Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חשבתי שאני יפתח עליה שרשור תקלות.

כבר פעם שניה שאני שם לב שהחלונות נתקעים לי.

אני פותר את זה ע"י כיבוי והדלקה של המנוע, ואז הם פועלים מצויין.

הבעיה מופיעה לעיתים רחוקות.

מה אתם ממליצים לעשות עם זה?

הרכב מטופל במורשה יבואן, האם לנצל את האחריות? (באמצע יולי האחריות נגמרת).

הבעיה שאין לי כמעט זמן לקחת אותה, מה גם אני מפחד שיפרקו שם דברים.

פורסם

ברור שתנצל ותבקש שהכל יהיה מתועד. בעבר הייתה להוריי פולו 2002 שזה התחיל מזה שחלונות החשמל היו נתקעים,במוסך התחמקו מאיתנו עד שנגמרה האחריות (כל הזמן אמרו שלא רואים בעיה).

בסוף זה לא ניגמר טוב כי היה קצר והדלת כמעט עלתה באש,מה שהסב נזק של 4500 ש"ח בלי טיפת כיסוי מצ'מפיון וריח מסריח של פלסטיק שרוף שלא יצא מהרכב במשך חודשים.

פורסם

גם אפשרות, וגם לבקש מהם שיכתבו במחשב ויביאו לך אישור שהתלוננת.

במקרה שלנו הם לא תיעדו את התלונות במחשב בכוונת תחילה ואז אחרי שעברה האחריות טענו שכלל לא התלוננו על חלון החשמל.

פורסם

אני יקליט אותם אם צריך.

קניתי רכב חדש רק בשביל השקט והאמינות, אני לא יתן להם לשחק בי, הבעיה כרגע שאין לי בכלל זמן לגשת למוסך על תקלה.

• תוכן חדש...