Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אז ככה בכמה מוסכים ששאלתי אומרים לי לשים 15W40 מינראלי

למרצדס C220 דיזל שלי מודל 97

ובאינטרנט רשום לפי מה שאמרו לי שהשמן שמתאים הוא 5W40 סינטטי

עכשיו אני בדילמה רצינית איזה שמן צריך מה עושה? כי הגיע הזמן להחליף שמן

ועוד שאלה שמן גיר איזה מתאים לרכב הזה? והאם מומלץ להחליף?

או רק להוסיף או להוסיף תוסף?

פורסם
כמה ק"מ הרכב עבר? ידוע לך באיזה שמן השתמשו עד היום?

הרכב עבר 620 אלף ק"מ, לפעמיים השתמשו 5W40 לפעמיים 15W40 ולפעמיים 10W40 כל פעם משהו אחר ולא יודע מה צריך

פורסם

במידה ויש ספר רכב בדוק מה רשום שם. במידה ולא- הכי פשוט להתקשר למחלקת השירות של היבואן ולשאול איזה שמן דורש היצרן. מדובר במנוע טורבו או אטמוספרי?

פורסם

ע"פ המלצת היצרן מומלץ לשים סינטטי מלא .

בתיבה האוטומטית מומלץ לשים אך ורק נוזל המאושר על ידי היצרן , בשנתון שלך ישנם שני ברגי ריקון אחד בתיבה ואחד בממיר מומנט כך שניתן להחליף את הרוב המוחלט של הנוזל , אין להוסיף שום תוסף אלא אך ורק לרוקן את השמן ולהחליף פילטר - מומלץ לעשות זאת במקום אשר מכיר את הרכב , זאת לא פעולה מורכבת אך רצוי שתעשה ביסודיות.

sl500 r129 1998

e240 w210 1998

פורסם

אין לי ספר של הרכב והמנוע אטמוספרי

ואין לי מושג מה היצרן מבקש בקשר לשמן גיר ושמן מנוע

בשביל זה פניתי לפה

• תוכן חדש...