אנחנו מחפשים מקררים עם דרישות דומות לשלך.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

כן, אני גם לא ממש מבין. אני מניח שאשתדל להייצמד לגמים שאני מכיר LG או סמסונג.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...