Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל, תודה רבה על הסקירה.

אני מעוניין להזמין אחד, אבל לא ברור למי צריך לפנות על מנת שירשמו את הערך המלא על החבילה. האם יש מוכרים כמו באיביי או שקונים את המוצרים ישירות מהאתר?

"ai motoare capul doare"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גיק, סקירה מצויינת, תודה!

אם לא הייתי הולך לכיוון של ראספברי פיי לאוטו אז זה השלב שהייתי מתעצבן עלייך פעם שלישית :-P

( למרות שאני מבסוט מהטאבלט שקניתי בזמנו, אבל לאוטו אין ספק שזה שסיקרת מנצח)

רק הערה קטנה- היות ויש למכשיר הזה SIM, ברמת העיקרון אמורים לשלם עליו מכס מהשקל הראשון,

זה שלא שילמת (וכנראה גם אף אחד אחר לא ישלם) זה בגלל שזה עובר מתחת לרדאר של המכס (זה לא נראה כמו טלפון...) אבל תמיד יש את האפשרות שמישהו שם יחליט לפתוח ולבדוק...

פורסם

מכשירים עד 75 דולרים פטורים ממס וזה מניסיון מול המכס בדיון הענק בנושא, ראה גם את חוקי המכס- רק מוצרי טבק ואלכהול לא כלולים בפטור.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
סקירה מעולה !!!

מעניין איך הוא יישב על תושבת למזגן ?

כנראה אזמין אחד לשימוש בתור סמרטפון+ניווט שהיתרון היחסי שלו הוא גודל המסך .

המכשיר מיועד לאבא ,גודל המסך זה פלוס ענק .

יש לו כפות ידיים גדולות אז גם בתור סלולרי ,המכשיר בהחלט יתאים .

לגבי הסוללה-לכמה זמן היא תספיק בשימוש מינימלי באינטרנט ואפליקציות זוללות למינהן ?

כמובן שהמכשיר לא ישמש למשחקים או סרטים-זה אולי הייעוד האמיתי של מכשיר הטאבלט אך המסך הגדול ישמש את אבי מדי פעם ,כאשר הוא ידליק את אחת מתוכנות הניווט .

הראיתי לאבא את הסקירה והוא התלהב מהמכשיר :)

צריך רק לבדור שהמכשיר תומך בתדר של 012 ובסים שלהם (אם אני זוכר נכון, מדובר בסים רגיל ) .

פורסם

:-),

כמו שציינתי בסקירה, אפשר ליראות שהתדרים תואמים בצורה מלאה את התשתית של אורנג, וגם אני ב012 והסים עובד ללא בעיות, וכן יש מקום אחד לסים בגודל המלא כמו פעם ועוד מקום למיקרוסים כמו באייפון 4.

בהצלחה :-).

Screenshot_2014_06_03_11_14_17.png

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מכשירים עד 75 דולרים פטורים ממס וזה מניסיון מול המכס בדיון הענק בנושא, ראה גם את חוקי המכס- רק מוצרי טבק ואלכהול לא כלולים בפטור.

אתה צודק, אני הוטעיתי באכזריות :loco:

פורסם

:-),

ניראה לי שהסיבה לזה שבזמנו שכתבו את החוקים הנ"ל הם לא שיערו שיהיו סמארטפונים ב75$ ביכלל ובטח שלא חשבו שיהיו גם איכותיים חחח.

פורסם

אני מעוניין להזמין אחד, אבל לא ברור למי צריך לפנות על מנת שירשמו את הערך המלא על החבילה. האם יש מוכרים כמו באיביי או שקונים את המוצרים ישירות מהאתר?

מישהו?

"ai motoare capul doare"

פורסם

שאתה עובר בפייפל לשלם תילחץ על השדה הזה ותשאיר את ההערה:

Note_Paypal.jpg

Note_Paypal.jpg

פורסם
:-)

חביבנו,

מה עם הסקירה המובטחת ל- FNF Ifive ? :)

(גילוי נאות, אני כבר הזמנתי. אין לי סבלנות ואני רוצה לדעת איך הוא).

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם (נערך)

תיתחדש :-),

העילתי אתמול את הסקירה לXDA:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2765421

בקרוב אעלה לIANDROID גם.

מידות הטאבלט 7":

19*11*0.9 ס"מ.

נ.ב- מחיר הטאבלט ירד קצת וכעת הוא יוצא 71.99$ לאחר הקופון המיוחד :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

• תוכן חדש...