Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשובת פייסבוק לנושא:

[TABLE=class: _7dv _567x, width: 500]

[TR]

[TD=class: _567-]סטטוס[/TD]

[TD]דף זה לא הוסר[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: _567-]פרטים[/TD]

[TD]

• תודה שהקדשת זמן כדי לדווח על משהו שעשוי להפר לדעתך את הסטנדרטים הקהילתיים שלנו. דוחות כאלה ממלאים תפקיד חשוב בשמירה על פייסבוק כסביבה בטוחה ונעימה. בדקנו את הדף שדיווחת כי הוא מכיל שימוש בסמים וגילינו שהוא אינו מפר את ‏סטנדרטים קהילתיים‏.לתשומת לבך: אם יש לך בעיה עם פריט כלשהו בדף, הקפד לדווח על התוכן (לדוגמה: תמונה), ולא על הדף כולו. כך הדוח שלך ייסקר באופן מדויק יותר.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

ובאנגלית

[TABLE=class: _7dv _567x]

[TR]

[TD=class: _567-]Status[/TD]

[TD]This page wasn't removed[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: _567-]Details[/TD]

[TD]

• Thank you for taking the time to report something that you feel may violate our Community Standards. Reports like yours are an important part of making Facebook a safe and welcoming environment. We reviewed the page you reported for containing drug use and found it doesn't violate our Community Standards.Note: If you have an issue with something on the page, be sure to report the content (ex: a photo), not the entire page. That way, your report will be more accurately reviewed.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

אייל

פורסם

על פניו נראה שהדף הנ"ל לא מפר את הכללים של פייסבוק ולכן הם לא מסירים אותו.

יכולות להיות לזה 2 סיבות:

1. הם לא אוסרים דפים הקשורים בשימוש בסמים (יש פסקה אחת בדף שלהם שאוסרת אזכור של "hard drug abuse" שניתן לפירוש איך שרוצים מן הסתם.

2. הרעל הנ"ל למיטב ידיעתי חוקי בארה"ב ופייסבוק היא חברה אמריקאית שכפופה לחוקים שם ולא כאן.

מה שאני לא מבין זה למה המשטרה לא נלחמת בנגע הזה יותר ברצינות,

יש פה מספרי טלפון שאפשר להזמין מהם את הדרעק הזה במשלוח. ברור שמדובר בקווי פריפייד שאין להם בעלים, אבל מה הבעיה של חוקר משטרתי להתקשר, להזמין מנה, וכשיגיע השליח לעצור אותו?

אם יעשו זאת מספיק פעמים:

1. יהיה יותר קשה להשיג את זה כי כבר לא יהיו משלוחים כל כך בקלות.

2. חלק מהשליחים יסכימו להסגיר את המפיצים במקום לחטוף כתב אישום בעצמם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
תתלוננו לפייסבוק ויורידו אותם

התלוננתי וזה מה שכתבו לי:

[TABLE=class: _7dv _567x, width: 500]

[TR]

[TD]דף זה לא הוסר[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: _567-][/TD]

[TD]

• תודה שהקדשת זמן כדי לדווח על משהו שעשוי להפר לדעתך את הסטנדרטים הקהילתיים שלנו. דוחות כאלה ממלאים תפקיד חשוב בשמירה על פייסבוק כסביבה בטוחה ונעימה. בדקנו את הדף שדיווחת כי הוא מכיל שימוש בסמים וגילינו שהוא אינו מפר את ‏סטנדרטים קהילתיים‏.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
על פניו נראה שהדף הנ"ל לא מפר את הכללים של פייסבוק ולכן הם לא מסירים אותו.

יכולות להיות לזה 2 סיבות:

1. הם לא אוסרים דפים הקשורים בשימוש בסמים (יש פסקה אחת בדף שלהם שאוסרת אזכור של "hard drug abuse" שניתן לפירוש איך שרוצים מן הסתם.

2. הרעל הנ"ל למיטב ידיעתי חוקי בארה"ב ופייסבוק היא חברה אמריקאית שכפופה לחוקים שם ולא כאן.

מה שאני לא מבין זה למה המשטרה לא נלחמת בנגע הזה יותר ברצינות,

יש פה מספרי טלפון שאפשר להזמין מהם את הדרעק הזה במשלוח. ברור שמדובר בקווי פריפייד שאין להם בעלים, אבל מה הבעיה של חוקר משטרתי להתקשר, להזמין מנה, וכשיגיע השליח לעצור אותו?

אם יעשו זאת מספיק פעמים:

1. יהיה יותר קשה להשיג את זה כי כבר לא יהיו משלוחים כל כך בקלות.

2. חלק מהשליחים יסכימו להסגיר את המפיצים במקום לחטוף כתב אישום בעצמם.

זו השיטה הנכונה לפעול גם לדעתי. בעבודה משטרתית טובה ניתן לעצור את כל מפיצי החומר המסוכן הזה, הם פשוט מוכרים אותו בגלוי לאור יום.

לצערי הכל פה קורה בדיעבד, טעה מי שאמר שעד שילד ימות מזה לא יעשו כלום, תצטרך לחכות קצת יותר עד שהבן של מישהו שיש לו השפעה גדולה יפגע מזה, בין אם זה פוליטיקאי, סלב או סתם אדם עשיר שיש לו כסף להשקיע בקמפיין נגדי. ואז פתאום תראה את כולם מיחסים לנייסגאי הזה יותר חשיבות מלבעיה האירנית.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אתה באמת משווה או חושב שנייס גאי זה כמו קנאביס? או שאפשר להגיד את זה בכלל באותו משפט?

כמובן שלא כמו שציינו לפני, רק אוסיף שמרתיח אותי השיוך לגראס (שים לב לעלי הגראס באתר, הבאנג, "סטלנים") כאילו שימוש בנייס גאי זהה. מי שמעשן נייס גאי הוא נרקומן נטו ולא סטלן.

וכמו שאמרו לפני, כל עוד החומר בחזקת חוקי - זה לא מזיז למשטרה.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

למיטב הבנתי החומר כבר אינו חוקי בישראל ב~שנה האחרונה ולכן אינו נמכר יותר בגלוי בפיצוציות אלא רק "מתחת לשולחן" או במשלוחים.

אני טועה?

אני חייב לציין שהשיווק של זה פשוט גאוני.

יצרו לזה תדמית "לא מזיקה" של חומר מפוקפק-אבל-בקושי-חוקי סטייל דבק מגע ובידלו את זה מהכותרת של "סמים" שרוב האוכלוסיה בכל זאת מעדיפה להתרחק מהם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
התלוננתי וזה מה שכתבו לי:

הם כותבים את זה לכולם, גם לי הם כתבו את זה.

טוב, כנראה שבתור המוצר שמוכרים ללקוחות משלמים, אין לך כל כך מילה בדבר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נייס גיא וחבריו תמיד ישארו חוקיים מכיוון שהם תמיד יקדימו בצעד את המחוקק.

החומר הכימי הפעיל בסמים האלה קל מאוד לשינוי. ז"א שאם המחוקק יכניס לחוק הסמים את הגרסא העכשווית של נייס גיא, הכימאים של החומר פשוט יעשו שינוי קל בתרכובת. כך נוצר מצב שאי אפשר באמת לאכוף את ההפצה של החומרים האלה.

עד כמה שזכור לי לפני שנתיים המשטרה עבדה חזק על הסמים האלה ודאגו בכל עדכון גרסא להכניס אותה לתוך חוק הסמים. בשלב מסוים מישהו כנראה התייאש והחליטו להפסיק לנסות וכך נתקענו עם הנייס גיא

פורסם
^ בצדק, על איזה חוק הם עברו?

התעללות, פורנוגרפיה, הסתה לעבירות רכוש/תנועה, התחזות, נוכלות (scam)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...