Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנטיס 97 1800 מתחממת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאלה קטנה,שמתי לב שבכל המהלך כאן לא מוזכר שאחרי שהתעסקת במערכת הקירור ניקזת אוויר ולכן ישנו אוויר במערכת,דבר שפוגע ביעילותה ובקירור שלה.

נקז אוויר ועדכן שוב.

פורסם (נערך)
לעשן יש ריח חריף של דלק

אין סיכוי שמדובר בעודף דלק?

חוסר הצתה.

אולי הגיעו מים לקויילים ויש בעית הצתה.

תעבור על חוטי ההצתה והמצתים תבדוק שהכל מחובר.

עריכה אחרונה על ידי tribel
פורסם
חוסר הצתה.

אולי הגיעו מים לקויילים ויש בעית הצתה.

תעבור על חוטי ההצתה והמצתים תבדוק שהכל מחובר.

למה שיגיעו מים לקווילים?

אם יגיעו מיים לקווילים, הרכב יזייף יתקשה בהתנעה, ובקושי יעלה בסלד, ויזייף חזק!

ומה זה קשור לעשן לבן הנפלט מצינור הפליטה!

בחדירת דלק לתא השריפה, יפלט עש8ן שחוור מצינור הפליטה, בגלל מזרקים מטפטים, אם המזרקים לא טיפטפו עד היום למה שיחלחל דלק כעת לצילנדרים !

חברים לא יעזור לכם, אם תתעלמן מהאמת, גם אם היא כואבת, כל הדרכים מובילות לרומא, וכל הסימנים מראים על חדירת מי קירור, ל לתא השריפה, ואין ברירה, יש לפרק ראש מנוע!

לצערי פותח השרשור, בגלל התעכבות בהחלפת טרמוסטט, איחר את הרכבת, גרם לבהתחממות יתר ששרפה את אטם הראש.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם (נערך)

צביקה!!!

העשן הלבן נשאל בכיוון שאתה רשמת עד שהוא רשם עשן עם ריח חריף של דלק (!!)

ריח חריף של דלק ועישון בגוון כהה מעידים על תערובת עשירה ולא על חדירה של נוזל קירור לתאי השרפה.

בכל מקרה אני מקווה שאתה טועה ושלא מדובר בראש מנוע.

עריכה אחרונה על ידי tribel
פורסם

הללואי שאני טועה טריביל, אך לצערי לא כך הדבר, בגלל חדירת מי קירור לתא השריפה, שריפת הדלק בצילנדרים לא יעילה ומכאן ריח הדלק לדעתי.

בברכה

צביקה

פורסם
האמת? זה קרה לי בדיוק לפני חודש.. כל מה שהוא מתאר מוכר לי במיוחד. אדים במערכת זה רע רע רע!

לפי התגובה האחרונה שלו גם הטרמוסטט נתפס וגרם להתחממות - מה שיכול להרוס אטם ראש אם לא מטפלים בזמן.

במקרה שלי סחבתי את כל העניין הזה שבוע אחד יותר מדי(בסה"כ שבועיים של סיוט) ואכלתי אותה עם הראש.

טריביל זה מזכיר לך משהו?

בברכה

צביקה

פורסם

טרייבל תגובתי מופנת לפותח השרשור, כוונותיך טובות, ואני עוקב אחרייך תקופה ארוכה. אתה מגיב ומנסה לעזור לכולם, ברכותי!

חוג שבועות שמח !

צביקה

פורסם
שאלה קטנה,שמתי לב שבכל המהלך כאן לא מוזכר שאחרי שהתעסקת במערכת הקירור ניקזת אוויר ולכן ישנו אוויר במערכת,דבר שפוגע ביעילותה ובקירור שלה.

נקז אוויר ועדכן שוב.

חשבתי על זה...

לא ניקזתי אוויר.

השאלה היא עד כמה זה באמת הכרחי וקריטי..הרי אוויר תמיד יהיה במערכת..

G-D will give me justice

פורסם

שוקל שתי אופציות..

1) להעיף לפירוק ולהיות עשיר ב1000 שקל...הרבה כסף לאוטובוסים

אופציה ב) מאחר ואני חובב מכונאות מגיל צעיר...ולאור ההצלחה האחרונה בהרכבת מכסה התרמוסטט, הוחלט לפתוח את המנוע לשלוח את הראש לשיפוץ. אם ילך לי טוב עם המברגים והפותחנים והכבלים אז גם נזרום לבוכנות רינגים ריטיינרים וכו' מה קורים אותו בלע"ז "אוברול"

בתכלס יש פה שני מומחים ועוד אחד הלך לו ראש מנוע במקרה דומה. ממה כבר יש לפחד?

בקיצור..צביקה..איפה ממוקם הראש מנוע בערך? ליד המיכל עיבוי של השפריצר לא

G-D will give me justice

פורסם

גם אני חושב שכדאי לך ללכת על האופציה של תיקון ראש המנוע בדרך עצמאית. לפי מה שאתה שואל על מיקום הראש ניראה שאין לך הרבה ידע ונסיון ולכן בתור התחלה אני ממליץ לך לראות סרטונים ביוטיוב של פירוק ראש מנוע יש שם גם של מאזדה ומשם תתחיל להיתקדם.

פורסם
גם אני חושב שכדאי לך ללכת על האופציה של תיקון ראש המנוע בדרך עצמאית. לפי מה שאתה שואל על מיקום הראש ניראה שאין לך הרבה ידע ונסיון ולכן בתור התחלה אני ממליץ לך לראות סרטונים ביוטיוב של פירוק ראש מנוע יש שם גם של מאזדה ומשם תתחיל להיתקדם.

צחקתי בקשר למיקום של הראש כן......

גם אתה צחקת בהמלצה לתיקון עצמאי? ;)

G-D will give me justice

• תוכן חדש...