Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שמי שהצטרף לדף בהתחלה הצטרף כי זה היה דף של יוצרים. אך מסתבר שהכיוון של הדף השתנה למשהו אחר לגמרי.

כמה שיותר דיווחים לפייסבוק בתקווה שיסגרו אותו לפני שיתפוס תאוצה:

https://www.facebook.com/FansIdoBZooki

​שבת שלום.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

עם כל הצער, החומרים הנ"ל (כימים עד כמה שהיו) חוקיים בארץ לחלוטין ולכן אין שום קייס נגדם.

(בערך כמו לסגור את הדף של קולה קולה כי זה לא בריא)

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

אנשים מקבלים שירות בחינם ואח"כ מתלוננים כשהם מגלים שהם לא הלקוחות, הם הסחורה.

אני לא הייתי מפרסם את זה בחוצות, זה לא מראה על חוכמה יתרה.

פורסם

עד שלא ימותו כמה ילדים מהחרא הזה לא יקרה שום דבר. אני דווקא בעד, לא רציתם לגליזציה לקנאביס?? קיבלתם משהו אחר חזק חזק מאחורה!! :wave2:

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

המינימום שאפשר לעשות זה לדווח לפייסבוק על הדף הזה, יש סיכוי שיעיפו אותו.

אם ידווחו הרבה אנשים יש סיכוי טוב שזה ישפיע יותר.

פורסם

מי שמשלם לפייסבוק לא יורד

כבר דיווחתי על מספר דפים פליליים לכל דעה והתשובה שקיבלתי מפייסבוק זה שהם עומדים בתנאים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא אמרו שמשנים את פקודת הסמים כדי שתתאים לכך שכל כדור שמכיל חומר מסוים (נניח החומר הפעיל בנייס גאי) ייחשב כסם?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אמרו, אבל אתה מבין עד כמה האכיפה בעייתית? יש לך הסבר משכנע למה נייס גאי זה יותר גרוע מקולה?

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה קולה גרמה להזיות (כל הסמי פיצוציות הם עם חומרים פסיכואקטיביים) או שלחה 4 אנשים לטיפול נמרץ במצב קשה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
עד שלא ימותו כמה ילדים מהחרא הזה לא יקרה שום דבר. אני דווקא בעד, לא רציתם לגליזציה לקנאביס?? קיבלתם משהו אחר חזק חזק מאחורה!! :wave2:

אתה באמת משווה או חושב שנייס גאי זה כמו קנאביס? או שאפשר להגיד את זה בכלל באותו משפט?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיוק ההפך, הוא אומר שבגלל שלא מוכנים להפוך את הקנאביס לחוקי, הילדים קונים את הרעל הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...