Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

בשעה טובה ומוצלחת- סוף סוף הצלחתי להעלות את הסקירה לטאבלט שהבטחתי :-)

הוא הגיעה בשבוע שעבר ארוז היטב בקופסה גדולה, מי שהזמין דברים דומים מבאנג כבר מכיר את השיטה המיוחדת שלהם :-).

למי שלא מעודכן מדובר בטאבלט אנדרואד בגודל 7" בעל מסך PLS(שם שונה לIPS) איכותי, תומך GPS ותומך בשני כרטיסי SIM כולל תמיכה בדור שלישי בארץ לשיחות וגלישה.

בעצם מדובר בסמארטפון בגודל 7" - הכוונה שלי הייתה שנוכל להישתמש בו לניווט ברכב + צריכת תוכן באינטרנט הסלולארי בכל מקום- והעיקר שיהיה פחות מסף המס של 75$

בישביל להימנע מ35.7% מיסים - באנג-טוב שמחו לעזור וסיפקו לנו קופון מיוחד המוריד את המחיר ל74.99$ ובמחיר הזה זה כבר הופך לגאדג'ט מגניב לרכב -תהנו :-).

לטובת חברי הפורום הכנתי גם רום רישמי מקורי מעודכן ללא אפליקציות סיניות + כל השיפצורים לGPS + עידכון קובץ הAPN בישביל שהאינטרנט הסלולארי יעבוד

בלי שום היתעסקות לאחר שתכניסו את הסים- הכל יתעדכן לבד-ראו קישורים בסוף הביקורת.

אם אחרי הסקירה אתם מעונינים בטאבלט להלן הפרטים לרכישה במחיר המיוחד-שכל אחד יחליט בעצמו אם הוא מעוניין- לא להאשים אותי חחח :-).

דגם הטאבלט: Cube U51GTW Talk7X 3G Dual Core 7 Inch Android 4.2 Tablet

מחיר לאחר הנחת קופון: 74.99$

לינק:http://bit.ly/U51GT-W

קוד קופון הנחה: 02ae01

בתוקף עד: 20/06/14

היכן מכניסים את הקופון:

לאחר הוספת המוצר לסל הקניות יש לעבור לקופה ושם מצד מין מתחת לדגל ישראל לילחוץ על היכתוב "Have a coupon code?"

ויפתח לכם שדה להכנסת הקופון והמחיר אמור לרדת ל74.99$.

Talk7xen_03.jpg

~~~~~~~~~ כעת קצת על הטאבלט: ~~~~~~~~

כמו שניכתב בהתחלה, מדובר בטאבלט אנדרואיד בעל יכולת ביצוע שיחות וגלישה באנטרנט הסלולארי בדור השלישי בארץ במחיר זול מתחת לסף המס ומגיעה ממותג מוכר מסין (לא מוצר מדבקה!),

זהו בעצם סמארטפון לכל דבר והמחיר הופך אותו למעוד אטרקטיבי. אני מיעד אותו לרכב לאחר מס' פרוייקטים מעניינים שצצו כאן בפורום שהתקינו נקסוסים ברכב בצורה מיקצועית ויפה- לדעתי

זה יכול ליהיות מעניין ומגניב והתמיכה של 3G וGPS רק מוסיפים לעניין, כרגע אני לא יודע מה המיגבלות של התקנה ברכב והשארתו בשמש ומה תיהיה השפעה על האמינות או הסוללה- אשמח

שבעלי ניסיון יגיבו ויתרמו מנסיונם- אני בכל מיקרה הזמנתי תושבת שמתחברת לפתח המזגן וככה לא אצטרך לדאוג להיתחממות בזמן נסיעה, כרגע עדיין מחכה שהתושבת תגיעה

ואז אוסיף את התמונות לאחר התקנה ברכב. חוץ משימוש ברכב- אולי זה יעניין חיילים שנימצאים באבט"שים ואין להם WIFI בחדר בזמן המנוחה, הם יוכלו לחגוג על האנטרנט של חבילת

הגלישה שלהם ומכיוון שהמכשיר כולל 2 סלוטים לסימקארד שהאחד מיקרו-סים והשני בגודל רגיל זה יכול לעזור בלי צורך להישתמש במתאמים-אחיין שלי כבר בונה על זה לאבט"ש בעתיד :-).

~~~~~~~~~ מפרט מקוצרר: ~~~~~~~~~

מערכת הפעלה:Android 4.2.2 עם תמיכה מלאה בעברית.

גודל מסך: 7" ברזולוציה -600*1024 מסוג PLS בעל זויות צפייה רחבות עד 178 מעלות.

מעבד: כפול ליבה MTK8312 1.2GHZ

זכרון: 1GB RAM

אחסון: 8GB (שימו לב שגירסאות ישנות מגיעות עם 4GB!) + כולל חריץ הרחבת אחסון עם כרטיס SD.

GPS: תומך GPS וגם AGPS.

תדרים: דור שלישי 2100/900, דור שני 850/900/1800/1900.

תמיכה בסים: המכשיר תומך בדואל-סים(שני קווים), האחד בגודל הרגיל והשני תומך במיקרו-סים.

קשוריות: בלוטוס, WIFI 802.11 b/g/n.

סוללה: 2700MAh

מצלמות: 2MP מאחור, 0.3MP מקדימה

אתר יצרן: http://www.51cube.com/en/ProductShow.asp?ID=260

~~~~~~~~~ מראה ואיכות בנייה: ~~~~~~~~~~

המכשיר ניראה חמוד ויפה בזכות מסגרת מסך השחורה, הוא בנוי טוב ולא מקרקש בלחיצות, דיוק המידות מצוין, הכפתורים לא רופפים ולא מרשרשים בנגיעות ולמחירו אין לי שום תלונות, מרגישים

שלא מדובר במוצר מדבקה :-). בנוסף גב המכשיר במצב פורטרט כולל כמו עיצוב קשת והדפנות מעוגלות לאחיזה נוחה יותר ביד אחת- השקעו מחשבה, המכשיר לפי הצרן שוקל כ270 גרם ואכן לא

מרגיש כבד מידי לגודלו אבל גם לא קל מידי בישביל שירגיש לא איכותי ורופף, נוח להשתמש בו והידיים לא מיתעייפות.

קצת תמונות-ליחצו להגדלה:

P1010205.jpgP1010206.jpgP1010214.jpg

P1010217.jpgP1010218.jpgP1010220.jpg

P1010212.jpg

מימשק-אנרואיד 4.2.2 עם תפריטים מעוצבים ברקע לבן ואייקונים יפים- כמובן ויש תמיכה מלאה בעברית:

Screenshot_2014_06_05_13_23_30.png

Screenshot_2014_06_05_10_19_25.png

~~~~~~~~~מסך (מגיע עם מגן מודבק מראש)~~~~~~~~

המסך כולל חיישן קירבה לכיבוי המסך בעת הצמדת המכשיר לאוזן בזמן שיחה + חיישן תאורה אוטומטית שעובדת היטב.

Talk7xen_05.jpg

אחת הבעיות בטאבלטים זולים שכאלה בפחות מ-75$ היא שהמסכים שלהם עד לא מיזמן היו מסוג TN שבו כל תזוזה קטנה בזווית הצפייה הייתה פוגעת בתצוגת המסך שהצבעים היו מישתנים וחווית השימוש היית יורדת, למזלנו בזמן האחרון המצב השתנה לטובה וכבר יש טאבלטים במחיר הנ"ל שמגעים עם מסכי IPS/PLS שהם מציגים זוות צפייה מעולות של 178 מעלות- כלומר שתיסתכלו על המסך נכח זווית התצוגה לא תשתנה, גם כאן המסך לא מאכזב והתמונה לא משתנה משום זווית- רק הבהירות טיפה יורדת שמיסתכלים מזווית רחבה מידי.

המחשת זוויות הצפייה של המסך- בפועל ניראה טוב יותר כי המצלמה הישנה שלי מיתקשה לצלם מסך מואר בחושך.

PLS_LCD.jpg

כוונון הצבעים של המסך:

נעים לעין לדעתי- הצבעים יותר מציאותיים ויפים ולא דיגיטליים מידי- (OVER SATURATED), כמובן והמסך 16M וגם תצוגת השחור בסדר גמור.

מבחינת תאורת המסך בשמש ישרה:

חששתי מזה כי זה לרוב עקב האכילס אפילו של מסכים במכשירים יקרם בהרבה, אני יכול לאמר שלמרות שלא מדובר במסך הבהיר ביותר, הבהירות מספיקה

בשביל להתמצא במסך גם בשמש ישרה, לדעתי זה מספיק, אני עוד יעדכן בתמונות נוספות לאחר התקנה ברכב להתרשמות- שווה להמתין.

מסך המגע:

עובד היטב, הוא תומך במולטי טאצ' עד 5 אצבעות במקביל-אבל המרחק המינימלי בין האצבעות חייב ליהיות מעל כ1.5 ס"מ אחרת יקלטו כאצבע אחת.

Screenshot_2014_06_03_11_18_07.jpg

בעיה קטנה ומציקה שניתקלתי בה:

לצערי כניראה מרפי חזר לבקר אותי ומשום מה בפינה השמאלית התחתונה היה ניראה כאילו תאורת הרקע ניחלשת לפעמים, לא יודע מה הסיבה אבל זה

היה קורה לעיתים ללא התראה, בהתחלה חשבתי שמדובר בבאג תוכנה שמטילה מעין צל אבל בהמשך כבר התעצבנתי ופתחתי את המכשיר ופירקתי את כבל הפלאט למסך וניקיתי מגעים ומאז הכל עובד כשורה- אולי נפלתי על לימון? :-).

המסך כולל חיישן קירבה לכיבוי המסך בעת הצמדת המכשיר לאוזן בזמן שיחה + חיישן תאורה אוטומטית שעובדת היטב.

~~~~~~~מצלמות:~~~~~~~~

כאן אין הרבה מה להרחיב כי בטח לא ציפיתם למצלמות של סמארטפונים מיתקדמים :-),

הטאבלט מגיע עם מצלמות פשוטות ולא ממש שימושיות, המצלמה אחורית של 2MP והקידמית של 0.3MP שמספיקה לסקייפ כל עוד יש תאורה

טובה בחדר, מצרף תמונות להמחשה.

מה שמצחיק הוא שהטאבלט מסוגל לצלם וידאו 1080P -למרות שהאיכות לא משהו זה יותר בקטע של הביצועים- המכשיר מסוגל לנגן תוכן 1080P בהאצת חומרה.

דוגמאות לתמונה מהמצלמה האחורית:

IMG_20140605_142500.jpg IMG_20140605_142428.jpg

מצלמה קידמית:

IMG_20140608_141248.jpg

~~~~~~~~שמע:~~~~~~~~

לפי התמונות בהמשך תוכלו ליראות שהמכשיר מכיל ספיקר חזק יחסית שמצויין לניווט וההוראות נישמעות חזק וברור- בהשוואה לאייפון 4S העוצמה הייתה זהה בוויז והאיכות של צלילי הדיבור מספקים בהחלט, במוזיקה המצב שונה כי האיכות לטעמי לא ממש מתאימה להאזנה נעימה לאוזן ובווליום גבווה הוא יותר צווחני, בקיצור אחלה לניווט וצפייה בסדרות אבל פחות טוב להאזמנה למוזיקה.

ביצאתי גם בדיקה לא מיקצועית של יציאת האוזניות של הטאבלט וחיברתי אותו למערכת בחדר-הATP3, אני שמח לבשר שאיכות הסאונד ביציאה מספקת בהחלט- אני לא איש מיקצוע אבל אני יכול להגיד שלא היה הבדל מאוד מורגש בינו לבין יציאת המחשב, ולא היה רעש סטטי גם שחיברתי אותו למטען נייד.

אז זה יכול לעניין למי שרוצה לחברו לAUX ברכב, המכשיר גם מנגן ללא בעיה קיבצי FLAC :-).

גם בשיחה רמקול האפרכסת סבבה וגם הספיקר חזק דיו- למי שרוצה להצמיד טאבלט 7" לאוזן באיזור ציבורי חחח.

~~~~~~~~ביצועים:~~~~~~~~

עוד נקודה טובה בטאבלט החמוד הזה, השילוב של מעבד כפול ליבה MTK8312 יחד עם 1GB זיכרון ראם מביא לתוצאה נאה בשימוש במכישר, המימשק עובד חלק, אין בעיה להריץ מס' אפליקציות במקביל וולרוב לא תיתקלו באיטיות עקב החומרה, גם הכרטיס המסך מספיק בישביל מישחקים כבדים יחסית למי שבעניין.

המכשיר גם תומך בהאצת חומרה בניגון סירטי 1080P אם זה חשוב למישהו- עושה זאת בקלות ללא מאמץ.

מצרף קצת באנצים להיתרשמות:

Screenshot_2014_06_02_22_40_07.jpg

~~~~~~~~~~קישוריות:~~~~~~~~~

הטאבלט תומך בבלוטוס/WIFI/3G, אין לי תלונות כאן, הבלוטוס עובד כהלכה עם רמקול שניסיתי, הWIFI כולט גם בחדר מאוד מרוחק בבית מהראוטר הבסיסי שנימצא בקצה השני של הבית ומס' רב של קירות מפירידם ביניהם, המחשב הנידד הישן לדוגמא כבר לא קולט באותו החדש לעומת הטאבלט שעדיין מצליח להוריד על 2Mbs, מבחינת מהירות האינטרנט ב3G- לצערי למרות שהציפסט תומך על 21Mbs' המצב ב012 לא מזהיר ואני תמיד מוגבל סביב ה1.2Mbs~2Mbs בכל מכשיר שבדקתי :-(.

תמונות מצורפות:

פיצ'ר נוסף שהמכשיר תומך הוא הWIFI DISPLAY, בדקתי בעזרת דונגל TRONSMART T1000 ואכן המסך שוכפל יחד עם הסאונד, הביצועים היו סבירים אבל לא חושב שיותר מ20FPS, אולי זה קשור לדונגל שלי ואולי עידכונים בעתיד ישפרו את המצב.

תמיכה בתדרי רשת סלולאר:

Screenshot_2014_06_03_11_14_17.png

WIFI קרוב לראוטר עם תשתית של 15Mbs:

Screenshot_2014_06_01_12_54_54.jpg

WIFI בקצה השני של הבית- רוב המכשירים מתקשים ליקלוט את הTP-Link TD-W8951ND

Screenshot_2014_06_01_12_55_59.jpg

אינטרנט 3G ב012סמייל במסלול של 9 שקל :-):

Screenshot_2014_06_01_12_57_15.jpg

לצערי הגלישה ב012סמייל על הפנים מבחינת המהירות בכל המכשירים בבית.

~~~~~~~~~GPS/WAZE:~~~~~~~~~~

בינתיים עשיתי נסיעה קצרה של 10 דקות עם WAZE עם כרטיס סין ואינטרנט יחד עם אייפון 4S, כצפוי לטאבלט לקח יותר זמן ליתפוס מיקום בהתחלה אבל בנסיעה הוא הקדים בכשנייה את האייפון בהוראות וגם שביצענו טעויות בפניות בכוונה הטאבלט והאייפון עידכנו באותו הזמן לגבי "חישוב מסלול מחדש", באמצא הנסיעה הוא לא הישתגע ולא חשב שאנחנו בנתיב הנגדי אז זה מעודד, השבוע אנסה ליבדוק אותו גם ללא ה3G באמצעות תוכנת הIGO לאנדרואיד שיש כאן דיון בנושא- הצלחתי להתקינו ללא שום בעיה והוא עובד סבבה.

חכו לעידכונים בנושא בישביל ליסגור סופית את הפינה, אני מקווה לתקן השבוע את הרכב שלי ואז גם אני אוכל ליבדוק יותר לעומק את הנושא.

Screenshot_2014_06_04_20_11_57.jpg

~~~~~~~~~סוללה:~~~~~~~~~

בוודאי שמתם לב לנתון המצלחיק של הסוללה יחסית לגודל המסך- נכון יש לטאבלט הנ"ל סוללה טיפה יותר גדולה מאשר הפלא הפיצי החמוד שלי JIAYU F1 שסיקרתי כאן, בפועל הוא לא ממש גרוע ולדעתי יוכל לנגן 2 סרטים ברצף(לא טיטאניק!), אני עוד צריך ליבדוק לעמוק את הנושא כי בינתיים טענתי אותו רק פעמיים מלאות וזה עדיין לא מספיק לקבלת המיטב מהסוללה, מי שמצליח ליגמור את הסוללה ביום אחד-אז לדעתי יש לו יותר מידי זמן פנוי :-).

מבחינת זמן טעינה: עם המטען והכבל המקורי המסופק לקח כשעתיים וחצי להטעינו מ0~100 שהWIFI דלוק ברקע, המטען מוצהר כ2A אבל אני בספק אם זה נכון ואם הטאבלט אכן יכול לקחת 2A בטעינה.

בקיצור זה טאבלט קטן עם סוללה קטנה לשימוש קל- לא אייפד מיני.

תמונה של המכשיר פתוח לירווחה- ניפתח בקלות עם הציפורן לאחר שפותחים 2 ברגים קטנים באיזור הסים מיתחת למיכזה:

P1010230.jpg

~~~~~~~~~לסיכום:~~~~~~~~

אם אני לא מחשיב את הקונצים שהמכשיר עשה לי עם בעיית תאורת המסך שככל הניראה תוצאה של מכשיר לימון עם המזל הרב שלי, לדעתי מדובר בתמורה מצויינת למחיר- עד לא מיזמן במחירים הנ"ל היו טאבלטים עלובים עם מסך TN פשוט עם חומרה מיושנת וכמובן ללא GPS וללא מודם סלולארי וכעת שהמחיר שלנו הוא מיתחת לסף המס של 75$ אנחנו מקבלים מוצר טוב עם מסך מצויין, תמיכה ב2 קווי טלפון עם אינטרנט סלולארי בדור השלישי, GPS וחומרה טובה גם להרצת מישחקים רציניים :-).

אגב- במידה והמחיר היה מעל 75$ כמו שהוא נימכר ברשת אזי הסיפור היה שונה בהחלט כי המחיר יכל להגיע לסביב ה115$ כולל המיסים בארץ- זה כבר הבדל משמעותי והחיסכון בהתאם:-).

אני כמובן לא יכול להיתחייב על האמינות של המוצר כי רק קיבלתי אותו, אבל לדעתי בישביל המחיר שלו לא ממש הייתי קוסס ציפורניים מלחץ, מקסימום תמיד אפשר לישלוח חזרה למימוש אחריות , כל מי שחושב ליקנות שיעשה על דעת עצמו- לא רוצה שחס ושלום מישהו יאשים אותי שדירדרתי אותו ליקנות חח :-).

מקווה שאהבתם וסליחה עם יש טעויות לאחר זמן העריכה- ניתראה בסקירה הבאה .:-)

אם תיהיו מעוניינים קיבלתי היום את הטאבלט FNF iFive mini 3GS הדומה לאייפד מיני רטינה שגם כולל 3G וGPS אבל מדובר בחומרה מאוד טובה והמחיר בהתאם- כ200$ ליפני מיסים של 35.7% בארץ- אם תירצו תגידו ואפרסם עליו גם סקירה כאן:

[video=youtube_share;1JdDonT-baw]

רומים ומדריכים שהכנתי:

רום רישמי מקוסטם שהכנתי עבורכם-ההתקנה על אחריותכם בלבד! לא לוקח שום אחריות במידה ויגרם נזק! :

https://mega.co.nz/#!dcVHRKqL!GK_q6XePJf5CWwzZzqUSMv5fenYzG3gqFmAFLrDhVPA

ריקוברי מקוסטם CWM:

https://mega.co.nz/#!4dtSUL5a!35MAETOSaNM3exERrUcaRuE-C4FyqhMl36KoMdR0fhg

אופן הכניסה לריקוברי בעת הדלקה:

זה דיי טריקי ומצריך אימון :-), השיטה שגיליתי היא שלאחר כיבוי מלא לוחצים לשניה על כפתור ההלדקה, עוזבים ומיד לוחצים על כפתור הדלקה ו-ווליום+ ואם הצלחתם תקבלו מסך גמו כוס עם 3 אפשרויות לבחירה שהמעבר ביניהם עם כפתור ווליום+ והבחירה עם ווליום-..

מיקלדת אנדרואיד-חובה להוריד כי ברום שלי אין מיקלדת כי מחקתי את המיקלדת הסינית:

https://mega.co.nz/#!UEEQnZpb!OkEYjF1iNOL_P9MMZi_r3gI-t23f7eHTeMORIc_Jhm8

יש להתקין את המיקלדת דרך הסייר קבצים המובנה כמו אפליקציה רגילה לאחר שתתקינו את הרום.

מדריכים :

ביצוע רוט למכשירי MTK, התקנת ריקוברי מקוסטם וצריבת רום דרך הריקוברי:

http://iandroid.co.il/forum/topic166571-422.html

חיבור המכשיר למחשב לצורך העברת קבצים:

http://iandroid.co.il/forum/topic171657.html#p1343484

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ה ifive mini 3gs מעולה לפחות לפי הביקורות וראיתי שניתן אפילו לקנות אותו בפחות מ200 דולר, לפני זמן מה פורסם באחד הבלוגים שהמחיר שלו ירד ל1099יואן

אם אתה לא מחליף רום, שים לב שיש איזה תוכנה סינית שגורמת ללאג בתפריטים

אשמח לשמוע את חוות דעתך עליו

פורסם

כן אני מודע לעניין, רק קיבלתי אותו וחיברתי לטעינה- המסך פשוט מדהים, יש לאחי איפד אייר ובסקירה שאפרסם בXDA אשווה אליו, גם בבאנג אתה יכול ליקנות את הטאבלט בכ188$ יחד עם הקופון 5% שהחנות מעניקה לנירשמים לניוזלטר.

אם תיהיה כאן דרישה לסקירה עליו אני אשמח לפרסם + אבדוק מול החנות לגבי קופון אפשרי בישבילנו, כרגע אני מתכנן את הסיקרה לפורומים אחרים ברשת.

תודה לכולם על המחמאות:-), אני סופית מכור לקניות גאדג'טים מסין- כבר מחפש משהו חדש :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ואוו, איזו סקירה מעולה, סחטיין!

ותודה ! נתת לי אופציות של בחירה כיוון שאני חייב איזשהו טאבלט שישמש בעקרון כ GPS במקום המכשיר הסלולרי

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

תודה :-)

הינה תמונה קבוצתית קטנה של JIAYU F1/CUBE U51GT-W/FNF IFIVE MINI 3GS :

P1010040.jpg

האולימפוס C5000 שבבית כבר באמת ענתיקה ולא מיסתדרת עם תאורה שכזו- חובה להישתדרג :-).

עוד תמונות שלא יכולתי לעלות עקב מיגבלת תמונות:

IGO שפורסם פה בפורום- עובד מצויין:

Screenshot_2014_06_03_07_30_11.jpgScreenshot_2014_06_03_07_30_36.jpg

Screenshot_2014_06_05_09_14_22.jpg

XBMC:

Screenshot_2014_06_05_09_15_51.pngScreenshot_2014_06_05_09_17_27.png

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם

שאפו על ההשקעה :mm_yeah:

אבל כבר הזמנתי את ה Colorfly E708..

אמנם אין לו 3G וGPS אך (למזלך :lol: ) אין לי צורך בכך.

אפרופו, יש איזה לינק לדונגל 3G מרופא סיני במצב טוב?

(גשר המיתרים, אה?)

פורסם
(גשר המיתרים, אה?)

נראה דווקא בדרך לסנטר 1 או למרכזית :lol:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

כרגיל,סקירה מעולה ויסודית נהניתי לקרוא!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

תודה רבה, חיכיתי לסקירה הזו. תגיד, איך המכשיר מבחינת קרינה? יש לו נתוני קרינה? זה שזה מכשיר סיני אומר שהוא יטגן לך את החמינדוס?

פורסם

כמו שאמרתי בשרשור הקודם

אחלה סקירה.

שאלה אחת ברשותך.

ראיתי את זה גם באתר:

http://www.banggood.com/Cube-Talk-7X-MTK8382-Quad-Core-7-Inch-1_3GHz-Android-4_2-Phone-Tablet-p-920517.html

על פניו הוא נראה אותו הדבר אך עם 4 ליבות.

האם זהו אותו הטאבלט? יש אפשרות אולי להשתמש בקופון גם עליו?

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תוכן חדש...