Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי בעיה קטנה.. יש לי מיצובישי גאלאנט שנת 92 שיש לה בעיה בקרבורטר כנראה במשאבת תאוצה,

היא הייתה מניעה לי וכשהייתי לוחץ על דוושת הגז אחרי רבע מהלך שלה הרכב היה מתחיל לגמגם ונכבה, אם הייתי נשאר על רבע מהלך היא הייתה נוסעת.

בשבוע האחרון היא בכלל לא מניעה.. השאלה שלי מאיפה אני יכול להביא קרבורטור חדש/משומש במצב טוב?

תודה!

פורסם

אני יודע שאין לה קשר בהנעה.. מה שכתבתי בהתחלה מרגיש לי כן כמו משאבת תאוצה, לא היה כתוב שם שום דבר על פעילות בסרק.

חולגי תודה אני אפנה אליו.

בנוסף מישהו מכיר אולי איפה אני יכול למצוא קיט שיפוץ או משהו כזה?

פורסם (נערך)
תנסה לפנות ולהתייעץ עם צביקה (צביקה קרבורטורים) שהינו חבר הפורום.

הדף שלו בפורום: http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?6194-%D7%A6%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%94

אני יודע שאין לה קשר בהנעה.. מה שכתבתי בהתחלה מרגיש לי כן כמו משאבת תאוצה, לא היה כתוב שם שום דבר על פעילות בסרק.

חולגי תודה אני אפנה אליו.

בנוסף מישהו מכיר אולי איפה אני יכול למצוא קיט שיפוץ או משהו כזה?

בניבנשתי שלום רב !

קשה עד בלתי אפשרי לאבחן תקלות דרך מסך המחשב.

תקלה כמו שלך לא מחחיבת בעייה של משאבת תאוצה.

הקרבורטור שלך נחשב מסובך לשיפוץ, ומחייב הרבה ניסיון וידע, חוסר ידע ומימוניות, עלול לגרום לך נזק בלתי הפיך גם לקרבורטור וגם למנוע, ולא אינני מגזים .

ביקשת בפרטי להגיע אלי עם הקרבורטור, המלצתי ,תשתדל להגיע עם הרכב קומפלט, ולא לפרק את הקרקבורטור מהרכב, ולהגיע אלי גוש מתכת ללא לב ונשמה.

הקרבורטור הוא הלב והנשמה של המנוע, אבל רק כשהוא מורכב על המנוע, וכשהמנוע עובד.

ללא אבחון ראשוני, באם הבעייה אכן בקרבורטור, אתה עלול להתקל עם קרבורטור נקי ומשופץ, ועם הבעייה שנשארה.

ואילו אבחון ראשוני, שיוכל להבהיר היכן הבעייה, ולהתמקד בה, יוכל לפתור את הבעייה.

קיבלת תגובה בפרטי, בהתאם לבקשתך.

מומלץ שתפנה אלי טלפונית, ולא בהודעה פרטית, לטלפון הרשום בחתימתי.

בברכה

צביקה

עריכה אחרונה על ידי צביקה.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...