Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו RCZ 200 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכול הפורום...

ברצוני לרכוש רכב ספורט והדבר שעלה לי לראש זה פיג'ו RCZ 200 כ"ס ידני.

1. איך הרכב מבחינת תחזוקה? מחלות ידועות? עלות טיפולים,חלפים כמובן רק חלפים מקוריים וטיפולים במוסך מורשה...

2.ביטוחים מעל גיל 24

3. הדבר שהכי חשוב לי כמובן ההנאה מהרכב. איך הרכב מבחינת ביצועים? כולל האצות פניות חדות.. וכמובן סאונד..

4.צריכת דלק, במצב רגוע, ובמצב נהיגה ספורטיבית.

תאמת להגיד לכם אבל בטח תצחקו ניסיתי להשוות את הרכב ליונדאי ולוסטר בגרסת הטורבו וכמובן שהפיג'ו טובה יותר מהולוסטר בכול פרמטר. אבל שישבתי בולוסטר הרגשתי כמו בחללית (לעומת המשפחטומטית שיש לי), אבל עדיין זה הרגיש לי פלסטיק מידי והרגשה שבעוד 2-3 שנים הפלסטיקים האלה עומדים להתפרק, ומה גם עוד לא הבנתי מה הקוריאנים ניסו ליצור מהרכב, צד אחד קופה והצד השני ההפך....

ולעומת זאת הפיג'ו זה משהו אחר לגמרי החל מהמושבי ספורט (המאוד מוצלחים) וכמובן הגה ספורט ועד הכפתורים והדשבורד שנותן תחושת יוקרה, אבל עדיין אני נרתע מתחזוקה של רכב צרפתי. שואלים למה? כי כול דבר שרוצים לתקן זה מסובך וחייבים מוסך, החל מהחלפת נורה בפנס ועד טיפולים קטנים שאפשר לעשות לבד.

וגם הבנתי שהפיג'ו הספציפית הזאתי חולקת אאת המנוע עם BMW מה זה אומר?

וזהו זה מה שיש לי אם יש לכם עוד אופציות אני מאוד אשמח בתקציב של עד 150K רק יד שניה וגיר ידני ומעל 200 כ"ס וטורבו חובה. ואגב אל תציעו לי את הקליאו.

*אני מתכנן רכישה עתידנית ולא מיידית*

עריכה אחרונה על ידי ANUTKK
פורסם

אם אתה מתכנן רכישה עתידית ולא מיידית, אין לך טעם לחשוב על איזה רכב אתה מתכנן לקנות כי המחירים כל הזמן יורדים לרכבים שכבר עלו על הכביש.

ובנוסף, אתה מתכנן להתחיל לחפש RCZ ידנית 200 כ"ס בעתיד? הרכב נדיר, זה לא מאזדה 3.

אגב, אם אתה מתכנן לקנות בעתיד רכב ספורט ידני מעל 200 כ"ס וטורבו וידני, חפש מישהו שקונה עכשיו 235I ידנית כמו שאתה רוצה וחכה שהמחיר יגיע ל150.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...