Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני חודשיים בערך קניתי רכב יד שניייה(סיטרואן סי4 2006) פרטית ושמתי לב שברישיון רכב בסעיף של "תנאים וההגבלות" היה רשום

משלם רכב כנכה.

שאלתי את המכור מה הסיבה, הוא אמר לי שזה בגלל שהיד הראשונה היה נכה. לא נתתי לזה חשיבות באותו הזמן.

היום הגיע הרישון רכב בחדש על השם שלי כבר (מכיוון שעוד מעט צריך לעשות טסט) ושמתי לך שזה עדיין רשום!

היית רוצה לדעת מה משמעות הדבר? ולמה ברגע שעשיתי העברת בעלות עלי כל ה"תנאים וההגבלות" לא נעלמו?

דרך אגב התשלום השנתי הוא 1408 ש"ח , ולכן אני לא חושב שקיבלת איזה שהיא "הנחנת נכה" או שאני טועה?

בכל מקרה עד הערה הזאת משפיעה עלי? האם יעשו לי בעיות כאלה אני יגש למכון הטסטים? או סתם בזמן ביקורת של משטרה? האם יחייבו אותי להציג איזשהי תעודת נכה?? אם כן אז איך אני נפטר מהסעיף הזה?

תודה רבה מראש.

פורסם

מדובר בטעות במשרד הרישוי שאין לה שום משמעות חוקית (זה רק מפריע לך בעיניים)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...