Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב, זאת סתם מכבסת מילים!

היה חרא משחק, משעמם, משמים, אפילו הקהל שרק להם בוז חצי מהמשחק.

אני הייתי מכניס חוק חדש לטורנירי כדורגל,120דקות שמסתיימות ב 0:0 (לא תיקו כל שהוא אלא רק תיקו אפס)מעיף את שתי הקבוצות מהטורניר, נראה אותם שורפים לי ככה 120 דקות מהחיים על מסירות ברבע שלהם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 312
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המשחק היה מסריח ומשעמם. בושה שככה נראה משחק חצי גמר. בדקה ה 70 הלכתי לישון וכנראה שטוב עשיתי כי אין מצב שהייתי נשאר עד הסוף רק כדי לראות שוער מציל 2 פנדלים. אני מקווה שגרמניה תיקח את הגמר כי באמת הכי מגיע להם.

פורסם

לטענת השוער הארגנטיני (רומרו) - הוא עשה עבודת בית מראש, ורשם על פתקים את הפינות אליהם בועטים ההולנדים את הפנדלים.

הפעם הלך לו (עצר שניים).

המשחק עצמו - סתם עצירוּת.

alfa 156 2.5.

פורסם

בניגוד ל0-0 של בלגיה ארצות הברית שהיה מעניין החצי הזה היה סיוט.

לדעתי גרמניה מניפה את הגביע כי כמה כבר אפשר להגיע לפחות עד החצי ולעוף?

פורסם (נערך)

ניימאר כבר כשיר לשחק? רואים אותו בספסל.

חשבתי פרש עקב הפציעה לכמה שבועות\חודשים טובים..

עריכה - לא יכול לשחק.

עריכה שניה - אז מה,עוד 7-1 בדרך? :p

בינתיים 2-0 להולנד

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אז מה יהיה היום?

יש לי הרגשה שאנחנו הולכים להארכה (עם סיכוי טוב לפנדלים) ושארחנטינה לוקחת 8)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מישהו יכול להסביר למה מאפשרים לעובדי רשות השידור לנצל זמן מסך כדי להניף שלטים בדבר דאגתם למקום עבודתם?

זה שהם עובדים במדיה לא נותן להם פריוילגיה כלשהי בהשוואה לאנשים במקומות עבודה אחרים,

שייתכן שחרב הפיטורין מרחפת על צווארם, אבל להם אין את המדיה בכדי למחות.

פשוט בושה וחרפה!

סלע

פורסם

אאל"ט הייתה כבר כתבה בנושא שזה לא חוקי,א אבל לא יודע מי יאכוף ומה קרה עם זה אחר כך.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
מישהו יכול להסביר למה מאפשרים לעובדי רשות השידור לנצל זמן מסך כדי להניף שלטים בדבר דאגתם למקום עבודתם?

זה שהם עובדים במדיה לא נותן להם פריוילגיה כלשהי בהשוואה לאנשים במקומות עבודה אחרים,

שייתכן שחרב הפיטורין מרחפת על צווארם, אבל להם אין את המדיה בכדי למחות.

פשוט בושה וחרפה!

אתה יודע למה כלב מלקק לעצמו את הביצים ?

פורסם

אז הם מרימים שתי שניות שלט, ממש אסון.

הבושה וחרפה היא רק של הערלות לב שלך למצוקה של אנשים.

בקשר למשחק, 4:1 לגרמניה.

פורסם

2:0 לגרמניה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

באגירה, אם במקום את השלט "עומדים לפטר 2000 עובדי רשות השידור ולהכריח את הגוף המסואב הזה לעבור לשנות ה-2000 ולהתייעל" היו מרימים את השלט "באגירה - חנות חיות וזיהוי זוחלים ומעופפים", כמה היית נדרש לשלם עבור סלוט הפרסומת הזה בהפסקות של המונדיאל? (חשוב לציין)

מותר לנחש שזה היה סכום חמש ספרתי לכל הפחות​ לסלוט של 10 או 15 שניות נכון?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
באגירה, אם במקום את השלט "עומדים לפטר 2000 עובדי רשות השידור ולהכריח את הגוף המסואב הזה לעבור לשנות ה-2000 ולהתייעל"

פה בדיוק הטעות שלך, לא רוצים לייעל, לא רוצים לשפר, רוצים לסגור ולזרוק אותם לרחוב.

כל אחד זועק את זעקתו בצורה שנוחה וקרובה אליו, זה לא שראיתי שאי פעם ביקשת מחקלאי עגבניות או לולן לשלם על הסחורה שהוא משמיד בהפגנה.

באמת שלא צריך להתקרצץ איפה שאין צורך, זה לא שהם עושים שיבושים בשביל תוספת מחיר, בסה"כ מנסים לשמר מקום עבודה וליצור אהדה בדעת הקהלבעזרת הכלים שעומדים לרשותם והם עושים את זה בצורה סולידית ומאופקת ביותר.

פורסם
אז הם מרימים שתי שניות שלט, ממש אסון.

הבושה וחרפה היא רק של הערלות לב שלך למצוקה של אנשים.

בקשר למשחק, 4:1 לגרמניה.

צודק

גם אני חושב שזה לא לעניין לצאת נגד מצוקה אמיתי של אנשים שעומדים להיות מפוטרים. (הם לא אשמים)

צודק 2

הלוואי שאתה לא טועה

למרות שאני יותר צנוע- מסתפק ב 2:0 לגרמניה.

פורסם (נערך)
פה בדיוק הטעות שלך, לא רוצים לייעל, לא רוצים לשפר, רוצים לסגור ולזרוק אותם לרחוב.

כל אחד זועק את זעקתו בצורה שנוחה וקרובה אליו, זה לא שראיתי שאי פעם ביקשת מחקלאי עגבניות או לולן לשלם על הסחורה שהוא משמיד בהפגנה.

באמת שלא צריך להתקרצץ איפה שאין צורך, זה לא שהם עושים שיבושים בשביל תוספת מחיר, בסה"כ מנסים לשמר מקום עבודה וליצור אהדה בדעת הקהלבעזרת הכלים שעומדים לרשותם והם עושים את זה בצורה סולידית ומאופקת ביותר.

באגירה, כמה דברים:

1. ההבדל הקל בין החלקאי לטכנאי - ההכנסות הפוטנציאליות (והמובטחות, בכל זאת מונדיאל) מפרסומות לא הולכות לכיס הטכנאי, ההכנסות על העגבניות והביצים הולכות לכיס החקלאי - כלומר הסחורה שהחלקאי משמיד היא בבעלותו ושלו, זמן השידור שהטכנאים משמידים לא בבעלותם, אלא אך ורק במשמורת שלהם (נקרא בשפה הפלילית "גניבה בידי מורשה").

לפי ההגיון שלך כל הכסף שנמצא בתקציב הרשות נתון לשיקולו של המנכ"ל, וברצותו יכול לקחת את כולו הביתה, גניבה בידי מורשה, עבירה פלילית.

הקדמה ל-2: טעיתי וכרגע יש ברשות כ-2000 עובדים, חלקם יפרשו, חלקם יפוטרו (ויקבלו פיצויים מ-100K ועד 1M שקל), חלקם יעברו לגוף החדש (לפחות 25%).

2. מי אמר שלא רוצים לייעל ולשפר? רוצים לייעל ולשפר את השירות לאזרח! פחות מס עקיף, גוף חדש ויעיל יותר, לפני המונדיאל מתי פתחת את הערוץ הראשון בעשור הזה? ובעשור הקודם?

3. שיפגינו על חשבון הזמן והכסף של עצמם. אם כבר זה שקול לעובד במפעל צמיגים שבמהלך ההפגנה לוקח צמיגים מפס הייצור ומבעיר אותם.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...