Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב20-25K לזוג צעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הדרישות הן רכב אמין זול לתחזוקה תפעול ובטיחותי

הנסועה השנתית היא בסביבות ה10K

והרכב חייב להיות אוטומט

אחרי הרבה חיפושים של מכוניות יחסית קטנות כמו הפנדה והגטס החלטתי לבדוק כמה עולות משפחתיות בגודל רגיל ושמתי לב שהבדלי המחירים מאוד נמוכים

מכונית שצדה את העין שלי היא מיצובישי לנסר בשנים 04-05

על פניו נראה רכב בטיחותי עם 6 כריות אוויר וABS במחיר שאני מחפש, מביקורות שאני קורא ברשת רושמים שהוא מאוד אמין שזאת דרישה מאוד חשובה אצלי, אך מצד שני הוא אוהב לאכול דלק, וחלש ביחס לשאר המכוניות

ביחס למחיר הרכישה זאת נראת לי פשרה לא רעה בכלל(עניין צריכת הדלק) האם אני מפספס משהו? האם יש ברכב הנ"ל בעיות מיוחדות שלא ראיתי? האם יש אלטרנטיבות מוצלחות יותר ללנסר?

עריכה אחרונה על ידי punk119
פורסם (נערך)

חיפשתי בגוגל לגביי הרכב, מצאתי באתר של ארגון IIHS שהציון שלו במבחן ריסוק לא הכי טוב:

http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/mitsubishi/lancer/2004

חלק מהתחזוקה הוא עניין התיקונים ולא רק הדלק. לא שווה שתקנה רכב חסכוני בדלק אבל בגלל שטיפלו בו בצורה מחפירה (או יותר נכון לא טיפלו בכלל) אתה תוציא את כל הכסף שחסכת במוסך. כמה ק"מ אתה נוסע בערך? בשנה?.

במחיר הזה תחפש משהו שטיפלו בו כמו שצריך. אם תמצא ג'אז/יאריס שמורות שתקציב הנ"ל (מה שקשה למצוא) לדעתי זו עסקה טובה.

בברכה,

איתמר.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
חיפשתי בגוגל לגביי הרכב, מצאתי באתר של ארגון IIHS שהציון שלו במבחן ריסוק לא הכי טוב:

http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/mitsubishi/lancer/2004

חלק מהתחזוקה הוא עניין התיקונים ולא רק הדלק. לא שווה שתקנה רכב חסכוני בדלק אבל בגלל שטיפלו בו בצורה מחפירה (או יותר נכון לא טיפלו בכלל) אתה תוציא את כל הכסף שחסכת במוסך. כמה ק"מ אתה נוסע בערך? בשנה?.

במחיר הזה תחפש משהו שטיפלו בו כמו שצריך. אם תמצא ג'אז/יאריס שמורות שתקציב הנ"ל (מה שקשה למצוא) לדעתי זו עסקה טובה.

בברכה,

איתמר.

2 המכוניות שציינת יקרות משמעותית מהלנסר יחסית לאותו שנתון

ובקשר לקילומטראז' השנתי כתבתי שהוא סביב ה10K

פורסם
מה לגביי פורד פוקוס? אני רואה ביד 2 שמוכרים שנת 2006 ב- 25000 ש"ח. היא מאוד מוצלחת, אמנם לא הכי חסכונית אבל היא בטיחותית ונחשבת למכונית טובה.

לפי הלינק שנתת היא בטיחותית באותה מידה כמו הלנסר יחסית לשנתון 04/05 ורק ב06 יש שיפור קל בלבד

יש סיבה שהפוקוס זולה כל כך?

פורסם (נערך)

הפוקוס קיבלה 5 כוכבי בטיחות במבחן של EuroNCap, לגביי ה IIHS זה מעניין שהפוקוס קיבלה שם ציון נמוך, צריך לקרוא אולי בחנו אותה עם פחות כריות אויר.

היום אין לאף רכב סחירות, רק אם יש לך רכב ספורט נדיר תוכל למכור אותו במחיר מחירון או יותר כי הכל עניין של היצע וביקוש.

השוק מוצף רכבים ולכן המחירים נמוכים (אגב בחו"ל הם נמוכים הרבה יותר אבל זה כבר נושא אחר)

אם יש לך 20 רכבים ו- 100 קונים, המחיר יעלה. אם הפוך, המחיר יירד והיום השוק מוצף, חברות הליסינג מוצפות ברכבים ומציפות את השוק.

כל חודש אתה שומע על שיא חדש במכירות של כלי רכב וזה לא תואם את מס' כלי הרכב שיורדים מהכביש עקב תאונה/גניבה/גריטה.

לדעתי פורד פוקוס מכונית הרבה יותר מוצלחת מהלאנסר ומאוד מהנה לנהיגה אבל אם אתה נעול על הלאנסר, מי אני שאומר לך איזה רכב לקנות :).

בהצלחה,

איתמר.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

הדבר היחיד שמשחק לטובת הלנסר זה הקיבעון הישראלי שיפני זה טוב

חוץ מזה הדעה שלי ניטרלית

תודה רבה לך איתמר!

פורסם

לאחר בדיקה מעמיקה מסתבר שהפורד פוקוס מגיע עם 6 כריות אוויר רק ברמה הכי בחירה Trend-X וביד 2 כמעט ואין את הדגם הנ"ל

מה שכן יש זה הרבה מאוד מכוניות מליסינג והשכרה

• תוכן חדש...