Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כמה ימים בהנעה של הרכב נשמעו רעשים מכיוון המנוע משהו,כאילו המנוע מתקשה,הטורים היו בסל"ד סרק רגיל הבעיה שבזמן שפתחתי את המנוע הרעש כבר נפסק.

הלכתי למוסך וסיפרתי לו על המקרה,חוק מרפי זה שבמוסך כמובן לא תקרה לך התקלה שבגללה באת למוסך מלכתחילה,ובעל המוסך עשה סיבוב על הרכב והעלה אותו על הליפט,בבדיקה לא מצא שום דבר חריג.

אני ממש מנסה לתפוס את הרעש אבל שמתי לב שזה מופיע רק בהנעה וממש למשהו כמו 5 שניות ולאחר כך נפסק (שזה הזמן שבערך לוקח לצאת מהרכב ולפתוח מכסה).

רציתי לדעת אם מישהו מכיר את התופעה ויכול לתת לי כיוון בדיקה?.

יש לציין שכל הטיפולים ברכב נעשים במוסך שמכיר את הרכב ובחלפים מקוריים בלבד.

פורסם

זה היה בהנעה קרה? איזה מנוע אצלך? איזה סוג רעש זה היה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פעם אחת בהנעה קרה ופעם אחת בהנעה חמה,1.8 קומפרסור.

יש לציין שוב שהרכב נוסע ומגיב כרגיל ללא שום הרגשה של משהו חריג.

סוג רעש נשמע כמו פלסטיק שדופקים אותו על פלסטיק אחר,וניראה לי שזה בצד ימין של המנוע (כאשר אתה עומד מול המנוע),אבל יכול להיות שזאת סתם חשיבה שלי שזה מהצד הזה.

פורסם

הרעש שאתה שומע תדיר כמו של שסתומים או פחות תדיר כמו בוכנות?

הייתי בודק שרשרת טיימינג ומותחן שלה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שרשרת טיימיניג ומותחן היו הדברים הראשונים שבעל המוסך בדק למרות שמראש הוא טען שלא הגיוני (הוא מטפל בו כבר 3 שנים).

זה לא נשמע כמו רעש מהמנוע עצמו וקשה לזהות את הרעש כי המנוע הזה גרגרן גם ככה וקשה להבחין בין הרעשים.

• תוכן חדש...