Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

יש לי בעיה קטנה עם המכשיר הנ"ל , סה"כ הכל עובד סבבה אבל כל פעם שאני מכבה ומדליק את הרכב המכשיר נדלק ונכבה מין הסתם רק שהוא גם עושה ריסט לעצמו , לא משנה איזה הגדרה שינית דמו מוד , מצלמה , בהירות וכו... הכל מתאפס פעם הבא שאני מדליק סויץ.

מישהוא יודע למה זה קורה וכיצד ניתן לפתור זאת ?

תודה !

2017 Type R

פורסם

טעות מוכרת של התקנה לא נכונה.

פרק את המכשיר, פרק את הצמה, בין שלל החוטים ישנם חוט אדום וחוט צהוב - הצלב בינהם.

(ז"א חתוך את שניהם חבר את האדום לצד השני של החוט הצהוב, ואת הצהוב לצד השני של האדום).

דגש קטן במידה ואתה עושה את זה בעצמך עשה את ההצלבה כמה שיותר רחוק מהתקע עצמו (משהו כמו עשרה ס"מ, כך ישאר "בשר" במידה והמערכת תעבור הלאה בעתיד).

את ההתקנה בצעה אצל מתקין- תחזר אליו.

SCANSPEAK

פורסם (נערך)

אכן ביצעתי לבד , אז אני מחבר בינייהם ואז מה ? לאן שנייהם מתחברים למתח של הרכב (האדום?)

תודה.

כרגע , עם אני זוכר נכון בכל אופן שנייהם מחוברים כל אחד לחוט אחר או ככה נראה לי בכל אופן.

עריכה אחרונה על ידי Jeka.E

2017 Type R

פורסם

אתה לא מחבר בינהם.

מה שמחובר לחוט הצהוב אמור להיות מחובר לחוט האדום, ומה שמחובר לחוט האדום אמור להתחבר לחוט הצהוב, הצלבה.

SCANSPEAK

פורסם (נערך)

אוקי , רק כדי לוודא שהבנתי נכון , אני סה"כ מחליף בינייהם ?

עריכה אחרונה על ידי Jeka.E

2017 Type R

פורסם

כן.

ואם אתה רוצה לוודא.

החוט הצהוב אמור לקבל מתח לפי מצב הסוויץ, בעוד החוט האדום אמור לקבל מתח קבוע (ככה המערכת זוכרת הגדרות במידה והמתח כאן פוסק כל ההגדרות יימחקו, זה המצב כיום אצלך לפי מה שאתה מתאר)., אתה יכול לבדוק את זה עם נורת ביקורת.

SCANSPEAK

פורסם
טעות מוכרת של התקנה לא נכונה.

פרק את המכשיר, פרק את הצמה, בין שלל החוטים ישנם חוט אדום וחוט צהוב - הצלב בינהם.

(ז"א חתוך את שניהם חבר את האדום לצד השני של החוט הצהוב, ואת הצהוב לצד השני של האדום).

דגש קטן במידה ואתה עושה את זה בעצמך עשה את ההצלבה כמה שיותר רחוק מהתקע עצמו (משהו כמו עשרה ס"מ, כך ישאר "בשר" במידה והמערכת תעבור הלאה בעתיד).

את ההתקנה בצעה אצל מתקין- תחזר אליו.

התקנה לא נכונה?

אצלי צהוב לצהוב ואדום לאדום והכל בסדר.

כמובן שבזמן הנעה המערכת נסגרת ונדלקת (תקין) אבל ההגדרות נשארות כמו שהיו קודם לכן.

פורסם

בכיף, תהנה מהמכשיר.

קובי, בעניין צבעי החיווט, ישנם רכבים שהצבעים בצמה המקורית של הרכב שונים מה צבעים של הצמה של מכשירי אפטרמרקט, בגלל זה רשמתי בהתחלה שזו טעות מוכרת של התקנה לא נכונה.

ואני ממליץ בחום לפני התקנה לוודא חיווט לרמקולים בעזרת סוללה, וחיטוי חשמלי בעזרת נורת ביקורת.

SCANSPEAK

פורסם

תודה על המידע!

אני אישית תמיד עובד עם נורת ביקורת, אבל לא נתקלתי במצב כזה אף פעם.

אגב, יש אפשרות שבזמן ההנעה המערכת לא תסגר ותדלק? (זה לא קריטי כי זה קורה לשניה אבל מעניין לדעת)

• תוכן חדש...