Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם . רכשתי את הרכב הנל , ויש בעיה שאחרי כ 10 דקות נסיעה בכביש מהיר , נדלקת מנורת לחץ שמן מהבהבת עם התראת צפצוף , בדקתי מפלס שמן , נמצא תקין הרכב עבל טיפול לפני כ חצי שנה , קראתי קצת ויש השערות לגבי משאבת שמן , האם קיימת מחלה כזאת ?

תודה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

חבר יקר, אם מנורת השמן בצבע אדום אז בגרירה ולמוסך.

אחת מהשתיים -יוניט לחץ שמן במקרה הטוב או סתימה וחשש לאי שימון של המנוע בגלל בוצה /סתימה במעברי השמן במקרה הרע.

המשך נסיעה עלול להוביל למקרה המצער שקרה לי בזמנו עם האפלאוז שלי- המנוע ינפח נשמתו כתוצאה מחוסר שימון וחבל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

האם יש דרך לאמת מאיפה הבעיה בצורה עצמאית

חשוב לציין אחרי שהמנורה נידלקה עצרתי לבדוק את הרכב ולא מצאתי בעיה

ומתי שהנעתי שוב , המנורה לא הופיע שוב

עריכה אחרונה על ידי סאונד בראש

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם (נערך)

כרגע אני לא בטוח , מה שאני יודע זה שהרכב עבר טיפול לפי חצי שנה במורשה פליקס ת"א

הרכב הוא שנת 2001 עם 120K ככה שאני לא שולל שהוא עמד תקופה

יש שלבים ? השמן ניראה דיי שחור לרכב שעשה טיפול לפני 5K

קראתי בארץ ובחו"ל והבעיות העיקריות שמצאתי זה חיישנים

ממה מתחילים ? פלאשינג ?

עריכה אחרונה על ידי סאונד בראש

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שנאמר לך כאן ,כאשר נורת לחץ השמן נדלקת יש לכבות מיד את המנוע ולבצע בדיקה מכנית של לחץ השמן עם שעון .

אני מניח שאין לך שעון כזה ולכן כדאי לך לגרור את הרכב למוסך ולבצע בדיקה כזאת .

אם בבדיקה נמצא שיש לחץ שמן תקין אז יתכן שיש בעיה בחיישן הלחץ שעל המנוע או בחיווט או בלוח השעונים .

אם בבדיקה נמצא שלחץ השמן בסרק נמוך מ 1 באר משמע שהמנוע סובל ממצוקת שמן ודיווח הנורה הוא נכון .

במקרה כזה יש צורך לפרק את אגן השמן ולראות את מצב המשאבה או הבוצה שקיימת במנוע ועלולה להפריע לזרימת השמן .

בדיקת לחץ שמן עם שעון מכני אצלנו במוסך עולה 200 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

האם יכולה ליהיות בעיה כזאת אם

כאשר אני מכבה את הרכב ומדליק אותו הבעיה נעלמת

מה הדרך לבדוק חיישן לחץ

ד"א המנורה מהבהבת ולא קבועה , אם זה משנה

תודה

איתי

פורסם

אל תחכה בשום אופן שהמנורה תידלק באופן קבוע, כי זה יהיה תחילת הקץ של המנוע (לחץ שמן נמוך = שימון לא טוב למנוע והרס שלו בהמשך).

למוסך (ובגרירה - עדיף שבעתיים).

alfa 156 2.5.

פורסם

איפה נימצא החיישן אני יבדוק את החיווט שלו לפחות ושהפלאג בפנים כמו שצריך

פורסם

חיישן שעומד זמן רב לעתים נוטה להיתפס במצב פתוח - חוסר לחץ כאשר יורדים לסל"ד סרק למשל.

בכל מקרה שווה לבדוק את זה.

לבדוק את החיבור לא ייתן לך שום דבר כי כשהוא מנותק שום דבר לא ידלוק.

פורסם
איפה נימצא החיישן אני יבדוק את החיווט שלו לפחות ושהפלאג בפנים כמו שצריך

מהיכן אתה בארץ? אם אתה רוצה יש ברשותי שעון לחץ שמן אוכל לסייע לך בבדיקת הלחץ ואף מעבר לכך אם צריך...

פורסם

טוב אז ביקרתי במוסך של רון ביום שישי , ומה שקרה זה שמותח השרשרת של משאבת השמן נישבר , והחלקיקים ירדו לקרטר , ומידי פעם המשאבה הייתה שואבת חלקיק וניגרמת סתימה , רון איתר את התקלה ברגע והציע פיתרונות במקום , תודה על השירות המסור רון , בהחלט לא פעם אחרונה שניפגש , תודה איתי

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שנאמר כאן ,מה שסתם את משאבת השמן היה המותח השבור של השרשרת שמניעה את משאבת השמן .

תודה לך על הפרגון .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...