Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 312
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שניידר, ואן פרסי, דה יונג, קאוט והונדלר (ואולי עוד איזה אחד-שניים), כולם התקשרו ואמרו שנעלבו...:wink:

אם אילו הכוכבים שלה ויש לה כמה כוכבים - היא היתה צריכה להציג יכולת קצת יותר טובה (לדעתי הם גם אינם ברמה של מסי/ניימאר/רובן. לא ביכולת ולא ב"כוכבות").

נחזור רגע למשחק ההשפלה של ברזיל.

נזכרתי בקטע מספרו של מרדכי בסוק "תולדות הגביע העולמי" (שיצא אחרי מונדיאל 78') וסוקר את כל המונדיאלים עד אז.

שלב הגמר במונדיאל 1950 (שנערך בברזיל...), היה בשיטת ליגה. במשחק המכריע שהיה בין ברזיל לאורוגוואי (במאראקאנה לעיני 200k צופים !), היה מספיק לברזיל תיקו ע"מ לזכות בתואר. ברזיל הובילו 1-0 (47) אורוגוואי השוו (67) וכנגד כל הסיכויים עלו האורוגוואים ליתרון 2-1 בדקה 79.

וכך נכתב: "במגרש נערך קרב לחיים ולמוות בין התקפת ברזיל והגנת אורוגוואי. ה"מתאבדים" של אורוגוואי לא נכנעו. 2-1 היתה התוצאה גם בסיום.

היה זה היום הקודר ביותר בתולדות הכדורגל בברזיל.

ה-16 ביולי 1950 "נמחק" מהלוח הברזילאי".

ואני אומר - גם השמיני ביולי 2014 נמחק (מבושה אמנם) מהלוח הברזילאי.

alfa 156 2.5.

פורסם

"במגרש נערך קרב לחיים ולמוות בין התקפת ברזיל והגנת אורוגוואי. ה"מתאבדים" של אורוגוואי לא נכנעו. 2-1 היתה התוצאה גם בסיום.

הוא מדבר על 1950 אבל ממש עד לא מזמן, במשחקי נבחרות (ולא רק) בדרום אמריקה מכות ביציעים וגם על המגרש היו בהחלט חזיון נפוץ.

כמו בהרבה מקרים אחרים, יש לי סיפור בנושא, עבדתי פעם בחו"ל, הייתי חייב לטוס לכמה קליינטים בצרפת ובלגיה, הם הודיעו לי מראש לא לבוא ב 8-9-10 במאי כי זו חופשה והכל סגור.

החלטתי להפוך את הסבב, טלפון זריז לעמית בגרמניה, תגיד, 8-9-10 במאי, אתם בחופש?

ועונה לי יורגן "חופש? בשמיני למאי? מה פתאום? מה יש בשמיני למאי?"

טוב, סחבק הופך את הסיבוב, קודם גרמניה, אח"כ בלגיה וצרפת.

מגיע ללקוח הראשון "תגיד, איזה חג יש לצרפתים ב8 במאי?"

משיכת כתפיים ופרצוף חתום "איך וייס נישט" (לא יודע).

ככה כל 12 הלקוחות בגרמניה.

12 במאי, מגיע ללקוח הראשון בבלגיה, "תגיד, מה זה החג הזה שהיה לכם?"

"אה, זה יום הנצחון על הנאצים, VE DAY"

אוי, כמה צחקתי כשהוא אמר לי, אעלק הגרמנים לא יודעים מה יש בשמיני למאי, מחקו את היום מהלוח שנה.:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז מה ההימור להיום? עוד תבוסה כמו אתמול? או נצחון סולידי של הולנד?

3-2? 2-0? 4-1?

קצת מוזר אבל מעדיף את ארגנטינה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

גם אם גרמניה תפסיד בגמר, את החנוכיה שהדליקה אתמול לכבוד ברזיל לא ישכחו לה לעולם.

היה חסר רק השמש להדלקת 7 הנרות הנותרים..

גם במונדיאל הקודם ברזיל היתה רחוקה מלהבריק, ולמרות זאת, כמו במונדיאל הנוכחי, כל הפרשנים ניבאו לה אליפות בהליכה.

אהבתי לשמוע את הפרשנים במשחקי נבחרת גרמניה - "היא תובס ע"י צרפת", "ברזיל תשחט אותה", ולדעתם היא היתה אמורה בכלל לעוף עוד בשלב הבתים.

שוב, גם אם גרמניה תפסיד בגמר, את התצוגה של אתמול לא ישכחו לה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

1:0 להולנד במחצית הראשונה,

1:1 דקה 70.

2:1 להולנד דקה 84.

:-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בינתיים דקה 30 ועד עכשיו זה נראה יותר כמו האימון לפני המשחק.

האללו, באתם לשחק או שבאתם להיתמסר בחצי שלכם?

ואיפה רובן?

פורסם

איזה שיעמום... ניראה שככה תיראה גם המחצית השניה וכניראה יגמר עם גול סתמי או פנדלים :-(.

אתמול היה כיף- היום הולך לשעמם.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הולנד מעפנים,20דקות רק חומה וארגנטינה מתקשים.

אחרי זה השתחרר קצת וארגנטינה מפגיזים בהתקפות

הולנד ראו כי רע,והתחילו עבירות על ימין ועל שמאל - גועל נפש של נבחרת.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אחרי השיא של אתמול כמה קשה לראות כדורגל אפור כל כך. (אחרי 10 דקות הבנתי את זה)

לא חשוב מי יעלה לגמר - העיקר שגרמניה תיקח את הגביע.

מקווה שתציג את אותו כדורגל שהציגה מול ברזיל.

פורסם

מפגיזים? ממש כמו גרמניה הייתי אומר... NAAA!!! אנחנו רואים את אותו המשחק?

אגב, לאורך כל הטורניר הזה הולנד חלשה מחצית ראשונה, מתעוררת בשנייה. תכף נראה, מתחילים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

התיאור הכי טוב למישחק הזה הוא "מישחק לא מדוייק!", שום מסירה ושום בעיטה לא מדוייקת - הכל מרגיש חובבני ומשעמם, במיוחד אחרי המישחק המדוייק והמעולה של גרמניה אמש שלכל מסירה הייתה כתובת.

מצ'עמם לי, חוץ מעקיצות יתושים לא יצא לי כלום מהמישחק הזה :-(.

פורסם

מי שלא תנצח במשחק העלוב הזה, אני מקווה שבגמר גרמניה תיתן להם בראש פי2 מלברזיל.

• תוכן חדש...