Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הגיל הממוצע במפגש?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בקיצור, הם מתייחסים אליך כאל ילד שאפשר לסלוח לו שהגיע במונית...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)
בקיצור, הם מתייחסים אליך כאל ילד שאפשר לסלוח לו שהגיע במונית...

ילד ממש לא, הדבר הכי יפה בקבוצה הזאת היא שלחלוטין אין גישה מתנשאת או יוצאת דופן מצד בעלי הממון, הגישה מאוד חברית וממש נעימה.

אתמול במקרה התלווה אלי חבר ישראלי למפגש, הוא בעצמו ציין כמה פעמים שהם מקבלים אותי ממש יפה כאחד משלהם.

לגבי המונית שלי, אכן, היא די יוצאת דופן בקבוצה ובאופן טבעי לחלוטין אינה מושכת תשומת לב, אמנם הביצועים הינם בקו אחד עם יתר הרכבים בקבוצה, יש חזקים ממני ויש חלשים ממני, אבל מספיק לראות אותה חונה בין יתר הרכבים כדי להבין שהיא סוג של נטע זר- היא גדולה ו״כבדה״ בחבורה של נמוכות\קשיחות\קלילות אבל למרות כל זה- עדיין מאמין שהיא הבחירה הטובה ביותר שיכולתי לעשות לרכב שישלב פרקטיות גבוהה ויכולות ספורטיביות (במגבלת תקציב כמובן).

אגב, חבר שלי (בעל הזגאטו הירוקה) התנייד בבנץ שלי לאורך כל הנסיעה, ציפיתי שבתום הנסיעה הוא יגיד לי שהיה נחמד מתוך נימוס, בפועל הוא ממש התלהב מהנסיעה הנעימה ותחושת הביטחון למרות שאינה ספורטיבית טהורה, אהב מאוד את הסאונד והמושבים האקטיבים ולא פחות מפתיע- התלהב מרזרבות הכח ומהתפעול הידני של הגיר שלדבריו עובד נעים יותר מאשר באסטון בה נסעתי, הפתיע והחמיא בו זמנית.

אם הכל ימשיך להתגלגל כמו שצריך מבחינת פרנסה אני מאמין שבשנה-שנתיים הקרובות יקרה משהו פחות או יותר כזה:

הבנץ תישאר ככרכרה המשפחתית, אליה תתווסף רודסטר או קבריולט 4 מושבים ספורטיבית.

דבר אחד בטוח- תיהיה מכונית קבריולט והיא תיהיה אדומה....(חלום של אישתי שאני יעשה הכל שיתגשם), בוקסטר, Z4 או משהו בסגנון עם מנוע בריא.

זה יתן גיוון נחמד בימי ראשון.

עוד חזון למועד.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אין לי הרבה נסיון עם רכבים חזקים (gti, קופרות, ולא שלי),

והסתובבנו עם עידן קצת בהונג קונג, ירד קצת גשם, אבל המונית הכחולה הזו, אוי המונית הכחולה... חלום (לא שחסרים חלומות בהונג קונג).

עידן, כרגיל התמונות מרהיבות, מה עם איזה צילום אווירי?

SCANSPEAK

פורסם

דבר אחד בטוח- תיהיה מכונית קבריולט והיא תיהיה אדומה....(חלום של אישתי שאני יעשה הכל שיתגשם), בוקסטר, Z4 או משהו בסגנון עם מנוע בריא.

03586088-photo-mazda-mx-5-1-6-115-ch-vs-mx-5-20th-anniversary-1-8-mzr-126-ch.jpg

תודה לי אחר כך, זה בסדר.

גם אדום , גם קבריולט, וגם עם קצת רצון אפשר להפוך לבעלת מנוע בריא.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אין לי שום דבר נגד המיאטה, אחלה מכונית לנהג אבל אחד היתרונות בחו״ל זה שוק יד 2 מאוד מגוון עם הרבה רכבים מעניינים מאוד שכחדשים עלו הון וכיד שניה זולים מאוד, זה הופך את המיאטה לדי לא רלוונטית בשוק כזה.

מעבר לזה, אני כבר לא ילד ולא הולך להתחיל פרוייקט הפיכת מנוע חלש למנוע בריא, מעדיף מוצר ״מדף״ מאשר הרפתקאות.

כש-Z4 עם 6 טורי בריא משאירה לך עודף מ-50k שקלים או בוקסטר מסוף שנות ה-90 בואכה תחילת שנות 2000 משאירה לך עודף מ-100k שקלים- המיאטה, טובה ככל שתיהיה, פחות קורצת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...