Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב זך

ביום שישי לצערי נזדקקתי לשירותו של חדר המיון בבית חולים שערי צדק בירושלים.

קיוויתי לצאת לפני שבת אבל לא הסתדר.

מאחר ושבת הגיעה, ולא רציתי להסתובב עם טלפון בכיס, הפקדתי אותו במחלקת הבטחון של בית החולים.

המכשיר נלקח, מילאו טופס הפקדה, הכניסו למעטפה ועד כאן הכל בסדר.

עשינו את השבת בבית החולים ומסתבר שבילוי ארוך לפנינו.

כשבאתי לקחת את המכשיר במוצאי שבת, קיבלתי את המעטפה, הצצתי לראות שהכל תקין, חתמתי על קבלה והמשכתי.

היו לי עוד כמה סידורים במקום ולאחר 10 דקות אני מוציא את המכשיר ומגלה שהמכסה האחורי פתוח בחלקו (למי שמכיר את מכשירי סמסונג, יש קליפסים קטנים ששניים מהם היו פתוחים) וכרטיס הזכרון זרוק במעטפה.

כמובן שהמכשיר לא נדלק ויש סימן של מכה בצד.

חזרתי מיד לבטחון אבל כמובן שמאשימים אותי.

יש מה לעשות במקרה כזה? הרי זאת מילה שלי כנגד המילה שלהם.

תודה

פורסם

זאת בעיה לא קטנה בכלל, אבל יש פתרון מאוד יצירתי אם תצליח ליישם אותו.

במידה ותוכל או יעזרו לך לצפות במצלמות בשעות האלו, לתעד אותך שהוצאת אותו ובמצלמה יראו שחזרת מיד לקבלה ודיווחת על כך, הקייס שלך חזק ובעל מעמד.

כל עוד אין צילום, אין עדים או הוכחה, זה קצת בעייתי שכן, במעמד הקבלה, הצצת = בדקת וחתמת מול הפקידה, כמו שאומרים מבחינתם מהרגע שקיבלת וחתמת השאר זה הסטוריה, הרי לך תדע אם הוא לא נפל לך מהידיים 10 מטר משם? אתה מבין את הרעיון.

פורסם

על זה אומרים "באסה, אבל העיקר הבריאות" - חתמת על המכשיר, עכשיו לך תוכיח שאין לך אחות. לא שווה את המאמץ והעצבים.

• תוכן חדש...